|
Mala Elena -> RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - istine i zablude (16.9.2014 14:33:46)
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia necu da budem dosadna, ali sta cu kad ne znam, jel su te kontrakcije u ledjima i pri dnu stomaka kao menstrualni bolovi, samo jaci? ili je ta bol gore na stomaku kod pupka? kad gledam filmove svi se nesto drze za gornji stomak [sm=smiley1.gif] ja se sve tesim, posto sam imala nesnosne menstr.bolove zbog zavaljene materice, da cu moci mozda da izdrzim cak i ako ne dobijem epidural (jer u bolnici zvezdara nije bas sigurno da li ce biti tu anesteziolog kad se poradjas). Joj Ipokrisia , kao da slusam sebe nekad. [sm=smiley1.gif] tako isto ja dobila kontrakcije, vec stislo na par minuta , ja kuliram sama kuci i mislim :"Boze sto sve ove zene kukaju , evo ja imam menstrualne bolove, ovo nije nikakav problem"...kad ono-cvrc .Kad je pocelo da boli da nisam mogla da hodam , zovem muza da izadje iz nocne![sm=smiley1.gif] dva koraka pa stani, pa opet jedan pa stani ..jedva sam do lifta izasla . Ja sam mozda vise za epidural sledeci put.
|
|
|
|