|
JULIE -> RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - istine i zablude (30.1.2010 0:53:38)
|
Sto se tice savetovanja posle porodjaja to ce biti blagoreceno uzas,ali moras da zauzmes odredjeni stav.Meni je mama dosla da pomogne,ja sam joj rekla da se ona brine o kuci,obrocima...a ja cu sve oko bebe.U prvim danima dolazi patronazna da kupa bebu i menja gazu na pupku tako da nema potrebe da te bilo ko traumira oko toga,da se nudi da on to radi ili ili tera tebe kako kazu MORA DA SE UCIS.Naucices ali polako...A sad nervoza je sasvim normalna,medjutim jedno je nervoza a drugo tzv postporodjana depresija.Ja sam bila jako nervozna,sto je i normalno.Vidi sad po sebi,jedes kad hoces,spavas,kuckas ovde sa nama..kad beba dodje nece biti vremena za sve to,beba se cesto budi,tebe je strah kako ces oko bebe...Veruj mi draga sve je to normalno i nemas razloga za strah,jer sva ta panika i euforija prodje vec za 2,3nedelje kad se lepo uhodate i steknete neki svoj ritam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|