RE: Da li sam trudna? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana



Poruka


branki* -> RE: Da li sam trudna? (14.11.2015 15:33:56)

Onda to nije bio pobacaj.nije bila ni trudnoca.nesto se mozda jeste desavalo u organizmu,ali nije.




BubaBubica -> RE: Da li sam trudna? (14.11.2015 15:50:56)

Da li je menstruacija normalna? Ako jeste, onda je bila biohemijska trudnoća [sm=smiley13.gif]




Effy93 -> RE: Da li sam trudna? (14.11.2015 15:53:35)

Sad ovaj mesec jeste. Hvala puno. Tripujem se vec mesec dana plasim se da zapalim cigaru i tako. A zelim dete vec duze vreme. :(




Effy93 -> RE: Da li sam trudna? (14.11.2015 15:57:30)

Jel moguce da je to zato sto sam pila dosta alkohola i pusila dve pakle na dan?




BubaBubica -> RE: Da li sam trudna? (14.11.2015 16:26:59)

Au Effy pa naravno da je moguće [sm=smiley13.gif] Ja pušim najviše 5 cigara dnevno i to šteti i želim da batalim, a ne 2 pakle i još plus alkohol... Ne idu te stvari sa trudnoćom. Ja alkohol ne pijem nikako.




branki* -> RE: Da li sam trudna? (14.11.2015 21:36:16)

Effy,nema na cemu.
Zelim ti da sto pre zatrudnis!smanji malo cigarete,inace,mada ako do bebe ne dolaxi duze vreme,onda je nesto drugo ver u pitanju.




pngpme -> RE: Da li sam trudna? (15.11.2015 14:06:35)

Čekajte ljudi ako se već daju savjeti, hajde da budemo realni. Potrebno je da pođeš kod ginekologa i da se posavjetuješ sa njim. On će ti reći da ni pod razno ne piješ alkohol i, što se mene tiče, da ne pušiš. Neki doktori ne preporučuju naglo ,,ostavljanje'' cigareta zbog stresa bez obzira na trudnoću, ali pravljenje bebe uz alkohol i 2 kutije cigareta, nadam se da je to šala nekakva.
Neka se niko ne vrijeđa, to je ipak samo moje mišljenje, a poprilično sam se trudila da se informišem o trudnoći.
Ja sam se hranila UŽASNO. Kao krme. Mesne prerađevine, slatko u ogromnim količinama, grickalice, prženo, bez povrća i voća, pa od kako smo počeli da pravimo bebu (nisam još znala da sam trudna) prestala sam da jedem apsolutno sve što je nezdravo i tjeram se da jedem voće i povrće. To nije nikakva garancija da će dijete da bude zdravo i ne mora ništa da znači i ako pušiš i piješ, ali ja ne želim da se sutra nešto dogodi i da znam da sam, možda, ja kriva. I to možda je za mene previše.




Kristalina -> RE: Da li sam trudna? (11.1.2016 23:00:26)

Cao svima. :) Nova sam na forumu, tj. ovo je prvi i jedini forum gde sam se uclanila, pa oprostite ako budem pravila amaterske greske.
Uglavnom, da ne smaram, ja sam pre vise od 2 godine imala vanmatericnu trudnocu, tada mi je odstranjen jedan jajovod i od tada nisam ostajala trudna. Imam redovne nezasticene seksualne odnose, ali nista. Sada mi kasni 2 dana, a u poslednjih 6 meseci sam dobijala na 32 dana. Grudi me ne bole, mozda su malo porasle, ne mnogo. Izasle su mi bubuljice po obrazima i bradi, stomak me bolucka i treperi vec nekoliko dana (mada mi bolovi pocnu tek kad procurim), uradila sam test danas popodne i negativan je.
Ono sto mi se prvi put desilo je svetlo smedji iscedak koji je jednom imao kao malo rozikastu boju. I to je trajalo 5 dana, bas u vreme ovulacije.
Da li je moguce da sam trudna i da li neko ima slicno iskustvo?




wivern -> RE: Da li sam trudna? (12.1.2016 0:16:03)

Kristalina sve je moguce, sacekaj jos par dana pa ponovi test ili uradi beta hcg iz krvi. To ce ti sa sigurnoscu dati pravi rezultat. Tast moguce da je negativn jer zavisi od toga kada je bila ovulacija, mozda je bila kasnija pa se stoga ne vidi na testu.
U svakom slucaju drzim palceve i navijam da ces ugledati svoje dve crtice.
A slobodno nam se pridruzi i na drugim temama [sm=bravo.gif]




Trcosava -> RE: Da li sam trudna? (12.1.2016 8:14:55)

Kristalina, meni je čudno da bilo šta u toku ovulacije traje 5 dana? Ok dan-dva, ali pet? Mislim žene su različite. Sačekaj malo, pa uradi test.




Kristalina -> RE: Da li sam trudna? (12.1.2016 9:15:07)

Hvala vam na odgovorima, sacekacu jos koji dan, mozda i danas dobijem.
Taj iscedak je poceo onog dana kad je trebala biti ovulacija i trajao je narednih 5 dana i sam od sebe je prestao. Nisam imala tada nikakve bolove, peckanje pri mokrenju itd. Bila sam i kod ginekologa, na obicnom pregledu je bilo sve ok, uradio mi je briseve i ispostavilo se jedino da mi je vaginalni sekret lll grupa, pa sam dobila vaginalete koje treba da stavljam posle menstruacije, a ja ne dobijam. Inace, bavim se sportom dosta intenzivno i zbog toga sam u tripu da cu ugroziti trudnocu, ako postoji...




Trcosava -> RE: Da li sam trudna? (12.1.2016 9:24:02)

Pa jedino ako dižeš tegove. Ako se inače baviš sportom, ne bi trebalo nešto da ugrožava. Ugrozila bi ako se do sad nisi bavila. Uradi betu da budeš sigurna, pa se konsultuj sa doktorom. Srećno!




Kristalina -> RE: Da li sam trudna? (12.1.2016 16:41:51)

Dizem tegove tri puta nedeljno, zato sam i zabrinuta.
Ni danas nisam dobila, jos uvek mi trepere jajnici, ovo je vec cetvrti dan, i donji deo stomaka pulsira, a zaboravila sam da napisem i da povremeno osetim kao neko probadanje kroz pupak ili malo nize od pupka. Donji deo ledja me takodje boli, ne konstantno, u nekoliko navrata u toku dana, pa po 20ak minuta. Ne bih previse da se nadam, ali ovako se nikad jos nisam osecala. Razmisljam da nije poremecaj hormona, mada sam u prethodnom ciklusu proveravala polne hormone treceg dana ciklusa i bilo je sve u redu. Stvarno sam zbunjena...[sm=smiley13.gif]




Kristalina -> RE: Da li sam trudna? (13.1.2016 19:09:49)

Uradila betu, nista od trudnoce. Nastavljamo da pokusavamo. :)




Tinkerball -> RE: Da li sam trudna? (3.2.2016 21:25:11)

Pozdrav drage moje, za 4, 5 dana treba da dobijem, ali sve nekako mislim da do nje nece doci. I sve lomim glavu da li sam trudna ili ne. Plodni dani su mi bili od 23. do 28. i imala sam nezasticene odnose. Imam simptome slicne menstruaciji, a vidim da su ipak i to simptomi trudnoce. I sad samo cekam da vidim sta ce da bude, da li sam trudna ili ne.
Pospana sam i umorna poslednja tri, cetiri dana, imala sam bolove u jajnicima, sto se meni skoro nikada ne desava, bol u grudima, jako saam nervozna, ali bas bas, donji deo stomaka me boli u razlicitim vremenskim intervalima, i cesto mokri. Takodje do sad mi se nikad nije desavalo, pa ne znam da li moze da se uzme u obzir ili ne ona je jako osetljiva na dodir, i nekako imam neugodan osecaj tokom sexa vec dva dana, sekret mi je pojacan ali ne nesto previse i bez mirisa je. . E sad, da nije previse rano za sve ove simptome? Planiram da uradim test za trudnocu, ali mislim da je jos uvek rano. Pa cu sacekati jos par dana.




wivern -> RE: Da li sam trudna? (3.2.2016 21:28:46)

Tinkerball dobro nam dosla.
Ja mislim da je prerano za simptome tj svi simptomi su isti kao i pred mecu.
Najbolje je da sacekas par dana da ti kasni i odradis test, jer sad moze test i da pogrei.
U svakom slucaju navijm da ne dobijes i da nam se preselis u trudnicke teme sto pre.




Tinkerball -> RE: Da li sam trudna? (3.2.2016 21:33:09)

Jaoj hvala ti. Nikako ne mogu da spavam razmisljajuci, a nekako ovo jesu simptomi pms-a ali ja ih obicno nemam, a i sada mi nije jos uvek izasla bubuljica. Kada se to desi definitivno cu znati da je menstruacija u pitanju, ovako se jos uvek tesim. [sm=bravo.gif]
A ne znam kako da izdrzim do menstruacije da vidim da li sam trudna, jedva mi prolaze poslednji dani. [sm=zmeden.gif]




vonavoj -> RE: Da li sam trudna? (3.2.2016 22:16:06)

Pospanost je i meni bio simptom,koji sam tek kasnije povezala..jer sam mislila da cu dobiti..krsta,stomak..sve je licilo na menstr. Drzim fige!




wivern -> RE: Da li sam trudna? (3.2.2016 22:43:22)

Ma kakvo tesenje, trudna si ali čekaš pravi momenat kad to može i da se pokaže.
Navijamo [sm=bravo.gif]




Tinkerball -> RE: Da li sam trudna? (4.2.2016 0:09:29)

Jaoj Wivner iz tvog posta u Bozije oci usi sta god, samo da si u pravu.
Mada ako ne tu je naredni mesec, ali bi mi bas bilo da je sada. Jedva cekam da vam javim da je test pozitivan.[sm=smiley36.gif]




nikiteki -> RE: Da li sam trudna? (4.2.2016 8:59:40)

Ako ti kasni uradi test




bbubica -> RE: Da li sam trudna? (30.3.2016 13:16:37)

Drage moje,vec dugo vas pratim,tacnije 3 god,koliko i pokusavam da zabebim [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]
Odlucila sam da vam se konacno i pridruzim,jer mi treba da svoje nedoumice s nekim i podelim [sm=smiley1.gif]
Naime,radila sam hsg ovog meseca,M kasni vec 8 dana...zanima me da li je neka od vas imala takvo iskustvo sa ciklusom u kom je radjen hsg i kakvi su vam bili ciklusi nakon istog?
Pozdraaav!




IvanaSK RR -> RE: Da li sam trudna? (30.3.2016 13:45:01)

Dobro dosla. Zelim ti trudnocu i da sve prodje super.




maja_ilic84 -> RE: Da li sam trudna? (6.4.2016 22:33:10)

Bbubice, ja sam radila hsg i odmah u narednom ciklusu ostala trudna, ali se, nazalost, zavrsilo spontanim. U tom ciklusu kad je radjen hsg dobila sam tacno 28-og dana, kako i inace dobijam. Bice da je neko trudaaan [sm=bravo.gif] sto ne uradis test kad ti vec toliko kasni?




J91 -> RE: Da li sam trudna? (19.4.2016 10:26:44)

Pozdrav devojke. Imam problem.. naime, kasnila mi je menstruacija pa sam treceg dana uradila test koji je bio negativan. Tog dana mi je i krenuo ciklus braonkasto pa onda i naizled klasican. Trajao je jedan dan i od drygog dana samo braon iscedak naredna tri dana.. otisla sam kod ginekologa, koji mi je rekao da vidi nesto u materici (dimenzije toga su 18mm x 4,09mm) i misli da sam trudna ali da dodjem za nedelju dana na kontrolu. Kada sam se vracala uzela sam jos jedan test koji je bio isto negativan. Da li je jos neka od vas bila u slicnoj situaciji?




Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>