jelena038 -> Improvizovana soba za školarca (26.4.2010 13:35:55)
|
Videla sam da postoje teme o sobi za bebu, o tome kada prebaciti dete u vlastitu sobu, ali se iskreno, nisam pronasla ni u jednoj od njih, iz razloga sto zivim u dvosobnom stanu, i nemam trecu sobu, što je, mislim, slučaj i sa većinom mladih roditelja, tako da je moram napraviti od ničega iz dva razloga: prvi je taj što dete koje polazi u školu treba da ima svoj mir i sopstveni prostor, i drugo, zato što, čak i da mu oslobodimo spavaću sobu, jednom ćemo morati da ga iseljavamo odatle, jer planiramo drugo dete, koje opet, nemamo gde, nego u tu spavaću. Odlučili smo da od trpezarije, koja je 2x2, uz malo mašte i malo para napravimo sobičak za školarca, a jednog lepog dana, kada budemo imali dva školarca (u šta svim srcem verujemo) tu ćemo sobicu preurediti u spavacu, a njima osloboditi onu veliku u kojoj smo sada. Plan nam se čini... doduše jedva, ali ipak ostvariv, ali bih volela da čujem rešenja ljudi koji su imali, imaju istu, ili sličnu situaciju. Jako bih volela i da vidim slike tih sobica, a do jeseni se nadam da ću okačiti i ja svoju.
|
|
|
|