Snelle -> RE: Vicevi za dobar dan (22.9.2010 9:06:58)
|
Najvažnija ciganska poslovica: Bolje da Rusi zavrnu gas, nego da ga Nemci odvrnu! ****************** Kaže čovek: Dečko nemoj tamo! Moljem? Ništa, ništa. ****************** Ciga doživi saobraćajku i dovezu ga u urgentni. Viče doktor: Sestro, instrumente! A na to će Ciga: Gde bre sad da ti sviram, sav sam izubijan! ********************************* Šta se dobije kada se ukrste Crnogorac i Japanac? Čovjek koji želi da radi, ali ne može da ustane! ******************* Kako Crnogorac piše epitaf svojoj ženi? "Ođe leži moja žena, a ja u miru počivam kod kuće." ******************** Pitali Crnogorca da li zna da svira violinu, a on kaže: Nijesam probâ, al '' znam sigurno. **************************** Zašto se Crnogorac stalno žali kada ode u penziju. Isto se radi a manje se plaća. **************************** Došao upravnik zatvora u ćeliju i pita Crnogorca: Zašto ne ustaneš kada ulazim?'' A Crnogorac će na to: Meni su rekli da moram odležati dvije godine.'' *********************************** Razgovara mladi bračni par: Šta misliš, draga, kakav će biti naš sin? Isti kao ti! Kako znaš? Pa eto, flašica mu je draža od sise. ********************************* Ušla dva miša u videoteku i počela da jedu filmsku traku. Pita prvi miš drugog: Jel` dobar film ? Dobar, dobar...samo je knjiga bolja. *********************** Mali komarac se vraća kući nakon svog prvog,probnog leta. I kako je bilo sine? - pita ga mama. Fantastično! Svi su mi pljeskali. ************************************* Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: Kuda ste krenuli u ovo doba noći? Na predavanje. - odgovara pijanac. Daj, ko sada drži predavanje? Moja žena. ******************************** Plavuša treći put zove konobara: Molim vas još jednu kocku šećera.'' ''Pa već ste stavili sedam kockica u tu kafu?!'' ''Znam, ali sve su mi potonule.''
|
|
|
|