RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:03:44)

ja cu dati sve od sebe da stavim te slike ovdje a za paprikovac cu se vec sutra poceti raspitati,koji je najlaksi nacin da dodjem na histeroskopiju




bluka -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:12:08)

ja sam rođena i odrasla u bluci. ako želite mogu vam preko pp preporučiti ginekologe, koji rade privatno a i one u državnom zdravstvu.




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:24:25)

Otidji u bolnicu kod vas tu u Srbcu,trazi od ginekologa uputnicu za Paprikovac,reci joj sta je u pitanju.Kad dodjes kod njih otidji u podrum zgrade (ako znas koja je) dole su ti svi pregledi,ultrazvuk.Pitaj neku sestru da li mogu da te prime,objasni odakle si i kakav imas problem.Probaj ih zamoliti,ako ne mogu taj dan da te prime pitaj da te naruce za sledeci neki(sad se kod njih svi pacijenti moraju naruciti na sve preglede,sem kad je naravno hitan slucaj).Nadam se da ces uspjeti nesto napraviti!Ako ti se ne bude dalo tako trazi neku vezu-stelu,ako poznajes nekog iz Srbca da je isao kod nekog doktora na Paprikovac na preglede,da mu je vodio trudnocu,sta bilo,zamoli ga da te naruci,dalje ces lakse!




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:26:56)

Cao bluka,nismo se cule odavno!Hvala ti,ja ih vec skoro sve dole znam,kao da zivim u Banja Luci,u bolnici takodje,dok sam lezala skoro sve doktore sam upoznala!Puno te pozdravljam!!!




bluka -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:30:59)

ćao! sve ok sad? bila si na kontroli?
znam da ti znaš, nego zbog caje rekoh.
mislim da će bolje biti da ode na drugi sprat, na konzervativu, i traži sestru jadranku pa da se dogovori sa njom. jer iz podruma će je svakako poslati na konzervativu.





pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:38:35)

Pa mozda,ne znam,ja nikada nisam tako isla,ako si ti vidjela da to ide tako neka ode,probaj Caja na sve nacine,nekako ces vec uspjeti da te prime!Nisam jos isla na kontrolu,cekam da dobijem,pa kontam kad mi se ciklus zavrsi da odem.Kasni mi cesto,a vjerujem da ce i sada dosta kasniti jer sam dugo imala iscjedak.Dobro sam,samo me prije par dana ruzno zaboljela materica i jajnici,pa sam sa malo prepala,al proslo je,valjda nije nista strasno!I isla sam u petak privatno,na svoju ruku na ultrazvuk da vidim vide li ima li imalo septuma,ovaj doktor kaze da je sve uredu!!!




bluka -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:48:59)

znaš kako, i ja se raspitivala i za sve su me upućivali na sestru jadranku. sa njom se sve dogovorila, naručila me ona, to jutro u prijemnoj imali info da dolazim i šta radim. čini mi se da ona organizuje sve.

ako je uz ok, to je onda to! sad navijam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image].
pozdrav!




caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 19:59:26)

joj drage moje.ja se nadam da cu vrlo brzo u B.L i mislim da znam gdje je to na paprikovcu,posto ja u podrumu u labaratoriji vadim hormone zbog stitne zlijezde a gora sam isla na genetsko savjetovaliste zbog kariotipa kad smo vadili sve nalaze.otici cu,moram nazvati prvo pa pitati vas sta da im kazem dal da idem prvo na 3d ltrazvuk ili..............[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]joj koliko mi je drago da to ima na paprikovcu. jos nesto [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]dali se ta pregrada vidi na 3D UZ I KOLIKO KOSTAKAD BI ISLA PRIVATNO.




bluka -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 20:03:49)

moj savjet ti je da prvo dogovoriš pregled sa doktorom koji bi te i operisao, da ti uradi 4d uz u bolnici, pa ako i on potvrdi, onda se dogovoriš s njim sve. zovni ginekološku kliniku i pitaj kad radi doktor i naruči se. šaljem ti pp sa imenima ginekologa koji rade laparaskopije i histeroskopije i važe za dobre hirurge. 




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 20:16:58)

bluka jeste,ona je glavna na odjelu,kao sto vec znas,neka Caja ode,pa gdje god je upute valjda ce uspjeti!Samo me malo buni sto nije iz B.L. i ako kaze da joj je tu dijagnozu dao privatni doktor ne znam hoce li je tek tako htjeti primiti i kako ce odluciti kojem doktoru ce je poslati,jer su cesto svi zauzeti i popunjeni.Al Cajo moras probati,drzim ti fige!!!
bluka hvala ti,nadam se da ce i kad odem gore u bolnicu na kontrolu sve biti ok!!!
Cajo oni ce te odma pregladati(ako te prime) na tom 4d,oni sve pacijente pregledaju na tom najboljem ultrazvuku!I jeste ultrazvuk ti je u podrumu,a konzervativa na drugom spratu!I ja sam trebala u genetsko da bi radili amniocintezu,ali sam izgubila bebu,pa je to propalo!A ne garantujem ti da ce ti vidjeti septum bez histeroskopije,na 3d,4d pokusace,ali to ide poprilicno tesko.Privatno sad u petak kad sam isla trazila sam da me pregledaju na 4d kad sam ih zvala da se narucim,mislila sam da ce biti skuplje,ali meni uzese samo 40km,kao i na svakom ultrazvuku.




caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 20:22:20)

hvala vam do neba.zvati cu sutra pa pitati kako bi dosla do njih a sad pokusavam prebaciti slike one sto sam obecala ja se samo nadam da ce moci.




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 20:28:25)

Nema na cemu,tu smo da pomognemo jedne drugima koliko mozemo i da se podrzavamo!Ja se nadam da ces to sve uspjeti i da ce biti da je doticni pogrijesio,a i ako ne bude nemas brige,sve je to rjesivo i nije uopste strasno!!!Javi nam kad budes imala neke nove vijesti!!!Cuvaj se i samo pozitivno i polako!!! 




caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 20:38:47)

[image]http://static.ringaraja.net/RS8393/big/6cb3e4bc1599ae9503a4e7b963c35ea3.jpg[/image]
evo vam drage moje slike moje pa vidite to mi je dao poslije histeroskopije.




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 21:06:48)

Ne znam sta da ti kazem,da sam bar doktorica pa da ti odma kazem sta i kako,ali na zalost nisam!Prva slika mi djeluje kao ulaz u jajovod kao sto si rekla,a ove dvije mi malo lice na manji septum,al ja lupam,govorim ti svoje laicko misljenje!Ako nisi pogledala na You tubu ukucaj uterus septus ili subseptus i izbacice ti slike-snimke operacija(resekcija) septuma,malo mi slice slike tim tvojima,al na tim snimcima su mnogo veci septumi(poput mog:-)). Ja nikada nisam imala ovakve snimke,u boji,vidi se da su dobro opremljeni!Meni kada je god doktor gledao na 4d septum isto izgleda kao i na najobicnijem ultrazvuku,u crno bijeloj boji je bilo,ni nalik ovome!Stvarno su ovo dobri snimci,al ne znam cega.Obavezno ih ponesi na Paprikovac,ako te zapadne moj doktor mislim da ce ti znati reci sta je na tom snimku!




caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 21:14:00)

neznam sta da ti kazem,ove slike su malo neugodne sto vam pokazujem mozda ce te mi zamjeriti al htjela sam podjeliti sa vama,a to cu obavezno ponijeti da vide i ginekolozu na paprikovcu.




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (3.3.2010 21:22:10)

Ma ne lupaj,sto bi bile neugodne,to je nesto najnormalnije!I ja bi ti poslala da imam ikakve.Javi sta si napravila!




Mizzy -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (10.3.2010 16:45:14)

Zakazana mi je kontrolna histeroskopija za sledecu nedelju :) Ako verujete, pocela sam da kasljem i krcim u plucima, nadam se da cu se zaleciti do sl nedelje!




caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (10.3.2010 16:53:46)

cao mizzy,reci mi jel ti imas pregradu ili si imala problema nekih pa otkrila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Mizzy -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (10.3.2010 17:23:10)

Imala pregradu, imala prvu hist u januaru, sad kontrolna. I valjda je ostalo par milimetara od pregrade.... Videcemo.




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (10.3.2010 21:11:49)

Mizzy proce valjda,nadam se da ces uspjeti i da ce sve biti Ok,javi nam obavezno sta je bilo!
Srecno!




bluka -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (10.3.2010 21:21:19)

pepino, je l' prošla kontrola? kako si ti sad?




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (10.3.2010 21:39:55)

Ma nisam jos bila,samo na onom ultrazvuku privatno,sto sam ti pisala.
Cekam da dobijem prvi put nakon histeroskopije,al nema jos,oduzilo se,cim me prodje odo na kontrolu!




Mizzy -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (14.4.2010 10:31:45)

Devojke, sta se desava? Ja sam dobila bronhitis, i odlozila histeroskopiju, pa se sada ponovo spremam...




pepino -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (14.4.2010 18:45:39)

Pa gdje si ti nama Mizi!!!????[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Caja je cini mi se rekla da nema,izgleda, septum,ne javlja se odavno!!Vjerovatno radi na trudnoci!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ja ga se rijesila,al sad imam izgleda gore i teze probleme,al sta da se radi!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Ti tjeraj taj bronhitis i sjeckaj to sto je ostalo(ako je ostalo)septuma!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (19.4.2010 21:01:19)

EVO mene al nisam mogla uci u forum pa sam poslala zahtjev za zaboravljenu sifru pa sam tek sad dobila neznam sta se to desava.Sta da vam napisem o toj pregradi mojoj ako je uopste imam zaboravila sam je pokusat cu ostati trudna jos jednom ako se desi opet a valjda nece opet pobacaj e onda neizlazim iz bolnice dok to nerijesim,Pepino zna koji mi je doktor to otkrio a ostalih 5 nije sad radim na trudnoci pa sta bo bog dragi da..............




Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>