Shishica -> RE: Zdrava i lepa kosa (14.11.2012 8:52:16)
|
Adulence, obavezno za plavu kosu vazi da moras toplo maslinovo ulje na kosu da stavis i preko uvi kesom i tako pre pranja drzi sto duze mozes. Kada operes kosu i kada se malo prosusi stavi na krajeve to sto sam i pisala gore u onom dugackom postu. Veruj mi da bilo sta sto imas od sampona i regeneratora i drugih stvari, ako ima silikone - susi ti kosu! Procitaj, pisala sam sve tamo na prosloj strani.. Lana, frizeri ce uvek da ti preporuce neke skupe preparate raznorazne, ali .. prvo treba da znas zasto ti opada kosa.. mozda si malokrvna, mozda ti fale vitamini ili nesto trece. Jabukovo sirce pomaze u tome i ricinusovo ulje, koliko znam. Ulje pre pranja na kosu, tj. na teme! Brze i raste kosa od njega. Jabukovo sirce u razmeri 1:10 sa vodom pomesas i isperes kosu sa njim. Nemoj da stavljas vise sirceta nego 1.dl na 1.l vode! Od sampona.. Evo sta kaze jedna cura sa drugog foruma: "Ne znam, meni je pre dosta godina izuzetno pomogao EleMenta šampon protiv opadanja... Imala sam baš veliki problem sa tim a ništa drugo osim tog šampona nisam koristila. I to je veoma brzo rešio stvar. Hvala bogu od onda nisam više imala problema sa tim, ali u slučaju da se desi bez razmišljanja bih ponovo uzela taj šampon. Svima ga preporučujem!" I to nije prvo hvaljenje tog sampona na koji sam naisla... Evo jos jedan komentar: "sampon se zove Elementa, prirodni biljni sampon protiv peruti, medjutim na etiketi pise da je i protiv opadanja. Mirise na biljcice i nekako je redak pa kod prvog samponiranja ne peni puno pa se ja uvek zeznem i stavim nekako mnogo kad se drugi put samponiram, a ne treba, tad mi lepo zapeni.. Ja sam bila u panici i htela da kupim Fitoval, hvalili su ga ovde. Medjutim nikako nisam mogla da ga nadjem po apotekama i jedna apotekarka mi je rekla da moram da sacekam mesec dana da bi doslo do obnavljanja korena dlake, do njenoy aktiviranja, bilo koji sampon protiv opadanja da koristim..a meni je drugarica rekla da vec posle nedeleju dana mogu da ocekujem rezulatate tako da sam se odlucila za Elementu i stvarno je bilo efekta. Ako vam je frka, kosa mnogo opada i hocete rezulatat vrlo brzo probajte ovaj sampon. Nadam se da ce vam pomoci, meni i drugarici jeste" Ali ja licno nemam iskustva sa njim..
|
|
|
|