Daca88 -> RE: Ljubljenje beba (26.7.2010 19:34:26)
|
Bebu ljubimo samo ja,mm,i moja mama. I to od ove situacije kada sam POPI-DILA! Kod nas gomila majstora,betoniranje,popravljanje krova...bla bla a napolju +38. Ulazi moj svekar koji je kuvao majstorima kotlic napolju.Ulazi,i oseti se na luk,ruke mu udimljene od lozenja pod kotlic[sm=hudicek1.gif]Ne pere ruke,ulazi direkt u sveze pospremljenu sobu,sveze proluftiranu,brebrisanu dezdermanom...Dize bebu,i na 5 cm od svog lica mu prica.MRZIM KAD DUVAJU BEBI U LICE!A jos se i osetio na luk,dete da padne u nesvest[sm=hudicek1.gif] Zatim ulaze i izlaze majstori,svi prljavi,znojavi,koriste nase kupatilo,a ja mrzim kada mi ljudi sa ulice,nepoznati defiluju po kuci pa jos u takvom izdanju. Zatim stize nas rodjak,vidno pripit,rakija se oseti na kilometar.Uzima dete i prica mu,duva mu u lice tako narakijan[sm=hudicek1.gif] Zatim ulazi rodjakov sin,koji ima obicaj da pljuje dok prica,znate ono brzo prica,pa rasipa sitne kapljice pljuvacke,i tako dosao da rasipa klice[sm=hudicek1.gif]. Zvala sam mm,objasnila sam mu neke stvari i stavove,i mm iz je na kulturan nacin,u roku od 5 min izveo iz sobe...Odrzao im je lekciju,i dolazili su nakon toga,ali nikada vise nisu dirali bebu. Malog ja ljubim u obrazcice,sakice,stopala,batkerose.MM ga ljubi u glavicu,celo,lice.Moja mama ga ljubi samo u teme glavice,i u guzu(ali samo kada je okupan i mirisljav). Drugima napominjemo da ne zelimo da se dete ljubi dok malo ne ojaca i ne stekne svoj imunitet,a ako neko bas,bas,bas zeli da ga poljubi moze,ali samo u glavicu-jednom!
|
|
|
|