Jele -> RE: Ljubljenje beba (5.8.2010 9:15:37)
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Moja sveki , koja se nije izula a kamoli oprala ruke kad je prvi put došla u kuću nakon rođenja prvog deteta i uz to odmah počela da ga cmače, ima helico bakteriju i to u veoma aktivnoj fazi.... Meni preti prevremeni porođaj, a znamo svi da su takve bebe mnogo osetljivije, a i da nije, kako objasniti???? (da napomenem da sam prvi put štampala "molim da se izuvate" i "molim da operete ruke" pre nego što uđete u moju sobu ). Svekar kaže: TI POJMA NEMAŠ (kao ja sam glupača koja ništa o životu ne zna krme nevaspitano) Ovo sam napisala na jednom drugom forumu... šta reći? Ovo za sveki mi je odvratno, mislim da bih je katapultirala iz kuće... Ja sam se na samom početku malo snebivala da budem baš direktna, ali sam onda razmislila o prioritetima i više se uopšte nisam snebivala da prvo dam papuče da se izuju (obavezno), a zatim sprovedem u kupatilo na pranje ruku i trljanje dezidermom ko je išao busom ili u sezoni gripa - iopšte me nije interesovalo šta će ko da misli, drugačije nisam dozvoljavala prilaz Urošu. Mislim se, ako ga volite, onda i brinete o njegovom zdravlju. Uostalom, polazim od sebe, nikad nisam ni takla ničiju bebu da nisam dobro oprala ruke, nisam ih čačkala po licu i ručicama, već pomazim po glavici ili nogici ako mi dete pokaže zainteresovanost, tj. ne napadam, niti sam im ne daj Bože gurala keksiće i čokoladice usta. Mm i ja smo se dogovorili da on govori svojima, a ja svojima, jer on zna kako to izgleda kad ja kažem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|