RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Krcko -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 13:51:57)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sinoć, pred spavanje sam imala grčeve kao da ću da dobijem. Sad ponovo počeo osećaj kao da ću da procurim svakog časa. Grozno se osećam, tresem se, nemam snage u nogama ... [sm=smiley13.gif]

Dunja,sve ovo sam i ja imala posle VTO pa ostadoh trudna(baš sve simptome kao pred menzis) tako da smiri se,lezi i odmaraj i izbaci iz glave(znam da je ovo najteže,ali pokušaj iz sve snage)loše misli.
Ljubim te [sm=smiley1.gif]

erato -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 13:54:11)

Dunja, ti strepiš od tog datuma kada trebaš da dobiješ, pa je to malo i psihički.
Ja se sećam kada sam sa mojom sestrom otišla na put. Ona nije ni znala da je trudna, kasnilo joj, mučio je stomak, jer obe imamo baš bolne menstruacije. Pila kafetine da je prođe. A ono trudna! Crte kao kuća. Posle se tripovala da li će bebi biti nešto od tih tableta. Folnu kiselinu nije pila, pušile smo i pile pivo...vukle torbe po stanicama i hostelima. E danas nam ta beba skače po glavi, jak, zdrav, prav i pametan kao pčelica!
Mazi svoje bebice i nemoj sada da brineš. One su tu!
Drugo, primala si hormone + utogestan...ima i toga.
Treće, možda se materica širi od trudnoće, pa pulsira...
Četvrto....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Olga75 -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 13:56:47)

Dunja , ne gledaj kalendar , neces dobiti
inace ja sam cak i ulozak stavila koliko me je taj pocetak trudnoce podsecao na dolazak mece i evo zvercice
samo pozitivno , ljubim ja vas [sm=smiley31.gif]

Maslacak15 -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:14:57)

Dunja 6 dana posle transfera je prerano za PMS o kome ti pricas. Vrlo lako moze da se desi da imas bolnu implantaciju. Ja sam u prvoj trudnoci 9 og dana posle ovulacije znaci u slicnom preriodu imala takva probadanja kao najjaci menstrualni bol ( a imam bolne menstruacije). Veruj mi, ne govorim ovo da bi te tesila nego stvarno to mislim, znam da si u iscekivanju i da je psiholoski tesko ali sve su cinjenice jos na tvojoj strani. [sm=smiley31.gif] I nema nikakve veze kad bi inace dobila, ovo nije tvoj normalan ciklus, bila si pod stimulacijom, primas progesteron transfer je bio tek pre sest dana. Nemoj da poredis babe i zabe ok?[sm=smiley36.gif] Ti (ne) treba da dobijes tek za nedelju dana a ne danas ili sutra! Ali o dobijenju necemo sad ni da diskutujemo posto se nece desiti....

Verolina -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:16:46)

[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:19:20)

Hej drage hvala vam puno [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Moram da naglasim - nemam bol u materici, bol imam malo u krstima, ali ne strašno. Materica mi se samo grči (i pulsira, kao da izduvava vazduh) i imam pritisak u njoj, ne veliki. Možda da je bol, bilo bi mi lakše, jer kod meme bol nije znak PMS-a ...

Maslacak15 -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:25:15)

kako god Dunjice, 6 dana posle transfera prerano je za PMS. Drzi se a mi cemo da te zabavljamo do bete[sm=smiley36.gif]

nina26 -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:32:46)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

kako god Dunjice, 6 dana posle transfera prerano je za PMS. Drzi se a mi cemo da te zabavljamo do bete[sm=smiley36.gif]

ovo sam htela i ja da ti kazem, ali sam zaboravila[sm=smiley1.gif]

Dunjci, samo hrabro[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:33:22)

[sm=smiley36.gif]sjajno[sm=smiley27.gif]

erato -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:42:54)

Kažu da je druga nedelja nakon transfera najteža za psihu. To verovatno bolje znaju cure od mene...
Počinje sada da te hvata ludilo, iščekivanje, ali ima da se svi zajedno radujemo za 7 dana!
[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

17 joka -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 14:47:21)

Dunjice, pokusaj da se neopterecujes, i videces za nedelju dana koliko ces biti srecna i mi zajedno sa tobom![sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif]

nela79 -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 15:29:50)

E Dunja evo pustam malcu ovu pjesmu pa si mi pala na pamet [sm=smiley1.gif]
Nekad si pokusavala ti da je pjevas.
KUZA PAZI
Et, cisto da te malo oraspolozim i skrenem misli na nesto drugo. Bice sve OK[sm=smiley31.gif]

Meisje -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 15:54:12)

Дуња не обраћај пажњу на та болуцкања,замишљај своју бебу,тј бебе и мора да буде све добро[sm=bravo.gif]
Ја кулирам све симптоме..јес да немам ништа спец,али без обзира,тако сам решила![sm=bravo.gif]

moja ciklama -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 20:18:08)

Devojke moje, ako ste raspoložene, i mučite, ili ste mučile "muku" sa VTO, vidimo se sutra u 13h ispred Meka na Terazijama!

Encimenci -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 21:06:03)

Dunjic, kakvi filmove volis? Da te snabdemo piraterijom ...

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (19.10.2012 21:22:10)

Jao bre draga, sjajna si :)))

Volim trilere, ali i neke morske, uf što volim dobar film a dešava se negde na moru.

Kanim se da skinem Dextera, nikako da uradim to. Ma sada ću :))

Mnogo mi znači vaša podrška, danas sam mnogo bolje .. a prvo sam mislila da ne pišem o svojim frustracijama[sm=smiley36.gif]
Drago mi je da jesam, puno ste mi pomogle [sm=smiley27.gif]

Verolina -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 14:58:17)

Kako stomak?

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 15:09:09)

Stomak ok [sm=smiley1.gif] osim što imam blagi zatvor, što je recimo dobar znak, ali opet ne mora da znači ..mislim da će uskoro stomačić da proradi.

ali grudi prestale da bole, a do juče me otkidale, i onda sam se opet smorila, čitala kako devojke koje su radile VTO pišu kako im prestanak boli u grudima bio siguran znak da nije uspelo.

Posle sam čitala Mišovo iskutsvo, i koliko sam shvatila, nju su grudi otprilike u isto vreme, možda malo kasnije prestale da bole, a beta je posle par dana bila velika. to mi je vratilo rasploženje i bila sam u šetnji sa mm, malo se napila ovog divnog Sunca:)

vonavoj -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 15:12:24)

Dunja,ako ti je za utehu mene grudi nisu ni bolele [sm=smiley36.gif]
samo me je zeludac boleo,a to nikad ne pise u simptomima,a nije mi bilo muka[sm=smiley36.gif]
ja i dalje navijam i mislim da ce biti [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Snelle -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 15:16:25)

Uh Dunja, ne čitaj tuđa iskustva, samo će te sludeti. Ti znaci "uspešnosti" se toliko razlikuju od osobe do osobe. Kod jednog su to znaci da je do trudnoće došlo, a kod drugog da nije. U mom slučaju, kad sam prvi put ostala trudna, simptomi trudnoće su bili apsolutno isti kao znaci koji su mi bili identični svakog meseca pred menstruaciju.
S nestpljenjem očekujem tvoju pozitivnu betu [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 15:25:17)

Neverovatno je koliko pozitive osećam od svih koji pišu na ovoj temi, i malo-malo pa se rasplačem (od sreće, naravno), a i to kažu da je znak trudnoće[sm=smiley36.gif]

Zaista bih volela da vas sve kao i sebe obradujem lepim vestima, hvala vam što od srca navijate za mene[sm=smiley31.gif]

Verolina -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 18:38:40)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Stomak ok [sm=smiley1.gif] osim što imam blagi zatvor, što je recimo dobar znak, ali opet ne mora da znači ..mislim da će uskoro stomačić da proradi.

ali grudi prestale da bole, a do juče me otkidale, i onda sam se opet smorila, čitala kako devojke koje su radile VTO pišu kako im prestanak boli u grudima bio siguran znak da nije uspelo.

Posle sam čitala Mišovo iskutsvo, i koliko sam shvatila, nju su grudi otprilike u isto vreme, možda malo kasnije prestale da bole, a beta je posle par dana bila velika. to mi je vratilo rasploženje i bila sam u šetnji sa mm, malo se napila ovog divnog Sunca:)

Grudi nisu najbolji znak. One su cudljive. Bole pa prestanu, pa opet nanovo.
Drzi se. Ja sam sigurna da cemo uskoro da zalijemo sa jednom rakijicom[sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 19:09:57)

Dunjice svim srcm navijam. Htela sam da ti napisem sms, ali sam non stop u nekoj frci. Samo da znas da mislim na tebe. [sm=smiley31.gif]

pari -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (20.10.2012 19:47:23)

Dunja, i ja mislim na tebe i navijam jako!!! drži se! biće sve dobro [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lanajelena -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (21.10.2012 9:32:32)

Dunjice ovde je pravilo da admini nose [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pa ti sad vidi [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>