RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta



Poruka


snješka -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:41:00)

Nama je dr rekao da djeci ne dajemo nikakve imuno preparate, već da se imunitet jača hranom.




SUPER MAMA -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:42:55)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Snjeska u pravo si.




Pretty78 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:44:23)

ja sam Martini davala i pikovit i tabletice ribljeg ulja jedan dr nam je rekla da je to jako dobro za imunitet i sad joj dajem imuno sto smo dobili od rr i slatko od borovih iglica.....svaki lekar kod kojeg smo isli nam je rekao da joj dajem nesto za jacanje imuniteta pogotovo zimi zbog vrtica i non-stop slinavog nosa




JMPM -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:51:12)

Ja dajem Stefanu Pikovit vec mesecima,ALI kod njega on ne izaziva pojacan apetit.Dajem mu iz razloga sto ne jede sve sto bi trebalo i onda mi je to jedini nacin da unosi vitamine.




Pretty78 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:52:53)

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Snjeska u pravo si.

kako mislis??? pa svaki lekar savetuje da se daje nesto za jacanje imuniteta...mislim bar su nas savetovali [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




SUPER MAMA -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:54:15)

JMPM Moni pije ovaj PIKOVIT IQ sa Omega 3 masne kiseline.On je za jacanje imuniteta, pojacanje apetita i hranjenje mozga.
On je za 1+[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drugaciji je od obicnog PIKOVITA




marince1 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:54:41)

IZVORNA PORUKA: snješka

Nama je dr rekao da djeci ne dajemo nikakve imuno preparate, već da se imunitet jača hranom.


I ja se slazem sa ovim,alikad se ne unosi dovoljno hranom,treba nesto dodati.

Ja cu uvesti neki preparat,jos vas citam da vidim sta je najbolje.MOj David mnogo slabo jede i kad jede slabo jede nesto kvalitetno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],samo kad sam ja kuci.
ali o tome cu na drugom mestu.




JMPM -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:55:27)

Sada neki savetuju neki ne.Kazu da se davanjem tih preparata stvara vestacki imunitet i onda organizam ne zna sam da se bori.Cim prestane sa upotrebom tog nekog sirupa,postaje dete osetljivo (odnosno nema prirodno izgradjen jak imunitet)
Ja uprkos tome dajem....ne znam,ja mislim da mu koristi ako vec ima to sve sto na njemu pise,jer Stefan stvarno nista ama bas nista ne jede.




JMPM -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:57:06)

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

JMPM Moni pije ovaj PIKOVIT IQ sa Omega 3 masne kiseline.On je za jacanje imuniteta, pojacanje apetita i hranjenje mozga.
On je za 1+[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drugaciji je od obicnog PIKOVITA

I ovaj sto Stefi pije je za to,ali stvarno onda ne znam kako bi mi dete jelo da ne pije sirup ako sada ovako malo jede [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Pretty78 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:59:03)

kao sto vec rekoh i ja dajem i Martini od kad je imala 1.5 godinu i davacu joj dokle god je ne budem uspela nagovoriti da sedne i pojede bar 2 voćke dnevno.....neće pa neće i ne postoji drugačiji način da joj tutnem vitamine nego tako ai dr se slaze.....dok ne postanemo razumni i dok nam ne bude jasno zasto  MORA voće




snješka -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 22:59:41)

Ne znam, ali ja nekako i nisam za te vještačke preparate. Seleni nisam nikada ništa davala, nikada nije bila bolesna. Hvala Bogu. Stalno je vani. I danas je bila vani cijeli dan iako je snijeg visok metar. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




snješka -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 23:01:42)

Oooo Prety, imamo isti problem. Ni ona neće voće, aa, nema šanse. Ponekad hoće neku voćnu kašicu. U doručak joj umiješam bnanu, narandžu i jabuku, ali ni to nije stalno. Ali zato jede sve ostalo, povrće hoće.




Pretty78 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 23:03:01)

IZVORNA PORUKA: snješka

Ne znam, ali ja nekako i nisam za te vještačke preparate. Seleni nisam nikada ništa davala, nikada nije bila bolesna. Hvala Bogu. Stalno je vani. I danas je bila vani cijeli dan iako je snijeg visok metar. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sneg visok metar moze samo da joj pomogne i ubije bakcile viruse i bakterije aaaa ne znam da li ide u vrtic malo u kolektvi pa da svi piju iz iste case, pa kaslju i kijaju jedni drugima u lice  itd itd....e tada kazes sto ja volem preparate za jacanje imuniteta  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




SUPER MAMA -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (24.1.2011 23:10:20)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pretty u pravo si.Moja neide u vrtic ali ja joj dajem Pikovit.
Prosle godine nisam joj davala jer sam je dojila nije bilo potrebno ali ove jesam i nastavicu sve do proleca.




Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.1.2011 7:53:36)

MEni Ana ne ide u vrtić, ali ovo hoću da joj dam jer užasno slabo jede, ne unosi dovoljno vitamina kroz ishranu a i većina tih preparata bi trebalo da poboljša apetit. To je u stvari i glavni razlog zašto hoću da uvedem sirup.
p.s. mi smo kao mali jeli one perlice ribljeg ulja - ja sam jela voća kao nenormalna i stvarno niad nisam bila bolesna. A nisam bila baš nešto ješna. Ana mi užasno slabo jede [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] a tako je lepo sve jela i viš nego što treba. Dete mi se okrenulo za 180 stepeni od kad je primila vakcinu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




mamanp -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.1.2011 8:09:53)

Jos davno sam bacila sve preparate i sirupe. Ujutru i uvece joj dajem maticni mlec pomesan sa medom i jako sam prezadovoljna rezultatima. Super jede, redje je na antibioticima, desi se neki virus da je zakaci, ali nije kao ranije kada smo svakih 15 dana visili kod lekara. Mlec ne bih menjala ni sa kakvim preparatom na svetu.




Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.1.2011 8:16:53)

Mamanp ovde ja nemam nekog proverenog da bi kupila matični mleč. Domaći med imam (baka mi je pčelar). Ćem vidim na netu da kupim čist matični mleč. Ima ovde da se kipi već gotov med pomešan sa matičnim mlečom, propolisom i polenom ali to joj još ne bih davala.




bebać -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:00:41)

Sergeju je danas doktorica propisala Pikovit sirup(od 1 do 3 godine)...inače dosad nisam mu davala nikad ništa od tih preparata za apetit i imunitet[sm=smiley13.gif
nužda zakon mijenja,pa ćemo vidjeti hoćel urodit plodom[sm=smiley1.gif]

a i rekla sam mami da mi nabavi pravi domaći med sa sela i kozije mlijeko,pa ću i to mu uvest[sm=smiley1.gif]




bebać -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:07:38)


IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

JMPM Moni pije ovaj PIKOVIT IQ sa Omega 3 masne kiseline.On je za jacanje imuniteta, pojacanje apetita i hranjenje mozga.
On je za 1+[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drugaciji je od obicnog PIKOVITA




SUPER MAMA,koliko drugačiji,u čemu?

Sad si me 'naložila' na taj...a meni ej pedijatrica propisala onaj obični[sm=smiley1.gif]

šta ću ako se mora ispoštovat[sm=smiley13.gif]




SUPER MAMA -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:22:52)

bebac drugaciji je jer u njemu ima OMEGA 3 masne kiseline jer u jednu kasikicu od 5 ml ima 205 mg Omega 3 masne kiseline.
Omega3 masne kiseline su vazan deo decije ishrane jer poboljsavaju pravilnog razvoja mozga i nervnog sistema.
Ovo sma prepisala iz uputstva.
Inace sve ostalo je isto kao i u obicnog Pikovita.




bebać -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:30:30)

Pa šta ću sad,i meni se taj čini još bolji,smijem li uzeti taj iako je propisala ovaj?[sm=zmeden.gif]

Čini mi se jako dobra pedijatrica,možda žena zna[sm=zmeden.gif]

A kakvo ti je inače iskustvo sa pikovitom,koliko koristiš,kakvi su rezultati?

Hvala inaprijed[sm=smiley1.gif]




Lu -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:38:53)

Ma naravno da smiješ, ovaj je samo poboljšan sa omega3[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




SUPER MAMA -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:40:43)

Ja koristim Pikovit obican od Monikine 15 meseci.
Ovo zimo krenuli da ga pijemo kasnije od decembra meseca i pre toga bili smo prehladjeni.od kad ga pijemo d akucnem u drvo super je.jos joj se povecao apetit.Ona ovako jede super bez natezanja ali sada samo bi nesto da zvace.[sm=smiley36.gif]
Vidi i obican Pikovit po meni je dobar ima veoma prijatan ukus narandze i od njega sam bila zadovoljna.Ovaj sam uzela samo zbog Omega 3 masne kiseline.
Moj savet uzmi prvo ovaj sto ti je preporucila pedijatrica jer i on dobar.




bebać -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 15:48:27)

Hvala cure,javim rezultate.Dosad nisam ama baš ništa koristila,osim C vitamina...nadam se da će urodit plodom,a kad mi mama donese med i kozje mlijeko i time ću ga šopat[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]




SUPER MAMA -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (14.2.2011 16:00:14)

Slazem se sa Lu slobodno mu daj.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>