bonita -> RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO i time povećati šanse za uspešnost postupka (7.10.2012 11:23:48)
|
drage moje dame, meni moja doktorka nije savetovala nista posebno,sem da redovno uzimam folnu kiselinu,(uzimam je jos od jula), njoj ima jos dodatka vitamina b12 cini mi se i joda.To su mi preporucili u apoteci.I rekla je da bacim cigarete. Inace mi je savetovala da se ponasam sasvim normalno,da radim,i nista posebno da ne preduzimam.Od punkcije do transfera cu morati da budem na bolovanju 3-4 dana,zbog totalne narkoze,a posle toga je rekla,nikako odmor;Nego i dalje na stare aktivnosti..Moj posao je inace malo stresniji i fizicki naporan.Ali takodje da radim sve sto sam i dosad radila uklucujuci i nosenje teskog... Jer kaze da mi zelimo zdravu bebu,i da to tako treba... E sad ja sam sama pocela piti caj od Heljde,za bolju cirkulaciju....Alkohol sam skroz izbacila iz upotrebe jos od maja,(mada se po koja casica omanula,ali ne previse[sm=wink.gif]. I naravno,voce i povrce jedem normalno,jer inace obozavam.e sad nista posebno.Sta mi se jede jedem.Nektarine sam do pre neki dan mogla pojesti i kg dnevno.Jabuke,kruske,banane....Ma sve sto mi padne pod ruku i sta u sezoni ima :) Rucak bez salate isto ne moze da me prodje...Sto se ste strane tice smatram da dovoljno uzimam voca i povrca.Ribu ne volim ni na slici da vidim....Pijem i tako neke sokove sa vitaminima ali ne sveze cedjene,ve ove kao 100%. Uvela bih sad sebi jos po koju vezbicu,ali bez prevelikog opterecenja.... Mada moj tempo kretanja na poslu je jako brz i tamo ubijem veliku kilometrazu...[sm=smiley1.gif] Tako da mislim da mi to dodje umesto vezbanja. E sad,sta bih drugo probala,kazem sve je u bozijim rukama. A zaista nam zelim svima od srca nase bebice. Srecno. Mozda sam nekome malo pomogla svojim iskustvom. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|