nina26 -> RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO i time povećati šanse za uspešnost postupka (7.6.2011 19:41:54)
|
IZVORNA PORUKA: Milka76 Sto se uzroka neuspelih VTO tice, niko nije imao sta utesno da mi kaze. Ja super odreagujem na terapiju, poslednji put sam imala 18 folikula, oplodili su 9 i svi su bili ok, ubacili su 3 blasociste i ispratili me kuci. Beta je 15 dana bila oko 20 i vec su tada kad sam ih pozvala znali da nije dobra, jer su mi sve nesto bili zvanicni preko telefona. Na kontroli, posle [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], samo su konstantovali da imam jos smrznutih embriona, da se ne brinem i da ne odustajem. Nalazi pred VTO su bili dobri, moji su svi uredni, radila sam i histeroskopiju i celioskopiju, suprug operaciju varikokele posto ima losiji spermogram, ali za VTO to nije problem. Tako da nememo nekih odgovora koji bi nas uputili sta dalje. Ja se i dalje nadam da ce se cudo dogoditi samo od sebe, nisam izgubila nadu ni nakon 6 godina... Uh, sta da ti kazem ,osim da nastavis da se boris, to pricam i sebi. Jednom mora da uspe. I mene ceka histeroskopija... Jeste da smo offtopic, ali jesi li uradila sva antitela, mozda se tu krije uzrok ?
|
|
|
|