dunja RR -> RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! (1.8.2011 0:16:32)
|
13. Nekada davno u dalekom kraljevstvu Igraraca živela jedna kolica. Napravio ih deda Hauck i dao im ime Malibu po svom omiljenom likeru. Voleo je deda svoja kolica, ali nije znao da napravi dete koje bi u tim kolicima uživalo. Pitao svog drugara Djepeta da mu pomogne, ali Djepeto je tugovao za Pinokiom i nije ni slusao sta ga deda Hauck pita. Dedica se rastuži.. Gledaju kolica dedu danima, gledaju ga mesecima, a kad se navrši godina, reše ona da nađu detence koje bi u njima uživalo i Haucka usrećilo. I krenu ti kolica preko sedam gora i preko sedam mora da Haucka usrece. Predjoše reke i planine i pod zlatnim drvetom naidju na debeljuškastu malu devojcicu koja plače. Upitaše je kolica: Zašto plačeš devojčice? A ona odgovori: Mama roda i tata labud me nisu želeli jer ne znam da letim. Sama sam i niko neće da bude sa mnom. I Malibu kolica su znala da je to devojčica koju traže. Razvukoše ručke u kez, zaverglaše točkovima i sve sa devojčicom krenuše put zemlje Igrarije. Devojčici dadoše ime Sreća i srećni njih troje zauvek živeše. Čiča miča i gotova priča:-) Vonavoj mila čestitam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Javi mi molim te podatke kako bih prosledila Aksi, a oni ćete kontaktirati (ime, prezime, br.telefona i mail adresu:)
|
|
|
|