degu -> RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica! (28.7.2011 15:02:46)
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ljudi, nemojte upirati prstom...Za druge ne znam, ali ova zene Kookai je odavno clan i bila je na temi Da li sam trudna, kad sam i ja komentarisala. I kakve ima veze sto neko nema dovoljno postova-mozda je vise posmatrac...Takvih ima mnogo ovde i nije fer da ih neko proziva. Evo ja sam neutralna, nemam dete, nisam ucestvovala u igri, samo sam glasac i objektivno pristupam. Zasto uopste obracate paznju na te detalje...Ti glasovi nisu dovoljni da pobedi neko, ako to nije zasluzio. Ja sam odmah skontala koje pricice su najbolje i one se i izdvajaju. Koliko ja vidim za pricicu br 13 i br 25 su glasale mnoge clanice, a ne samo nepoznate. A na kraju, bitan je cilj-u kolicima ce se voziti jedna beba. Glasajte i ne pravite melodrame na ovim temama. Slažem se Verka, ja sam prva dugo samo čitala po forumu, a tek nedavno sam se uključila i aktivno učestvujem u debatama. Postoji pravilo i Dunja će već diskvalifikovati glasove koji nisu važeći. I meni se najviše svidela pričica broj 13, nemam pojma ko je pisao, ali je to priča koja mi je zanimljiva za svako dete. I mislim stvarno da nije muljanje mama koje su pisale priču br. 13 i br. 25 jer svakako već imaju najviše glasova i nema potrebe za tim. Želim da najbolja priča pobedi, a kolica će svakako dobiti jedna beba, tako da je to stvarno jedino ovde najvažnije i najlepše [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|