Požar u obdaništu (Meksiko) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta



Poruka


Anoniman -> Požar u obdaništu (Meksiko) (8.6.2009 9:26:17)

Negde je lu već spomenula, ne mogu da nađem taj njen post...

Broj žrtava u požaru, koji je u petak zahvatio obdanište u gradu Ermosiljo, na severozapadu Meksika, popeo se na 41, dok se najmanje 12 dece nalazi u životnoj opasnosti, saopštile su meksičke vlasti. 
"U proteklih nekoliko sati još troje dece je umrlo", rekao je ministar zdravlja države Sonora Rejmundo Lopes novinarima i dodao da je 12 od 22 hospitalizovane dece u teškom stanju.
Kada je požar izbio, u obdaništu "ABC centar" se nalazilo najmanje 140 dece, od kojih je nekoliko desetina sa teškim opekotinama prebačeno u specijalizovane bolnice preko granice u američku državu Arizonu. Većina nastradale dece, starosti od nekoliko meseci do tri godine, umrlo je od posledica udisanja dima, preneo je Rojters.
Susedi i vaspitači su trčali kroz gust dim kako bi izvukli decu iz "ABC centra", a vatrogasci su probijali zidove kako bi doprli do mališana.
Za sada nije poznato gde ili kako je požar izbio, ali postoji mogućnost da se to dogodilo u obližnjem skladištu ili prodavnici guma, saopštila je meksička vlada.
Predsednik Meksika Felipe Kalderon je naložio da se pokrene istraga povodom ovog tragičnog događaja.
Izvor: blic.rs




Sneža -> RE: Požar u obdaništu (Meksiko) (8.6.2009 9:54:23)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




2002m -> RE: Požar u obdaništu (Meksiko) (8.6.2009 9:57:25)

To sam gledala pre neko vece, uzas.Ostavis dete u isugrnu ustanovu i [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image].Nisam ni odgledala do kraja, ne mogu kada su deca u pitanju jako mi je strasno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




mihi -> RE: Požar u obdaništu (Meksiko) (8.6.2009 9:59:40)

Joj to mi je bilo strašno još kad sam čula da je bilo beba od 3 meseca pa nadalje nisam mogla da slušam. Užas[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image].




2002m -> RE: Požar u obdaništu (Meksiko) (8.6.2009 10:01:17)

IZVORNA PORUKA: mihi

Joj to mi je bilo strašno još kad sam čula da je bilo beba od 3 meseca pa nadalje nisam mogla da slušam. Užas[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .
I ja sam prebacila kada su rekli da je bilo beba od 3 meseca pa do......dalje neznam.




NadaR -> RE: Požar u obdaništu (Meksiko) (8.6.2009 10:09:40)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Stranica: [1]