RE: Azoospermija (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Anoniman -> RE: Azoospermija (3.2.2026 11:59:45)

Men X Mozete li ovdje napisati u poruci Vase iskustvo da mozemo svi vidjeti? Hvala Vam unaprijed

Anoniman -> RE: Azoospermija (6.2.2026 18:53:04)

Pozdrav.  Da li ima neko na forumu ko je bio na Bahceci klinici u Istanbulu? Ako da, mozete li podeliti iskustva? Objave su im vise nego dobre, ali nije uvek instagram prava strana… 

minior -> RE: Azoospermija (13.2.2026 11:03:52)

Zdravo,  mi smo isli prosle godine tamo. I trebamo se opet vratiti. Ali smo u razmisljanji, de. Bulent Erol je okej, ali terapija mi je malo deguntantna, samo vitamini i jedan hormonski tablet. Muz ima Klinefertov sindrom (klasicni oblik) Da li je neko uspeo da se ostvari kao roditelj sa ovom dijagnozom? Prosli put su mu nasli 6 spermija, dobili smo 1 embrion, i nazalost se zavrsilo pobacajem. Bila bih jako zahvalna ako bi me neko uputio do dr Emre, kako da nadjem njegom e-mail? 

Men x -> RE: Azoospermija (13.2.2026 11:06:15)

Minior imam ja emretov br direktno sa njim se čujete na WhatsApp.  Javite mi se 0628737753

Anoniman -> RE: Azoospermija (13.2.2026 11:07:15)

drbakircioglu@gmail.com

minior -> RE: Azoospermija (13.2.2026 11:08:58)

Ne migu vas pronaci, jer nemate WhatsApp

Anoniman -> RE: Azoospermija (14.2.2026 16:31:51)

Pozdrav:)Da li je neko išao na donaciju nakon neuspešne m. tese?

Club4 -> RE: Azoospermija (25.2.2026 15:31:34)

Pozdrav, da li mozda ima neko iz Srbije trenutno u Turskoj da mi uzme preparate za nastavk terapije

WomenX -> RE: Azoospermija (27.2.2026 8:14:02)

Dobar dan, da li su nekom potrebne inekcije progestan dex ili estrofem 2mg? Voljna sam da poklonim 

Maky11 -> RE: Azoospermija (6.3.2026 20:19:11)

Veliki pozdrav svima. Ja sam nova na forumu. [sm=smiley1.gif] Zelela bih da se zahvalim na informacijama i komentarima koje ste ostavljali do sada. Moj suprug ima azospermiju, za to smo saznali u junu prosle godine. Vodjeni reklamama sa instagrama smo otisli u Bahceci kliniku vec u julu. Ne znam da li smo napravili pogresan potez. Doktor Bulent Erol ga je pregledao i dao Klomifen lek i dva suplementa. Citajuci vase prethodne komentare, svima daje isto... Nazalost, nakon terapije se nije pojavila sperma u ejakulatu. Trebalo bi da ide na Micro-tesu u naredne dve nedelje. Kog doktora bi ste nam preporucili za taj zahvat? Procitala sam dosta pozitivnih komentara za dr Emrea. Da li ima neko ko je procitao sve komentare i da je izvukao neki zakljucak ko je najbolji? Hvala unapred na odgovoru!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 107 108 [109]