| 
				  miki76 ->  RE: Anemija / malokrvnost / nedostatak gvožđa  (22.3.2013 2:44:55)
			   | 

da dodam moje iskustvo, mozda pomogne...   meni je i HG i gvozdje palo na pocetku 7.meseca ( gvozdje oko 12 , HG 110) ali je moj doktor protiv bilo kakvih dodataka u vidu tbl.   Ja sve da kupim i pocnem da pijem bez obzira sto on nije za, ali mi ipak neki glas ne da.      Onda sam pocela da jedem cveklu svaki dan, koju inace obozavam , ali kad je svaki dan nece dusa. Smucila mi se za ceo zivot. Sok sam u pocetku cedila (cvekla,sargarepa,jabuke,limun) i pila, onda kupilapar puta prirodne (mada su preskupi) ...i onda dobijem magican recept      SEME KOPRIVE+MED+SEME SUSAMA      Ja napunila teglu (1kg meda, po 100 gr semena koprive i susama, dodala sam i sitno seckane orahe,bademe i lesnike) i svako jutru po dve kasicice...ukusno je jako i cini mi se ne moze da dosadi...      od pocetka 7-og do pocetka 9-og sam to jela i uspela KS da odrzim na istom nivou. Ni gvozdje ni HG mi nisu pali cak se vrlo malo i poboljsali.      eto, ko hoce moze da proba kad presuse druge ideje ;) 

| 

| 

| 

|