Ceca797 -> RE: Europe IVF International ,PRAG (26.11.2013 0:10:52)
|
Drage moje, evo i mene da se druzim malo sa vama.ja sam juce poslala e-mail ovoj klinici i danas sam dobila odgovor.Deluju mi veoma profesionalno jer je e-mail bio veoma opsiram sa svim objasnjennjima i cenovnikom u prilogu.Ja sam ga prekopirala kako bi i vi videle njihove cene. EUROPE IVF International s.r.o. Nad Výšinkou 2868/2, 150 00 Prag 5 Češka republika tel.: +420 257 225 751 e-mail: info@fertility-ivf.eu CENOVNIK 1. IVF program uz pomoć sopstvenih jajnih ćelija žene € 1 800 + lekovi za stimulaciju u zavisnosti od količine doze € 600-1200 2. IVF program sa doniranim ovocitima (jajnim ćelijama) € 4 000 3. IVF DE - program sa svežim doniranim embrionima € 4 200 4. IVF DE - program sa zamrznutim doniranim embrionima € 1 600 - unošenje embriona/zametka u matericu - embriotransfer - zamrzavanje prekobrojnih embriona (klasična kriokonzervacija) - uzimanje uzorka krvi od oba partnera, serološki testovi na HIV, hepatitis B i C, sifilis - pronalaženje i pregled žene donora (ginekološki pregled, uključujući ispitivanje ultrazvukom, genetska ispitivanja, serološka ispitivanja, predoperacioni pregled tj uobičajena laboratorijska ispitivanja…) - stimulacija žene donora uključujući lekove za stimulaciju, ultrazvučno praćenje ciklusa - aspiracija(prikupljanje) jajnih ćelija donatorke uključujući anesteziju i postoperativno posmatranje - priprema sluzokože materice žene primaoca za prihvatanje embriona/zametka - oplodnja jajnih ćelija pomoću direktnog unošenja spermatozoida u jajnu ćeliju – - praćenje razvoja embriona duže od 48 sati – produžena kultivacija do stadijuma blastociste (čak 120sati). Ukoliko budete želeli da se izvrši neka od specijanih metoda (PGD/PGS,asistirani hatching,PISCI itd…) cene ovih postupka biće dodate celokupnoj ceni programa. Celokupna cena programa lečenja je konačna. Cena će biti navedena u zahtevu i informisanom pristanku na lečenje i važiće 3 meseca od dana njihovog potpisa. - sastavljanje optimalnog protokola stimulacije - opšta anestezija - prikupljanje jajnih ćelija (punkcija i aspiracija oocita) - oplodnja jajnih ćelija pomoću direktnog unošenja spermatozoida u jajnu ćeliju – ICSI ( tkzv. mikroinekcija ili mikrofertilizacija) - praćenje razvoja embriona duže od 48 sati – produžena kultivacija do stadijuma blastociste (120 sati) - unošenje embriona/zametka u matericu - embriotransfer - zamrzavanje prekobrojnih embriona (klasična kriokonzervacija) - uzimanje uzorka krvi od oba partnera, serološki testovi na HIV, hepatitis B i C, sifilis 5. Donirana sperma – 1 doza za ICSI € 200 6. Krioembriotransfer € 500 - odmrzavanje i kultivacija embriona - unošenje odmrznutih embriona u matericu 7. Dobijanje spermatozoida operativnim putem iz testisa iepidemisa – MESA/TESE € 1 000 - opšta anestezija - prikupljanje spermatozoida operativnim zahvatom - zamrzavanje spermatozoida ili tkiva testisa 8. Genetska analiza embriona – PGD/PGS (do 10 embriona) € 2 000 9. Čuvanje zamrznutih uzoraka (embriona, sperme, ovocita tj. jajnih ćelija…) € 200 10. Kontinuinirani monitoring embrionalnog razvoja pomoću sistema - EmbryoScope € 300 11. PICSI € 200 12.Vitrifikacija (ultra brzo zamrzavanje) € 300 13. Assisted Hatching € 300 14. EmbryoGlue € 200 15. Uvodni razgovor /konsultacija € 100 [sm=smiley14.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|