JovanaM -> RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti (30.1.2013 20:59:22)
|
Četiri godine za redom se mučim sa problemom uraslih dlaka, svašta sam koristila i biolosione, i klindamicin, i razne antibiotike, serume, i kreme na bazi prirodnih sastojaka nevena, kantariona, isla sam i do lekara... nista nije pomagalo, 3 nedelje posle svake depilacije bilo tople ili hladne to su bile prave muke. pa čak i posle brijanja ili vit kreme.. U letnjem periodu bilo me je sramota, zaista zbog toga opadne samopouzdanje... Cula sam za ŠEĆERNU PASTU, otisla sam na depilaciju kompletnih nogu i intime, nakon druge depilacije u roku od dva meseca kao da urasle dlake nikada nisu ni postojale, ostale su samo fleke koje polako nestaju.. Često radim piling sa morskom nerafinisanom soli pomešanu u maslinovom ulju, koža je zaita jako lepa i meka, a dlačice rastu sasvim normalno. Jedino što dosta boli ovaj vid depilacije, duže traje sam proces, i morate da budete strpljive dok vam sve dlake lepo ne porastu... kasnije kada se koža navikne možete i češće raditi. I da da ne zaboravim dosta košta 2600-3000 din., i obratite pažnju ko vam radi, jer postupak je dosta komplikovan, ako je u pitanju nestručno lice može samo da vam pokida dlake i na kraju ništa niste uradile. SREĆNO [sm=smiley4.gif]
|
|
|
|