spontani pobacaj ili ne? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačajPoruka


crna27 -> spontani pobacaj ili ne? (22.1.2013 18:31:27)

Molim sve one koji znaju i imaju neki savet da mi daju da resim nekako svoju dilemuć

Krajem novembra sam imala ciklus koji mi je trajao samo tri dana ( inace mi traje 5 dana ) posle nje sam imala redovan ciklus u decembru mesecu ali jako slabije nego inace. Posle tog ciklusa sam pocela da osecam nesvestice i mucnine bol u ledjima i grudima odbijanje kafe...... Posumnjala sam da sam u drugom stanju i otisla u apoteku uradila test i on pokazao negativan. Nakon toga sam otisla kod doktora opste prakse i rekla mu da imam tegobe mucnine i ostalo ali da sam radila test i da nisam u drugom stanju. Doktor mi dao da uradim krvnu sliku i urino kulturu i rekao ako nisi trudna oda si mozda anemicna. Odradila sam to (ali to jutro kad sam davala urin bio mi je rozikast papir samo to jutro i nista vise) i javila se opet njemu gde mi on kaze da sam trudna ali da imam upalu bubrega i da mi on nesme dati ni jedan lek vec sa tim rezultatima da idem kod svog ginekologa. Kod ginekologa sam se javila i rekla sta mi reko doktor opste prakse i on je pogledo rezultate tom prilikom mi je reko da sam malo pozurila sa trudnocom jer imam ranicu na grlicu materice i on mi je prepiso vaginalete. Rekao je uredu praticemo trudnocu i dao mi uput da odnesem urin na bakteriolosku analizu i prepisao mi je antibiotik cefalexin. Anti biotik da pijem tek posto urin dam na pregled. Nakon tri dana kad sam trebala odneti urin na pregled (bio je vikend) ja sam prokrvarila prvo samo svetlo rozikaste boje a zatim sam pocela da krvarim sve jace pa cak i jace od svg mesecnog ciklusa. Otisla sam kod ginekologa i rekla mu sta mi se desava on nije teo da me pregleda samo mi je dao uput da idem i uradim BHCG tog dana je vec bilo kasno da idem u labaratoriju pa sam to ostavila za sutra dan. Tokom noci je poceo stomak da me boli i pocela sam da prilikom mokrenja izbacujem sitnije ugruske krvi a ujutru sam izbacivala mnogo vece ugruske (velicine otprilike ko palac). Uradila sam BHCG test i pokazao je da nisam trudna ( rezultat 1,0 jedinice: mIU/ml ref.vrednost: 5,0 metoda: clia )

Ja i dalje imam krvarenje ali trenutno ne izbacujem ugruske i postavljam sebi pitanje sta mi se to desava dal sam imala spontani pobacaj ili sta vec moze biti zato molim sve koji znaju da mi pomognu da resim svoju dilemu i saznam sta mi se desava.samo jos da napomenem da antibiotik nisam pila ali sam koristila caj DR Josif Pancic caj za decu i trudnice. Caj sam pila tokom vikenda a prokrvarila sam u nedelju uvece nezno roze boje.Nadam se da sam sve opisala detaljno kako bih imali tacniji uvid u moj problem.
Anoniman -> RE: spontani pobacaj ili ne? (23.1.2013 8:50:36)

ako je bhcg u jednom momentu bila pozitivna, a posle negativna, to znaci da jeste bio pobacaj. zasto nisi isla posle krvarenja kod gin ponovo? mora da utvrdi da li treba da se uradi revizija i mozda i da ti da antibiotike, a ako si rh negativna (a tm pozitivan) i rhogam.
mine -> RE: spontani pobacaj ili ne? (23.1.2013 9:16:16)


IZVORNA PORUKA: crna27

. Doktor mi dao da uradim krvnu sliku i urino kulturu i rekao ako nisi trudna oda si mozda anemicna. Odradila sam to (ali to jutro kad sam davala urin bio mi je rozikast papir samo to jutro i nista vise) i javila se opet njemu gde mi on kaze da sam trudna
Nadam se da sam sve opisala detaljno kako bih imali tacniji uvid u moj problem.


Na osnovu cega ti je on rekao da si trudna ako ti je test bio negativan?
Verolina -> RE: spontani pobacaj ili ne? (23.1.2013 9:23:40)

Kraj novembra, decmbar, pa januar. Koliko ja vidim tajming ti je za potpuno normalan ciklus. Ovo mi i zvuci kao normalan ciklus, a posto su ti prethodna dva bila slabija, sad je morala materica lepo da se ocisti. Nista novo, nista zacudjujuce, nista strasno. Ovo nije spontani pobacaj. Svako dobro.
A da, i menjaj te retarde od lekara? Na osnovu cega je dr zakljucio da imas upalu bubrega? Ja sam sokirana. Da imas upalu bubrega ne bi mogla da hodas od bolova.
NadaR -> RE: spontani pobacaj ili ne? (23.1.2013 10:31:26)

Imamo temu Spontani pobacaj

Molim vas da koristite pretrazivac . [sm=smiley1.gif]
Stranica: [1]