Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.1.2014 10:43:18)
|
Tamara, mnogo mi je žao, nemoj da očajavaš, znam koliko je teško, ali glavu gore, ja verujem da ćemo uspeti, svaka od nas, jer silno želimo, a ne može svemir da ostane nem na toliku želju... doći ćemo do naše dece. Šaljem ti najveće i najtoplije zagrljaje da lakše odboluješ ovaj gubitak, ljubim te puno, puno! Palčice, i ostale ženice sa ovog foruma koje hitaju ka svojim bebama, navijam za svaku od nas da postupak u Valjevu bude berićetan, da se završi sa pozitivnom betom, i da počne avantura zvana trudnoća [sm=smiley1.gif] Palčice, nemoj da brineš zbog utrogestana, u Americi se uglavnom propisuje utrogestan od transfera, ali ima i dosta klinika koje utrogestan daju od aspiracije (u narodnom frontu se tako prepisuje terapija), a pošto njega sama kupuješ možeš ga kupiti ranije i početi piti posle aspiracije, a od transfera ga primenjivati vaginalno (čisto ako želiš kreneš od aspiracije sa njim - ako misliš da je tako bolje). A ja upravo nagovaram svog muža da upišemo neku školu plesa da se malo razonodimo (moj muž je u mladosti godinama plesao, čak je jedno vreme vodio svoju školu plesa, pa je red da se i ja edukujem na tu stranu, a mislim da i njemu treba neka razbribriga, a ne stalno da se mlatimo sa istim problemima [sm=smiley1.gif])
|
|
|
|