RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 15:12:51)

[sm=bravo.gif] za vas sve devojke srecan pocetak[sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 15:13:00)

Stetice divno je sto ste sve zajedno i mozete da se medjusobno bodrite.... drzim palceve svima. Ja 21-og idem na uz u maribor, femoden pijem do 22.01... pa vam se pridruzujem sa bockanjem [sm=zz_rolleyes.png]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 15:14:51)

Stetice i ostale devojcice [sm=smiley31.gif] I kod mene sve ok,5.dan stimulacije endo 6mm,oko 8 folikula po 12mm,ostali manji,sledeci UZ u petak.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:02:06)

RR VTO druzina iz Valjeva ce nam podariti bar četiri mala RR-jina drugara [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam svim srcem za vas

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:08:38)

Wiw srecno 21og! [sm=bravo.gif]
Joko [sm=smiley27.gif] si! Nadamo se da cemo doneti lepe vesti iz Va,a i tebe cekamo s lepim vestima,citala sam da kreces u postupak uskoro,sve najlepse ti zelim,zaista si zasluzila da ovaj put uspe!

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:10:52)

Bravo za veselu i pozitivnu ekipu, pozitivne bete nam neće izostati ove godine [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Štetica

Danas sam bila u Valjevu,uz je ok tako da pocinjem sa diferelinom. Do 12-og pijem kontracepciju i 17-og krece stimulacija.
Upoznala sam danas Palcicu,Skijasicu i LiluKv, tako da ce ovo biti veseli RR vto postupak.

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:39:33)

Svaka cast, lepa druzina[sm=bravo.gif]
Ja sam izgleda sama u NS[sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:43:36)

Daco, bitan je uspeh,a da li imas druzinu ili ne nije, bitno je da ces imati dosta trudnicica u 1 razredu[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Palcice nadam se da ce sve biti dobro[sm=smiley31.gif] hvala na lepim recima

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:44:41)

Uh...hvala, joko[sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:46:29)

Daco,Štetko nek vam je sa srećom početak [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 16:46:31)

Daco i ja sam sama u Mariboru...ali sva sreca pa postoji internet [sm=smiley36.gif]
Bitno je da se druzimo u prvom razredu, sto rece Joka [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 18:16:33)

Daco,Wiw bodricemo vas ovde,tako da niste same,cela RR ce biti sa vama. Daco kad ides u NS?
Pao i prvi diferelin,bocnula sam se sama u stomak. E da zaboravih danas da napisem,uzimali su nam krv za NK celije.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 18:48:52)

Stetice [sm=smiley31.gif]
Reci mi kako proslo bockanje?? Ja se uzasno plasim injekcija, i sad se psihicki pripremam.... Htedoh da uvalim taj deo posla MM ali je i on isti kao i ja..jos bi mi samo falilo da padne u nesvest [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 19:46:29)

Wiw isti taj problem imam i ja,plasim se igle. Pa proslo je ok,bockam se u stomak,tu mi najlakse,mala je iglica i polako sama ubodem,kad zaboli malo stanem pa nastavim. Taj posao je trajao nekih pet minuta. Prosli put mi sveki davala u ruku,ali me je bas bolelo pa sad dajaem sama u stomak(ima vise sala).Pokusaj sama,nije strasno,pa ako nebudes mogla idi do doma zdravlja.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 20:01:18)

I ja sam razmisljala o stomaku, lakse ce mi biti :)
Prosli put su i meni u visegradskoj davali u ruku i imala sam takve podlive i modrice da to nije normalno.... imam jos jedno petnaestak dana da se psihicki pripremim [sm=smiley36.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 20:49:17)

Devojke samo da vam javim da je i kod mene pala prva boca.Sama se bockam posto MM ne moze da me bode.[sm=smiley1.gif]
Veliki [sm=smiley31.gif] za sve vas...

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.1.2014 21:12:00)

Devojke srecno bockanje[sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 7:36:44)

Stetice, za NS na punkciju bi trebalo ici 14.01., ali ovih dana cu ih zvati i sve utanaciti.
A sto se tice bockanja, mm i sveki to rade. Ruke su mi najpogodnije za Superfakt, jer stomak cuvam za Fraxiparin. Za sada je jedna malo poplavela, ali tu je Hepatotrombin i resava stvar.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 8:19:05)

Stetice,Lilu bravo za prvu bocu,jel ste videle da nije nista strasno? [sm=smiley36.gif] Ja stvarno ne osetim boce,laku ruku izgleda imam,meni u ovom postupku najteze padaju gasovi [sm=zz_banghead.gif] ubise me,stomak samo krklja,puca,pa kad se naduje mislim da ce da eksplodira,i sve bi to naravno bilo lakse da ti grcevi ne bole.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 8:35:01)

Zenice drage,
evo i ja da se javim. Stetica je vec pisala da smo se upoznale.. Bas smo super.
Ja sam dosla kod mojih, pobegla sam iz Uzica zbog vode (zagadjene). Naravno moja majka na pomisao da se bockam sama pada u nesvest, pa sam morala da joj udovoljim i idem u Dom zdravlja po prvu bocu. I sve dok sam tu ici cu u DZ. Oni mi daju u ruku, da li bi posle ako pocnem sama da se bockam mogla u stomak? Ima li to neke veze?

Zenice, sve vas [sm=smiley31.gif] idemo hrabro napred do ostvarenja nash zelja!

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 8:52:15)

Skijasice nema veze gde dajes,ruka ili stomak.
Kad dajes sama lakse je u stomak.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 20:29:09)

Stetice,

kojim iglama se bockas.\? Ovim sto su nam dali ili manjim? Negde sam procitala da neko koristi manje, insulinske, da li moze i sa njima?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 22:05:15)

Moze sa manjim,ja sam kupila.Nisu insulinske,insulinske su za pen.Ako hoces da kupujes manje ponesi tu jednu u apoteci i trazi manju,pozadi pise velicina,ove manje su ja mislim 0.4mm.Ja ih ne osetim...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.1.2014 22:21:10)

Skijasice ja se bockam sa onim malim sto su nam dali,onesu 0.45 a imaju jos manje(neznam koja velicina) crvene su kapice,ali ih kod nas u apoteci nema. Sto rece Palcica ponesi u apoteku te sto smo dobili,pa trazi manje od njih. Mada meni nije problem ni sa ovima. 2prsta od pupka pa u donji deo stomaka(tu imam najvise sala:-P),pod uglom od 45stepeni. Iskreno meni je juce bilo malo nezgodno tu prvu da ubodem,gledala sam u spric jedno 5minuta dok nisam skupila hrabrost da se bocnem,a danas je vec bilo laganica.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.1.2014 18:28:24)

Zenske,evo me sa danasnjeg UZ,sve i dalje ko po loju...7.dan stimulacije endo 8mm,folikuli priblizne velicine,ima ih od 15,14,13mm,ne znam tacno koliko ukupno.Terapija i dalje diferelin i gonal 150.Ultrazvuk u nedelju,kada ce najverovatnije biti i stop.
Danas su bile dve zenice da rade betu,obe pozitivne [sm=bravo.gif]
Upoznala sam i dragu nam Chipsy,jedno divno stvorenje. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>