RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 11:58:30)

Štetice bice to sve kako treba, svim srcem se radujem za vas uspeh[sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 12:14:21)

Stetice jos samo malo [sm=zz_running.gif]

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 12:16:21)

Juhu, još malo, još malo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Štetica

Daco uz je ponovo u petak pa u nedelju.Nedelja-ponedeljak ce najverovatnije biti stop injekcija,tako se dr nada.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 12:49:07)

Zenice,

evo Lilu i ja kafenisemo u VA. Samo da vas pozdravimo![sm=kava.gif]
Imamo net samo kada smo u kaficu![sm=smiley36.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 13:01:55)

Stetice, bas mi je drago sto jos malo pa privodis kraju ovaj postupak.[sm=bravo.gif]
Uh...sta ja da kazem, ali izdrzacu sve to...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 22:24:53)

Zenske divne ste stvarno,svaka podrska puno znaci,i zato od toliko navijanja definitivno sam resila da ovaj put budem trudna.
Ako mi verujete da jedva cekam aspiraciju,samo da zavrsim sa ovom terapijom. Mnogo lose podnosim,cas mi je zima cas vrucina,glava me danima boli,stomak naduven,a nervozna sam za medalju.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 22:35:52)

Štetice izdrzi još samo malo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 23:16:15)

Stetice potpuno te razumem ja se tako osecam od kontracepcije...sta ce biti kad pocnem da se bockam ne smem ni da pomislim...mm ce me verovatno vezati u neki cosak [sm=smiley36.gif]
Jos samo malo i uzimas svoju decicu..

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 23:53:50)

Wiv ja sam prosli put lose podnela kontracepciju a stimulaciju nisam ni osetila,a sad je obrnuto,kontracepcija super a stimulacija uzas.
Jos par dana pa nam se i ti pridruzujes. Jel bi utorak pocinjes?

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.1.2014 23:59:30)

U subotu mi je ultrazvuk....trebalo bi da pocnem ili ponedeljak ili utorak...videmo u subotu [sm=smiley36.gif]
Ja sam prosli put opustenije usla, sad mi je malo frka za taj UZ... valjda je trema zbog pocetka bockanja [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 0:01:35)

Vivern, pa to samo sto nije, trema je normalna a na UZ ima da bude sve superiška[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 0:06:00)

Ma znam, ali sam se usrala od bockanja [sm=smiley36.gif]... sta cu kad sam zentara...
Samo kad vise ne pijem kontracepciju, da malo splasnem i danem [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 0:11:27)

Bocke ko bocke proce i to brzo[sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 9:53:09)

Devojke samo napred,drzimo vam palceve moje mrvice i ja... [sm=bravo.gif]
Stetice kako ti kazes,a da se ti opustis malo? [sm=smiley36.gif] Bice to super,no sikiriki,znam da je tesko,al brzo ce proci...Sledece nedelje sve gotovo i ti nama trudnicica [sm=love.gif]
Wiw sad videh dokle si stigla,bas sam mislila na tebe...Samo pozitivno,nema mesta nervozi,ugovorili smo grupno seljenje na trudnicke strane,ne zelim da se vise vucaramo ovde,dosta je bilo. [sm=zz_biggrin.png]
Joko [sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif]

ivanicasale -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 10:01:03)

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Devojke koje ste iz BG-a imam pitanjce.Da li mozemo suprug i ja da uzmemo upute i pre nego sto stigne pismo iz fonda,ja sam zvala i rekli su mi kad su zakazane konsultacije i da ce stici pismo ali ne bih da cekam zadnji trenutak zbog uputa.meni treba zeleni uput a suprugu plavi za spermogram,jel tako?Sta treba da pise na mom?Treba da su naslovljeni na Valjevo?Jel ih overavamo tamo gde je bila prvostepena u Nemanjinoj i da li mogu ja da overim suprugov uput jer mu je nezgodno zbog posla?

Kinesce za Bg ne znam ali u Leskovac mi nisu trazili pozivno pismo a u Nisu sada jesu cak su ga i uzeli kod sebe.Tako da [sm=zmeden.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 11:05:23)

Wivern,

samo hrabro. Ne moras sama da se bockas. Ja sam isla u dom zdravlja, a ovde u VA idem na ginekologiju. Doduse juce smo Lilu i ja imale festu sa sestrom. Bila je sva pogubljene, pa je moju ampulu bacila u kantu, a nije izvukla sadrzaj. Pa smo je vadile iz kante. I onda su biseri krenuli da se redjaju. U svakom slucaju dobro se zavrsilo, a nas dve smo se posle smejale jos pola sata.

Sutra idemo ponovo na uz pa ce odluciti kada ce nam biti stop injekcija!
Zenice [sm=smiley31.gif]

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 12:42:09)

Stetice,bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moram reci da mi bockanje bas i ne ide.prvu injekciju mi je dalla sestra,sinoc sam ja. bilo je uzasno,cak sam i [sm=smiley19.gif]
Najgore mi tek sledi. Ovih par dana radim drugu smenu,moracu na poslu to da uradim,a ne znam kako cu.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 12:56:47)

Skijasice meni su u proslom postupku davale sestre iz visegradske, a sad sam rekla da ako mogu druge zene mogu i ja sama...da ne jurim bzvz ko ce mi davati..jer cu ja ovaj postupak raditi u mariboru..
Zenice brzo ce vam proci bockanje a onda sve zajedno da odete u prvo tromesecje...
Joko ako budes u bgd-u uskoro mozes ti da mi dajes..[sm=zz_wavespin.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 16:13:37)

Vratila sam se sa puta, pa sam zavirila na strane da vidim šta se dešava; Štetice, sve će biti uredu, brzo će doca reći da treba da bude stop injekcija, još malo izdrži, a ja navijam da budu lepe zrele jajne ćelije, i da ovog puta bude i za zamrzavanje.
Palčice, ti si svoje odradila svojski, sad odmaraj i nek mužić ljubi bebe [sm=smiley1.gif]
Wivern, neka ovaj put bude berićetan postupak i dve bebice [sm=smiley1.gif]
Skijašice, Đanse, Lily, navijam da bude najbolje moguće, i da ubrzo budete naše nove [sm=nosecka.gif]

Daco, valjda će taj LH da spadne, pa da možeš da počneš sa stimulacijom. Šta doktorica kaže?

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 17:35:16)

Vivern, bilo bi lepo ,ja do utorka neznam kad ce se i sta raditi,ako nam prvo daju kontracepciju necu biti u BG-u ,ali ja sam sigurna da ces se ti lako snaci[sm=bravo.gif]

Skijasice,Lilu,Štetice[sm=bravo.gif]

Bebana[sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 21:17:59)

Bebana, po dr je sve u redu, ali po meni i nije...no, sutra cu cuti njeno misljenje, nakon ponavljanja Lh.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 21:33:25)

Daco a sta to znaci u redu, mislim tebi ne ide konstantno nego samo ponekad nesto izleti koliko sam ukapirala...

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 21:52:00)

Wivern, po dr je u redu kako pada LH...a za curkanje joj nisam rekla...ostavila sam to za sutra.[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.1.2014 22:06:06)

Pa onda je to super...bitno je da tebi lh opada...

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 9:51:25)

Bebana [sm=smiley31.gif] bas sam ovih dana mislila na tebe,primetila sam da te nema duze vreme.Kako si mi ti?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>