RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 13:29:04)

Bile smo danas na uz,pa u nedelju opet tako da se nadam da ce i stop biti u nedelju-ponedeljak. Endometrijum mi je 6,8mm,na levom jajniku 5 folikula na desnom 1 al je manji od ovih 5 pa sam ga ja otpisala da ce da ih stigne. Sreca pa nam u nedelju nece vaditi krv za estradiol,ionako sam sva izbusena kao sito. Po stomaku i rukama imam modrice pa se bockam u butine.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 14:11:27)

Jaooo stetice...ti se bas namuci sa tim bockanjem...ali imas jos samo dva dana i gotovo [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 15:35:03)

Zenice?

danas endometrijum 6, nesto. Niasam zapamtila. Na desnnom 3 folikula oko 12 mm, na levom dva, stim sto jedan prednnjjaci i verovatno ce ga pustiti da pukne, da bi sacekali ostale. Stop verovatno kao i Stetici. Nas dve cemo izgleda do kraja imati isti programKucam sa tel. pa malo brljam!

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 15:39:12)

Devojke [sm=bravo.gif] fino napredujete...Nije bitan broj,vec kvalitet.Ima jos vremena da se stignu,ja vam zelim da imate makar za jedno zamrzavanje,da decici napravite drustvo za koju godinu.Ljubim vas sve [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 15:55:01)

Stetice, izdrzi jos malo...mazi ruke hepalpanom...ja se bockam od 1.januara, ali nemam modrice. Javile se od prva 2 uboda, ali krenula sa mazanjem i sada nema.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 18:49:51)

Štetice,Skijasice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jos samo malo

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 20:54:43)

Štetice, Skijašice, vas dve ćete izgleda zajedno u prvo tromesečje [sm=smiley36.gif]

Palčice, evo me, nemam vremena nizašta, spremala slavu kod suprugovih roditelja, pa sada kod svoje kuće spremam slavu za 50-ak ljudi, raspadam se, a od ponedeljka na posao (tek je tamo ludnica).... Prolazi vreme, a kod mene nema ništa novo. Kad je beta?

Joko, navijam za tebe [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.1.2014 21:12:30)

Bebana[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] hvala punoo

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.1.2014 9:33:08)

Nek vam je srecna slava Bebana! Beta je 30og,ali sumnjam da cu izdrzati do tad. [sm=smiley36.gif] A i malo sam se smorila juce i danas,imala sam juce na papiru neku braon slinu da izvinete,a jutros kao mrvica krvi,velicine tackice.Posle toga nista,virkam svaki cas,jer sam osetila napetost u stomaku,pa me sve strah da ne krene [sm=hudicek1.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.1.2014 13:05:44)

Zenice drage,

evo Lilu i ja kafenisemo. Docepale smo se neta u kaficu.
Palcice, malo uspori i odmaraj. Nemoj previse misliti, opusti se. Navijamo za pozitivnu betu![sm=bravo.gif]
Wivern, Joko samo napred! [sm=smiley31.gif]

Stetice mi se sutra gledamo i kafenisemo posle uz!

Bebana, bas smo mislile na tebe! [sm=smiley31.gif]

Sve vas [sm=smiley31.gif] i pozdravljamo Lilu i ja!

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.1.2014 16:14:29)

Veeeeeliki pozdrav za sve bockalice i cekalice [sm=zz_wavespin.gif]
Ja od ponedeljka i zvanicno pocinjem bockanje [sm=zz_eek2.png][sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 10:59:31)

Wiv da bude lako i srecno.
Ja sad dodjoh sa uz,ipak nece danas biti stop,tek sutra ili preksutra vece. Povampirio se i onaj mali folikul na desnom jajniku pa za dva dana sa 10mm porastao na 16mm. A na levom su od 15mm do 18mm. Sutra opet vadjenje krvi i uz pa cu znati tacno kada je aspiracija. E da konacno endometrijum da mi bude ok,danas je 7,7mm.

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 11:02:11)

Neka se povampirio, Stetice[sm=smiley1.gif]
Bice tu lepih jc[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 11:11:22)

Štetice[sm=bravo.gif] za folikule, nego ručkaj nesto za endometrijum

Vivern[sm=bravo.gif] srecno bockanje od sutra[sm=bravo.gif]

Daco[sm=smiley31.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 11:15:48)

Joko jedem brazilski orah,mislim da se od njega i ubuckao,sad je super.Do sad je uvek bio tanak i uz pomoc stapa i kanapa sam se snalazila da ga zadebljam,mada su meni iui radjene 10-11dc a vto et je bio 11dc pa i necudi sto je bio tanak kad sam ludo reagovala na stimulaciju. A danas mi je 12dc pa napredujem polako al sigurno.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 11:17:44)

Pa super do ET ce biti 9[sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 11:30:46)

Pa nadam se i ja da ce biti oko 9-10mm. Ma kako hoce,definitivno mi dodje svejedno znam da nemogu nista da promenim pa sam prestala i da se nerviram. Danas sam bas pricala sa ovim zenama na uz i rekla sam da ako mi uspe vto celu torbu sa dokumentacijom cu da ubacim u kotao da sagori,a ako mi neuspe,zabacicu je iza ormara na malo duzi odmor. Smucili su mi se i papiri i lekari i sve. Posle ovoga u skorije vreme necu uzeti iglu u ruke ni dugme da usijem a kamo li sta drugo.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 11:34:39)

Uspece i gotovo[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] videces da hoce pa onda sve papire spali

a endo ce biti super na dan ET , jedi malo paprike i ananasa

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 12:12:44)

Stetko [sm=smiley31.gif] Vidim lepo napredujes,bice od tebe nesto [sm=jezicek.gif] Drzim palceve da sve protekne u najboljem redu,za koji dan si nam [sm=nosecka.gif] Ljubim te

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 12:13:40)

Skijasice,Lilu,Djanse navijam i za vas jako,da sve ide ko podmazano i da nam budete dobre koke [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 14:28:36)

Stetice tesko da ces da se odmoris od lekara jer ce ova vto sigurno da ti uspe [sm=smiley36.gif]..a onda double, triple.....[sm=smiley36.gif]
Meni je juce odredio konjsku dozu menopura, pa sam kupila i takav spric...sva sreca iglu sam kupila malecku da mi psihicki bude lakse...[sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 15:11:33)

Wiv 3 menopura mozes da rastvoris sa jednom ampulom rastvaraca,a ako je vise od 3 onda sa dva rastvaraca,tako sam ja radila i prvi put i sad,da nebi bila konjska injekcija.

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 15:15:22)

Štetko će da uspe,pa će posle blizančići morati na jednomesečne preglede,dabl i 4d,ma da ti se smuči! [sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Što se tiče gomile papira i analiza,ja ih još čuvam,ne znam zašto,valjda ako mi ponovo zatreba. Baš pre neki dan sam se razmišljala šta da radim s tim. Ma,neka hvata prašinu i neka me set_i da sam morala da pređem planine zarad malenog kamenčića! Ljubimo te [sm=smiley27.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 16:04:35)

wiv, srecno sa bockanjem.
meni danas na uz endometrijum 6,9. na desnom jajniku folikuli od 18mm, 15, 11,11 na levom jedan od 18. Ista stvar kao sa Steticom sutra posle uz ce dr odluciti kaaaaaaada ce stop injekcija. Verovatno ce juriti ova dva od 18, nego endometrijum je jos uvek tanak.
Palcice jos malo i betica! [sm=bravo.gif
meni je juce Lilu dala injekcije, ima laku ruku!
Zenice sve vas [sm=smiley31.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2014 16:30:50)

Jolee neka ih neka kupe prasinu,pa kad cura poraste i iznervira te a ti joj pokazi sta si sve morala da prodjes da bi se ona rodila.
Skijasice ujutru kafenisemo?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>