RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.2.2014 11:37:10)

Skijasice bas si brzo dobila naknadu.Ja jos uvek nisam ni predala,u socijalnom traze dokaz o kostanju karte,a ja to nemam,u Lasti ne daju,tako da mi ostaje da sacuvam povratnu kad budem isla za Va pa to da odnesem ako hoce da prihvate.
Koliko su ti uplatili ako nije tajna.Ja imam 8 odlazaka.
[/quote]

Palcice,
nije tajna uplatili su mi 5760 din za 9 odlazaka. Meni nisu trazili nikakve karte. Dali su mi jedan obrazac da popunim po datumima kada sam isla i sto sam isla. I u poslebnoj rublici obrazlozenja sam im napisala da sam bila u postupku VTO i da sam na sve preglede isla sopstvenim autom u pratnji supruga. Onda su oni sami nasli neku cenu i uplatili mi! Ispade da nisam dobila ni za kartu u jednom pravcu.

Djanse [sm=smiley31.gif]. Pozdravi mm, znam kako mu je! Moramo dalje!

Ne znam sta se desava ali za koga god znam da je isao u januaru i februaru na VTO nije uspelo. Ne mislim samo na VA nego uopste. Moje sugradjaneke su bile u Pragu, u Madjarskoj, u BG i nista. Nesto je cudno u vazduhu! [sm=zmeden.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.2.2014 16:10:39)

Skijasice ne znam koliko je udaljeno Uzice od Va ali to je bas malo.Ja se nadam da cu dobiti oko 1000din.po odlasku.To se samo nadam,videcemo... [sm=smiley1.gif]

Djanse draga jel ti ne bi bilo tesko da mi uzmes tu potvrdu,ja nemam nijednu kartu,nisam cuvala jer nisam imala obrazac za putne troskove,tek na kraju sam dobila od dr.Gde je ta evropa bus?

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.2.2014 17:45:20)

Danas dve pozitivne bete u Va!!!! Krenulo je,cestitam!!!!
Palcice,uzecu ti ja potvrdu,idem u petak u Va,samo mi u pp napisi puno ime i prezime. Evropa bus se nalazi preko puta autobuske stanice u va. Danas sam isla u socijalno,ponela sve papire,oni mi sad traze otpusnu listu,koju nemam jos uvek [sm=smiley13.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.3.2014 7:46:51)

Zenice, gde ste?
Ima li novih u VA? Kakva je situacija?

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.3.2014 16:01:32)

Samo da prijavim da smo dobili nadoknadu za prevoz. Predali smo papire u ispostavu fonda Novi Beograd, nismo imali dokaz o ceni koštanja karte, objasnili smo im da Lasta to ne želi da izda, i oni su sami tražili od Laste. Naravno, kada im se neko službeno obrati, ovi iz Laste nisu imali kud i morali su da odreaguju i čim je Fondu dostavljen dokaz o ceni koštanja karte, oni su uplatili na moj račun pare. Dobili smo 12800 dinara za 10 odlazaka u Valjevo.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.3.2014 16:18:59)

Bebana [sm=bravo.gif] za nadoknadu.
Mi smo predali pre 10ak dana,videcemo kada ce da legne i koliko.Ja imam 8 odlazaka.

Mi planiramo krajem meseca u Va na konsultacije za FET,nadamo se maju [sm=smiley1.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.3.2014 16:25:39)

Palčice draga, i mi ćemo možda krajem meseca za Valjevo, videćemo kakvo je stanje kod mene, naravno tek kad dobijem i kad mi prođe ciklus. Ako bude bio zadovoljavajući (endo i ovulacija), ići ćemo na FET, ako ne, više sreće u sledećem krugu [sm=smiley1.gif]

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.3.2014 10:57:41)

I ja sam predala pre neki dan za putne troskove,i sad cekam kada ce mi uplatiti. Inace uradila sam hsg i histero u Va,jer dr je hteo da proveri i to,jer ja to nisam radila do sada. Sve je ok i planiram u maju da krenem na fet. Pozz svim devojkama [sm=smiley1.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.3.2014 12:09:07)

Cao,devojke,ja sam nova na forumu,predajem na prvostepenu ove nedelje pa cu se odluciti za valjevo.Moj problem je sto mi je amh jako nizak pa onda moram na vantelesnu,jel neko imao slican problem a da je isao u valjevo na vto??Ja mislim na drugostepenu da ce me do kraja maja zvati pa bi u junu pocela tramo..Mislila sam stan da uzmemo tamo jeste vi p[utovale ili...[sm=nosecka.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.3.2014 23:00:33)

Cao Prijepolje, dobro dosla.
Ja sam prvih dana putovala ali poslednjih 12 sam bila u VA. Mislim da je bolje biti tamo. Imas devojku MakiB sa foruma koja izdaje stan tamo.
Koliko ti je nizak amh?

Devojke, bravo za putne troskove. Meni su racunali voznu kartu. Zelim vam puno srece na FEt-u. Bice uspesnije nego prvi put! [sm=bravo.gif]
Ja cu tek od sledeceg ciklusa krenuti sa prikupljanjem papira za drugu VTO. Mi moramo sve ispocetka! [sm=smiley13.gif]
Sve vas [sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.3.2014 23:17:07)

Devojke par pitanja,

Koliko od drugostepene su Vas zvali iz Valjeva? Posle koliko od prvih konsultacija ste ušle u proces? Jel postoji neka mogućnost dogovora sa docom početi sa postupkom? Jel i oni imaju kolektivni godišnji odmor na leto 2 meseca kao Front?

Izvinite što gnjavim[sm=zmeden.gif]. Hvala unapred

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 13:55:21)

Pa amh mi je 0,22,jesam imala prirodnu trudnocu koja je bila biohemiska...Mozda je bolje da ne putujem da budem tamo,kontaktiracu je..Jel ijedna od vas imala problem slican mom,a da je radio vto??Koliko ste cekali na poziv od prvo stepene do drugostepene??Eh plasim se netso ali eto..valjda bice dobro[sm=bravo.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 19:56:01)

Skijašice, ja sam vrlo kratko čekala od drugostepene do poziva iz Valjeva, manje od 10 dana. Mislim da prošle godine nisu imali kolektivni, Štetica je radila letos vantelesnu u Valjevu (nije bilo kolektivnog odmora). Dr ide na odmor, ali u septembru (na dve nedelje) - barem je tako prošle godine bilo.

Prepolje, kada odradiš prvostepenu čim prođe nedelju dana (da osvaneš na listi u klinici gde ćeš raditi drugostepenu) zoveš tu kliniku da zakažeš drugostepenu. Ja sam čekala dugo, ali zbog kolektivnog godišnjeg odmora (koji imaju neke klinike). Verujem da nećeš čekati toliko dugo kao ja (u julu prošla prvostepenu, a drugostepenu sredinom septembra).

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 19:57:59)

Plašljiva, prethodni tekst je odgovor na tvoje pitanje (prvi deo teksta), a ne Skijašicino. Izvini, Skijašice, eto izgleda da mislim na tebe! Veliki pozdrav [sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 20:12:36)

Hvala Bebana[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 20:24:26)

zenske [sm=smiley31.gif] Palcice Bebana sta ste predale i gde za nadoknadu troskova koji dokumenat ste dale

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 21:04:51)

Tamarice predala sam otpusnu listu,izvestaj sa ET,aspiracije,sa prvih konsultacija,onaj papir gde su upisivali terapiju.onaj obrazac za putne troskove overavan u Va po datumima odlazaka,sve su to kopije...Kopiju licne karte,zdravstvene knjizice,kartice sa tekucim racunom,potvrdu o ceni kostanja karte.Mislim da je to to...

Obrazac za putne troskove mora da ima isti datum kao uput za Valjevo sto ti je dao ginekolog ovde.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 21:13:55)

Palcice ja nemam onaj papir od terapije a i taj putni nalog nisam mogla nabaviti nigde imam samo otpusnu istu to znaci da nemam prava jer nemam taj putni nalog overen nema veze sada cu traziti i overavati [sm=smiley31.gif] pomesala sam te sa jednom devojkom pre neki dan ucinilo mi se da si bila ti kod mene na poslu a ustvari druga devojka a ja jos njoj cao kako si sta ima novo a devojka me gledala kao da sam poludela[sm=smiley36.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 21:43:15)

Bebana 17[sm=smajl.gif],hvala puno a jel znas neku zenu sa foruma sa niskim amh i sa vantelesnom uradjenom??[sm=smiley13.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.3.2014 22:57:18)

Priljepole,

svako je za sebe i svi razlicito reaguju. Nemoj se opterecivati sa rezultatima samo misli pozitivno.

Plasljiva, mi smo isto kratko cekali od prvostepeno do drugostepene, mozda nekih 20 dana. Postoji mogucnost dogovora sa dr kada ces postupak. Mi smo hteli u januaru i tada smo radili. Sa njima mozes bukvalno sve da se dogovoris, breljubazni su i toliko te bodre i hrabre da stvarno mnogo lakse prodjes kroz sve to. Oni rade i leti, bas sam pitala kada smo bili. Ja sam razmisljala ako skupimo sve papire za drugu i naravno, prodjemo drugostepenu da radim letos, jer radim u skoli pa mi najvise odgovara da ne uzimam bolovanje.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.3.2014 9:40:45)

IZVORNA PORUKA: tamaricapn

Palcice ja nemam onaj papir od terapije a i taj putni nalog nisam mogla nabaviti nigde imam samo otpusnu istu to znaci da nemam prava jer nemam taj putni nalog overen nema veze sada cu traziti i overavati [sm=smiley31.gif] pomesala sam te sa jednom devojkom pre neki dan ucinilo mi se da si bila ti kod mene na poslu a ustvari druga devojka a ja jos njoj cao kako si sta ima novo a devojka me gledala kao da sam poludela[sm=smiley36.gif]

Hahaha [sm=smiley36.gif] Desava se...Znaci imam dvojnicu [sm=jezicek.gif]
Pa verovatno ne mozes nista da uradis bez putnog naloga i dokaza za svaki odlazak.
Ma neverovatni su koje sve papire traze,kao da ti daju bubreg,a ne tricavih par hiljada.Obavezno trazi za sledeci put,imas prava,zasto bi im ostavljala svoje pare,ko ih sisa. Ljubim te!

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.3.2014 13:27:12)

Prijepolje bez brige sto se Valjeva tice,znaju oni sta rade. Ja sam sa niskim AMH(moj je 0,2) isla dva puta na vto u Valjevo,i oba puta dobila po 4 jajne celije koje su se oplodile,e sad sto nije uspelo to je neka druga prica. Izmedju prvostepene i drugostepene nema pravila koliko se ceka,ja sam cekala 2meseca a bilo je zena koje su cekale po 15-20 dana,to zavisi od klinike gde ides na drugostepenu( u Valjevu nema komisija),mislim da mozes u Visegradsku ili Narodni Front. A u Valjevo pozivaju za 15-20dana od drugistepene,na konsultacije. U principu se sa dr dogovoris kada bi ti odgovaralo da radis,jer ti resenje vazi 6meseci. Kolektivni godisnji nemaju,dr je na odmoru u junu oko 2 nedelje i u septembru 2-3nedelje. Preko leta rade normalno,ja sam prvu vto radila u avgustu.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.3.2014 15:29:01)

Stetice,ne bih da budem dosadna ali jesu ti rekli koji je uzrok??Jel znaju ili imaju neki nacin da ispitaju?Ja nisam imala neke bakterije vece sem eserihije koju sam nadam se otklonila,fsh mi je varirao nije bio bas ok,pa sam jela smokve svaku jutro i spustio se hvala bogu..Nisam ni asa test radila znam neke zene ga rade kao i postkoitalni isto...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.3.2014 19:59:32)

Prijepolje nisi dosadna,pitaj sve sto te interesuje. Uzrok neuspeha nezna niko da ti kaze,jednostavno se ponavlja ona prica da kad se vrate embrioni na transferu sve dalje je u Bozjim rukama. Bila sam pokrivena terapijom na svim poljima ali objasnjenje nepostoji.
Sto se tice bakterija i virusa to da li si ih imala i nije toliko bitno,vec da budu sterilni rezultati u postupku.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.3.2014 21:12:56)

Stetice, samo da te [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>