RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 16:36:48)

Isto pisala Valjevo za vto??Ja nemam pojma ovi iz Valjeva mi rekli da pisem front,ne znam videcu bas tebi sta rece..Ma sta cu sad cekacu i eto..oticu na razgovor sa njima da vidim neke od analiza da odradim pre vto i ako treba da se piju neke kontraceptivne pilule da se spremim za vto i eto..[sm=smiley13.gif]

konfeta -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 16:58:08)

Imam ja jedno pitanje,dali se ide na postupak tamo gde se predje na drugostepenu ili kako ,posto sam ja bila na drugostepenoj u N.S. a opredelila sam se za Beograd ,NF..Drugostepena mi je dala pozitivnu ocenu pa sad cekam poziv,nije mi jasno zasto cekam toliko dugo? Ovo mi je druga vantelesna i cini mi se da na prvu nisam toliko dugo cekala ,a radila sam prvu u N.S.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 17:11:45)

ides na kliniku koju si zaokruzila na prvostepenoj,a koliko vec cekas pismo?

konfeta -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 17:17:51)

26 Decembra presla drugostepenu komisiju u N.S. rekli mi da cekam pozivno pismo i onda da idem da overim upute za proces.
Cekacu i dalje sta da radim sad je veca guzva nego pre 2 godine kad sam radila prvu vto.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 17:34:40)

Alex ja kuliram do....... neznam ni ja kad.Istekli su mi svi rezultati pa me sad mrzi da krenem u ponovnu jurnjavu istih,a i treba mi odmor.
Mislim jeste dr lep covek al mi se smucilo da ga gledam,bar neko vreme[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].
Prijepolje kad budes otisla na prve konsultacije posle drugostepene komisije,reci ce ti sta sve jos treba da uradis i kada kreces sa kontracepcijom.
E da poznajuci dr mislim da nece nimalo naivna biti komisija u Va. On jeste dobar dr i kao covek je sasvim ok,ali Va je svima{mislim na Bg i RFZO} trn u oku.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 17:38:28)

IZVORNA PORUKA: konfeta

26 Decembra presla drugostepenu komisiju u N.S. rekli mi da cekam pozivno pismo i onda da idem da overim upute za proces.
Cekacu i dalje sta da radim sad je veca guzva nego pre 2 godine kad sam radila prvu vto.

A koju si kliniku izabrala za postupak?
Ako je Valjevo u pitanju oni zovu u roku od 15-20 dana na prve konsultacije,dok se u Bg ceka po par meseci.

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 18:00:13)

Devojke srećno sa komisijama i u postupcima! Da dobijemo što više beba u Valjevu! [sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 20:16:01)

Verujem da te mrzi,ja sam bas jedva, jedva resila da krenem ispocetka,odmori se ti jos malo i u nove pobede!

konfeta -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 20:21:12)

Zaokruzila sam N.Front Beograd ,posto mi je blize a i prva vto mi je bila neuspesna pa sad hocu sto blize da ne moram da putujem i da se truckam toliko posle ET, put do N.S je uzasan.Drago mi je sto se u Valjevu ne ceka toliko .

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 20:49:52)

Stetice,jel mislis na komisiju u narodnom frontu da tamo im Valjevo trn u oku? Pa meni su bas u Valjevu rekli da pisem front,jer u visegradskoj kao prave problem. Znam da se ne ceka,ja sam bila vec u Va radila inseminaciju h tad sam sa dr pricala o svemu. Oticu opet ili pozvacu ga da vidim za histero dal treba da radim i sta god misli da treba jos. Sve ce mi isteci do jula,briseui,hormoni... jel ima jos neko da tek treba na frontu da zakaze drugostepenu? Da cekamo zajedno postupak[sm=nosecka.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 22:48:51)

Prijepolje u NF vracaju za sitnice,da se dopuni dokumentacija ili da se ponove neki rezultati kod njih. Bila je samnom u postupku zena koja nema jajovode a vratili su je da u sledecem ciklusu ponovi fsh kod njih,jer joj je bio 11 a granicna vrednost je bila 12. I jos puno slucajeva koje su vratili zbog gluposti. Na komisiji samnom je bio par koje su vratili jer su mladi 25-26 godina a spermogram jedva par hiljada normalnih formi.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.3.2014 23:47:58)

Koliki je tebi amh? Meni je fsh 6,a amh 0.22.. spermogram nam je odlican,e sad ne znam,sta bi nasli nam da nas vrate...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 9:46:02)

Amh donja granica je 0,5. Kad budes ponavljala hormone amh radi 12-15dana ciklusa jer 2-5 dan desava se nagli pad,a bi ti bio u granici za komisiju.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 12:23:15)

Moj amh je 0,71 a lh samo 1,zasto je to toliko opalo ni sama neznam,za prvu vto je bio super,bas se i dr u socijalnom cudila zasto je toiko nizak za moje godine.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 14:57:09)

Moj lh nije tako nizak,5,28 je kod mene..Devojka sa amh 0,22 je prosla komisiju na frontu,pisala je tamo da radi vto..E sad ne znam,znam devojke sa manjim amh e njih su vracali a kao kod mene ne znam dal su ikog..Radicu ga tako,bas da proverim tad...

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 16:00:38)

Ja sam ga radila 4 dana ciklusa,razmisljala sam da ponovim sredinom ciklusa ali necu,preko glave mi je vise to cimanje,granica je 0.5 pa sad kako bude!

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 17:04:08)

Ma i ja sam drugog dana ciklusa,pa ko ti je rekao za tu granicu? Ja sam pitala,rekli su mi da ja nisam ispod granice.. ma bas me briga,nek bude kako biti mora,mimo ciklusa vadicu da vidim opet... ne znam da su nekog vratili sa brojem koji imam ja....

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 21:23:32)

Stetica je pisala a i ostale devojke koje su prosle kroz besplatnu vto da je za amh donja granica 0.5.Ma opusti se,ja sam ovog puta skroz ravnodusna,svesna sam da zbog spermograma postoji sansa da ne prodjemo ali resila sam da se vise ne nerviram,sta mora bice i nista ja tu ne mogu.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.3.2014 23:26:50)

Prijepolje,

meni je moja dr rekla da je granica za amh 0,2, tako da mislim da ces proci. Mene su u Frontu vracali na dopunu zboh fsh, bio je 11,1, a granica je bila 10,5. Vratili su me da ponovim fsh kod njih na Frontu jer su kod njih druge referentne vrednosti, tj do 22. Drugi put, tj kod njih mi je bio 10,8 i prosli smo. Stekla sam utisak da te namerno vracaju da dobiju na vremenu, da malo rasciste guzvu. Tako ako te vrate na dopunu, nemoj se sekirati.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2014 19:19:00)

Naravno da se iznerviram,sta ima da nas uslovljavaju ako nam vec daju tu mogucnost besplatnu,treba svak da proba da mu se pruzi sansa da postane roditelj a ne da jos mi uslovljavaju granica za ovo granica za ono...Ma hajde bre to je kao da smo mi...uzas naravno da me nervira sve to i iritira tako kad cujem,sad treba da se sekiram hocu li proci komisiju malo je sto unapred razmisljam kako ce nam sam proces vto proci,Boze sacuvaj...

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2014 13:43:06)

Drage moje, i ja sutra predajem papire na prvostepenu, tako da držite mi pesnice da sva ta birokratija brzo prođe i da što pre krenem u postupak![sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2014 14:05:44)

Valjevka srecno sutra. Sobzirom da sam prosla kroz to u Valjevskom rfzo,stvarno ce ti trebati sreca. Javljaj kako je proslo,nadam se da se sad nece cekati na drugostepenu kad je imamo u Va.

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2014 17:14:23)

Jao, Štetice, sad si me uplašila! Meni ona doktorka izgledala baš ljubazno i učinilo mi se da će to biti baš jednostavno. Kad sam išla da je pitam o uputima koje treba da donesemo delovala je baš srdačno. Ovde sam videla da su tebi tražili neki izveštaj pa sam je i to pitala. Rekla mi je da to ne treba. Znači da se spremim psihički. Hvala na upozorenju[sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2014 18:50:55)

Valjevka ja sam na komisiji bila prvo u Lajkovcu pa te papire posle nosila u Valjevo da jos jednom prgledaju(Što jednostavno kad moze i komplikovano).Pomoli se bogu da ti Dunjicka nebude u komisiji sutra,jer njoj uvek fali jedan papir(obicno je nepotreban),ja kad je nisam zadavila kad sam trebala na prve konsultacije,mislim da nece niko. Jednostavno su zaboravili da me obaveste da su konsultacije tad i tad,da ja nisam nazvala bolnicu da se raspitam kad da ocekujem da me zovu,iskljucili bi me iz programa. Ja sam zvala u ponedeljak oko 13h da bi mi sestra Bilja rekla da su konsultacije zakazane za sredu i zena se zgranula na to da me nisu zvali iz socijalnog,te je ona obavestila jos jednu zenu iz Va,da nas neiskljuce iz programa.
A da i pšored njihovog propusta vratili su me u Lajkovac po drugi uput,jer je meni dr napisao na uputu IVF,uz komentar kako on zna da ce biti ivf,mozda bude ISCI a to je skuplja metoda.

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2014 19:55:24)

Strava i užas! Ti si se baš iscimala. Nije ta Dunićka, već neka Blagojeveć ili tako nešto. Videćemo da li će i njoj faliti neki papir.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>