RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.4.2014 14:04:48)

Zvala sam Valjevo. Bila sam zakazana za danas [sm=zmeden.gif]. Ovi iz fonda me nisu zvali svašta. Tako da su mi sada zakazali konsultacije za utorak 06.05. a treba da dobijem ovih dana, baš me smorilo jer znam da uvek daju terapiju prvo pilulama pa ulaziš u proces.
Pozdrav devojke

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.4.2014 15:49:49)

Plasljiva bas bzv[sm=smiley13.gif],dobro je da si zvala,kakva neodgovornost.Mene jos uvek ne zovu na UZ,kada sam predala fotokopije analiza bile su u roku,e sad 25 mm su istekli brisevi,da li ce priznati ili mora da ponovi?

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 16:10:43)

I ja vec mesec dana cekam poziv na uz, svaki dan kraj telefona, ne mogu nista da planiram jer ne znam kad ce me zvati, a zovu danas za sutra... Bolje da sam predala u front papire, nego sam citala da se ovde zavrsava sve brze, a ovo se oduzilo, jos tri puta mora da se ide, putne naloge niko ne potpisuje.... i meni brisevi isticu..

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 16:56:54)

Slazem se sa tobom,kajem se sto nisam birala N.F za komisiju,verovatno ce slati na dopunu za briseve,bas me ovo smorilo nista nemogu da planiram,a putni nalog nisu ni meni overili,cisto sumljam da cemo dobiti pecate za tri odlaska[sm=zmeden.gif]

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 18:33:23)

Mozda dobijemo samo kad odemo na UZ i to mozda, a za mm je bio obavezan odlazak prvi put, a sve one upute sto glase na njegovo ime je samo previla i vratila mi. U frontu ti lepo zakazu 2 mes unapred i znas kad treba da odes i do tada se organizujes, a ovako.... Za pacijente iz unutrasnjosti su trebali da organizuju da se obaveste koji dan unapred, uzasni su....

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 21:25:07)

Trazicemo da nam overe,jer ako cutimo nece ni pomenuti,briga njih sto smo mi iz unutrasnjosti.[sm=smiley13.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 21:36:05)

Plasljiva i ja sam prosla skoro kao ti,zaboracili iz fonda da treba da obaveste kada su konsultacije,sreca pa sam ja zvala u petak da bi mi rekli u utorak su konsultacije,te sam na jedvite jade uspela da zavrsim upute.
Aleks a da vi ipak ponovite briseve? Bolje ti njima ponesi sveze nego da te vracaju na dopunu zbog toga. Inace dr u Valjevu netrazi briseve muskarca da budu u roku,to im je nebitno jer sperma ide na obradu,i nema sanse nista da im promakne.Bitno je da tvoji budu sterilni za aspiraciju i transfer.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 22:57:27)

Moji su u roku,ali mm su istekli,ako bude mogao u ponedeljak ce ponoviti.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.4.2014 23:27:20)

E; zenice,
evo me. Nisam bila dugo tu. Moj savet vam je da ako mozete ponovite briseve jer na drugostepenoj znaju da vracaju za sitnice. Putne naloge trazite da vam overe, oni to moraju, a ako nece zalite se sluzbi za zastitu pacijenata. Meni su overili u NF oba puta, jer su nas vracali na dopunu. Malo je dr mrmljao ali je overio. [sm=smiley1.gif]
Ja polako prikupljam papire za drugi pokusaj. Reko da krenemo na vreme posto se dugo ceka, mi ionako pre avgusta ne mozemo na drugi pokusaj.
Sve vas [sm=smiley31.gif] i zelim uspeh svima!

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.5.2014 16:47:43)

Devojke,

Ja sam pitala mog ginekologa da mi da putni nalog ali mi je on rekao da to nema i da će morati da pita načelnicu. koliko ste ovde pisale oni su obavezi da mi daju iste kako bi ih overila u Valjevu i imala pravo na refundaciju?
I kažite mi da li ću svakog puta pre puta u va morati kod ginekologa po putni nalog?

Puno pozdravaaaa[sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 10:55:50)

Plasljiva putni nalog trazi od glavne sestre u domu zdravlja,ako se budu pravili ludi trazi zastitnika pacijenaata,jer tvoje pravo je da naplatis putne troskove za lecenje u drugoj filijali.Pisano je o putnim nalozima dosta,tj. sve zene iz Bg imaju isti problem,ali vecina je uspela da nabavi preko glavne sestre u domu zdravlja. Ako ga nedobijes sad za prvi odlazak,mozes i kasnije da ga uzmes,jer se on nevodi kroz knjigu protokola kao uput,ali je bitno da ti upisu datum koji je na zelenom uputu za Valjevo,da bi mogla da naplatis sve odlaske,a u Valjevu ce ti sigurno overiti za sve odlaske unazad.Treba ti taj jedan obrazac za sve odlaske,jer on ima mesta za 12overa(12 odlazaka).
I trebace ti potvrda o kostanju autobuske karte(to samo u Bg traze),to mozes da uzmes u Valjevu na stanici EvropaBus-a,ali ti trebaju dve karte ili jedna povratna. Neka od zena je pisala da su joj isplatili oko 11000di za sve odlaske.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 12:22:32)

Plasljiva bas kao sto rece Stetica.
Meni su za sve odlaske,ukupno 8 uplatili 7200,presli su me za jedan odlazak i racunali mi kartu kao da manje kosta.Lopovi!
Ali ajde,bolje ista nego nista.
Stetko i ostale devojke [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 12:26:27)

Štetice draga puno ti hvala, srce si[sm=smiley27.gif]. Uvek nam svima pomogneš. Ljubim

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 12:31:08)

Palčice draga evo dodjoh i ja na red za Valjevo. Kada draga ideš po zamrzliće? [sm=smiley36.gif].
Devojke ja ću izgleda danas dobiti a u utorak su mi zakazane prve konsultacije. Čini mi se da je ovde pisao neko da je njoj bio drugi dan kada je bila na kosultacijama i da je odmah tog dana krenula sa pilulama, sada se ja pitam da li ću moći od trećeg dana, da neizgubim ceo mesec i više zbog ovoga jer dobijam na 35 dana.

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 12:52:57)

Plasljiva, ne sekiraj se, sa kontracepcijom mozes da pocnes I petog dana ciklusa. Sve ce biti ok.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 12:55:51)

Plasljiva samo napred! [sm=bravo.gif]
I ja sam sa kontracepcijom krenula petog dana ciklusa.
Sto se mene tice cekam vesticu oko 12og,pa ako sve bude ok transfer ce biti oko 1og.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 13:11:46)

Uh devoje baš mi je laknulo....uplašila sam se da će se sve odužiti zbog mece. puno vam hvala. Ljubim vas

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 13:12:35)

Palčice možda se i sretnemo tamo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.5.2014 15:14:13)

Mozda,mozda [sm=smiley1.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.5.2014 22:49:10)

Palcice draga, srecno!
Bebana kako si ti?
Ja sam vadila hormone za drugu VTO i AMH mi je pao na 0,22ng/ml. Brinem da li cemo sada proci komisiju.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 9:44:05)

Skijasice draga hvala,takodje!
Mislim da ti nece praviti problem,ja sam citala da pustaju i sa manjim.Kad predajes za komisiju,gde?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 9:46:54)

Ja da prijavim jednu pozitivnu betu iz Valjeva,u pitanju je FET,devojka ne svraca na forum,al rekoh da pribelezim umesto nje [sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 11:31:07)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za pozitivnu betu,ostalim devojkama srecno,ja jos uvek cekam taj famozni poziv za UZ.Skijasice i moj AMH se bas snizio u odnosu na prvu vto,sad je 0,71 ali mislim da ne bi trebalo da prave problem
Plasljiva cekamo utiske iz valjeva i dalji tok

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 15:44:32)

Evo i mene nakon par nedelja od pozitivne bete...Juce sam izasla iz bolnice nakon dve nedelje,plod je u rogu materice,beta se ne duplira lepo kao na pocetku,raste malo i nepravilno,nazire se bradikardicna srcana radnja,nista nije dobro i vec deset dana iscekujem kiretazu na koju nikako da se odluce zbog bete koja raste,malo,ali raste,pustili su me kuci jer lezim i tamo i ovde,da uradim jos par puta betu i da se javim u ponedeljak,ceka se da beta pocne da pada i da se uradi kiretaza.Uhhh bas je grozan osecaj kad znam da nije ok i dr mi stalno to govori a moramo da cekamo,agonija...
Bice bolje drugi put sigurno,imamo dva smrzlica,nadam se da cu na FET u avgustu,septembru.

Sto se tice putnog naloga,pffff,komplikacije bespotrebno.Em sam ga jedva dobila jer sam prva iz mog DZ (u pitanju je veliki DZ) kojoj si izdali putni nalog.Posto nikako nisam mogla da dobijem potvrdu o ceni kostanja karte a Bebana je napisala kako je to resila onda sam im lepo rekla da nisam jedina sa tim problemom i da zovu NBG kome i inace pripadaju,da su tamo uspesno to resili i da se raspitaju i uradili su to tako da hvala Bebana sto si napisala svoje iskustvo inace ne znam kako bi to resili.Eee sad,juce me zovu da mi kazu kako se ne poklapa otpusna lista sa putnim nalogom jer na otpusnoj listi je napisano da sam tamo lezala par dana,objasnila sam im lepo da je to formalnost i sve to ali oni kazu da ne mogu da pravdaju odlazak iz putnog naloga ako sam ja u to vreme lezala u bolnici,po papirima.Rekla je da opet zvati kolegenicu da je pita kako je resila,iskreno nemam snage jos i sa tim da se borim...
Devojke zelim vas uspesne postupke i veeeelike bete i da se ove godine druzimo u trudnickim temama [sm=smiley31.gif].

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 17:41:00)

Kinesce mnogo mi je zao sto su se stvari iskomplikovale.Ja cu i dalje navijati da se bebac izbori.
Da li se videlo ranije da imas dvorogu matericu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>