Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 15:44:32)
|
Evo i mene nakon par nedelja od pozitivne bete...Juce sam izasla iz bolnice nakon dve nedelje,plod je u rogu materice,beta se ne duplira lepo kao na pocetku,raste malo i nepravilno,nazire se bradikardicna srcana radnja,nista nije dobro i vec deset dana iscekujem kiretazu na koju nikako da se odluce zbog bete koja raste,malo,ali raste,pustili su me kuci jer lezim i tamo i ovde,da uradim jos par puta betu i da se javim u ponedeljak,ceka se da beta pocne da pada i da se uradi kiretaza.Uhhh bas je grozan osecaj kad znam da nije ok i dr mi stalno to govori a moramo da cekamo,agonija... Bice bolje drugi put sigurno,imamo dva smrzlica,nadam se da cu na FET u avgustu,septembru. Sto se tice putnog naloga,pffff,komplikacije bespotrebno.Em sam ga jedva dobila jer sam prva iz mog DZ (u pitanju je veliki DZ) kojoj si izdali putni nalog.Posto nikako nisam mogla da dobijem potvrdu o ceni kostanja karte a Bebana je napisala kako je to resila onda sam im lepo rekla da nisam jedina sa tim problemom i da zovu NBG kome i inace pripadaju,da su tamo uspesno to resili i da se raspitaju i uradili su to tako da hvala Bebana sto si napisala svoje iskustvo inace ne znam kako bi to resili.Eee sad,juce me zovu da mi kazu kako se ne poklapa otpusna lista sa putnim nalogom jer na otpusnoj listi je napisano da sam tamo lezala par dana,objasnila sam im lepo da je to formalnost i sve to ali oni kazu da ne mogu da pravdaju odlazak iz putnog naloga ako sam ja u to vreme lezala u bolnici,po papirima.Rekla je da opet zvati kolegenicu da je pita kako je resila,iskreno nemam snage jos i sa tim da se borim... Devojke zelim vas uspesne postupke i veeeelike bete i da se ove godine druzimo u trudnickim temama [sm=smiley31.gif].
|
|
|
|