RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 20:21:22)

Radila sam histeroskopiju neposredno pred postupak tj. vec sam krenula sa kontracepcijom i tada saznala za dvorogu matericu.Hsg sam radila u Frontu i nalaz je bio uredan sto znaci da nije dobro odradjen hsg jer je nemoguce da se rendgenskom snimku ne vidi dvoroga materica.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 20:35:17)

Kinesce i ja cu navijati da se beba izbori.
Devojke bila sam u Valjevu danas. Utisci su sledeći. Postupak će se raditi iz julskog ciklusa, u junu krećem sa kontrtracepcijom i biću na dugom protokolu kao i predhodnog puta u frontu. Malo sam se rastužila jer sam se nadala da ću postupak imati već sledećeg ciklusa. Medjutim za sve devojke doca ide 2 nedelje na odmor u junu pa je verovatno zbog toga. Inače preporučio mi je da u ovom ciklusu uradim histeroskopiju u VA. Ja sam zakazala ali se dvoumim. Pa mi treba i vasa pomoć. Koliko je to stvarno od pomoći? Meni je HSG uredan, samo malo zavaljena materica [sm=zmeden.gif]. Jer vam to svima preporučivao?

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 21:34:24)

Obavezno uradi histeroskopiju, znaci mnogo, posebno preporucuju neposredno pred postupak. Ja je nisam uradila pred prvu kada je Dr Bane preporucio, jer su svi drugi dr govorili da za to nema indikacija, i sad se strasno kajem zasto nisam to tada uradila, tek sam isla na histero posle prve neuspesne... Tako da razmisli dobro pre nego sto kazes da neces, pozz

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 22:11:32)

Kinesce bas mi je zao,navijam da se bebac izbori,
Plasljiva brzo ce jun,a histeroskopiju ako ti predlazu odradi,koliko se placa kod njih?

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 22:31:40)

Alex histeroskopija košta 8.000 din. Devojke koje ste radile pošto se to rdi na živo a sam moj nick ovori o meni mene zanima koliko je to bolno?[sm=smiley26.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 22:56:30)

Plasljiva ja nisam kukavica i mogu da trpim bol kao niko,ali sam proklela dan kad sam otisla na histeroskopiju. Ako mozes da uradis negde pod anestezijom bilo bi dobro,jer boli kao djavo.
Kinesce ja se ipak nadam da ce se [sm=duda.gif] izboriti. Jel sad bio FET?

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.5.2014 23:16:10)

Stetice sada sam se bas prepala. Idem sutra u dz pa u Front da vidim da li ima šanse da mi tamo rade iz sl.ciklusa. Uh samo se bojim da ne odustanem od straha i da se posle razmisljam ceo proces . Uvek neke teske odluke u zivotu.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 9:17:51)

Plasljiva bilo bi pozeljno da uradis histero.Skoro je Djanse radila u Va,kaze da nije tako strasno.Daj boze,ali mislim da ces tesko u Frontu uraditi histero vec sledeceg ciklusa,ja mislim da se malo duze ceka.Mozda da probas u Visegradskoj,ja sam tamo radila,znam da je bilo u narednom ciklusu odmah,ali to je bilo pre 2 godine.
Brzo ce i jul,videces.
Mora doktor da nam se odmori,da bude oran za posao [sm=smiley36.gif]

Kinesce kada ces znati konacno stanje? Drzim palceve draga da ipak bude sve ok!

Stetko [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 11:00:23)

Ma kakvi bez anestezije,radila sam hsg,kiretazu,reviziju bez anestezije ali ako postoji mogucnost da se radi sa anestezijom bolje je.Znam da je u leskovcu bila prosle godine 200e naravno sa anestezijom.

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 11:52:04)

Evo i mene!!!!Ja sam radila histero i hsg u Va. Pre intervencije ti daju lokalnu anesteziju-bensedin,diklofen. Nije to toliko bolno,vise je neprijatan osecaj. Nemoj da panicis idi to uradi,traje svega par minuta.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 12:38:37)

Hvala na podrsci ali beta je pocela da pada,sinoc sam je radila,otisla sam do Fronta da se dogovorim sa dr on kaze posto je druga labaratorija (mada su iste jedinice kao u Frontu) da proverim betu i sutra u petak opet kod njega i u ponedeljak najverovatnije kiretaza.
Stetice nije FET nego prva VTO.
Plasljiva ja sam histeroskopiju radila u februaru u VA,Budimirovic je rekao da bi bilo pozeljno da je odradim pre postupka,imala sam malo vremena a u Frontu se ceka tako da sam odradila tamo i jako sam se pokajala sto sam radila bez anestezije.da se razumemo nije svakome bolno bas toliko ,sam postupak bi trebalo da traje nekoliko minuta ali sve zavisi kojom brzinom se otvara grlic,meni je trajalo 15 min jer grlic nije hteo da se otvori pod pritiskom pa su mi ga otvorili nekim instrumentima,samo snimanje unutra nije strasno,ne boli,onako neki neprijatan osecaj ali to otvaranje grlica je bilo jezivo.Razmisljala sam da li da ti ovo napisem jer ne zelim da te plasim i da odustajes od histeroskopije jer je jako bitna ali ja bih volela da sam znala sta me ceka mada mi je Stetica rekla da ce boleti ali nisam ocekivala bas toliko.Inace posle intervencije me nije nista bolelo,malo krvarila,prenocila u bolnici i to je to.Da napomenem da sam do histeroskopije mislila da jako dobro podnosim bol ali tada sam rekla da vise nista necu uraditi bez anestezije,nista!!!

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 15:10:39)

Devojke bila sam u Frontu ali kako smo i predpostavile sledeći termin je tek u avgustu. A inače svejedno neće ni da čuju za intervenciju ako nemam naznaka odnosno ako se ultrazvukom nevidi polip. Tako da to otpada. Zvala sam Betaniju medjutim sve mora da se dogovori sa glavnom sestrom koju ću zvati sutra i videti da li finansijski mogu da se uklopim u sve to. Hvala vam beskrajno na vasim savetima, ako se odlucim za Va (zasta imam jos samo malo vremena) bar ću znati tačno šta me čeka. Puno pozdrava devojke [sm=smiley36.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 21:17:04)

Devojke,imam jedno pitanjce? Jel neka od vas imala elektronski rezultat? Dal komisija u frontu pravi problem oko toga? Meni amh sve salju elektronski,posto u mom gradu nema privatne lab?? Hvala unapred😘

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 22:17:03)

Kinesce,
bas mi je krivo. Rastuzila si me. Mnogo mi je zao. Nada umire poslednja...
Prijepolje nemam iskustva sa tim. Ne znam sta bi ti rekla. U kom gradu radis rezultate? Ja sam iz Uzica mozda ti mogu pomoci.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 22:22:07)

Iz prijepolja sam.. pa radim privatno pa mi oni posalju uzorak i ovi mejlom posalju rezultat. Mrzi me sad da idem kod luneta,taman mi se povecao sad treba da se rastuzim[sm=zmeden.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.5.2014 8:36:30)

Kinesce drzim fige da to ipak sve bude uredu...
Prijepolje ja bih ti preporucila da za ove doktore u Frontu te rezultate odstampas,nema sanse da ce to oni gledati elektronski.

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.5.2014 10:37:34)

Devojke, ne plašite se histeroskopije i hag. To su žene tako predstavile kao da je ne znam šta. Velika sam kukavica i oba pregleda sam uradila. Toliki stres sam džabe doživela. Neugodno jeste ali bolno ne baš. Više može zub da boli od tih pregleda.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.5.2014 12:29:28)

Skijasice,Lilu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].
Valjevko ovo je forum gde svako iznosi svoje misljenje i svoja iskustva koja su razlicita.Super sto si rekla svoje iskustvo i drago mi je sto je tvoja histeroskopija bila bezbolna,dakle ima raznih slucajeva i znaci onima koji kroz to tek treba da prodju.
Sve zene koje su u ovoj prici su za mene hrabrice i prosle su mnogo toga pa ce i histeroskopiju,mali korak na putu do bebe.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.5.2014 14:49:28)

Lila,odstanpala sam,nego nema pecata jer mejlom salju pa zato da sta ne budu pravili problem? Mada ima napomena da je eĺektronski rezultat...

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.5.2014 16:10:55)

Ne verujem da ce ti zbog toga praviti problem...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.5.2014 21:57:10)

Devojke moram da podelim lepe vesti sa vama.Desilo mi se cudo,danas sam videla svoje[sm=modricrtici.gif],jos uvek nisam svesna da se stvarno desila prirodna trudnoca.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.5.2014 22:40:49)

Kakve fenomenalne vesti [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_spin.gif].
Cestitam Stetice,predivno.

Torbica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.5.2014 0:05:28)

Cestitkeeeeee do neba! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

degu -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.5.2014 0:31:42)

Štetice [sm=bravo.gif]
Ako te mi nismo dovukle, Daca je [sm=smiley36.gif]
Jako si me obradovala [sm=smiley31.gif]

viktori -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.5.2014 0:39:24)

Stetice!
Neka je sa srecom da ti bude lepa, mirna i skolska trudnoca. kako volim lepe vesti i mala slatka cuda!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>