Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.5.2014 12:38:37)
|
Hvala na podrsci ali beta je pocela da pada,sinoc sam je radila,otisla sam do Fronta da se dogovorim sa dr on kaze posto je druga labaratorija (mada su iste jedinice kao u Frontu) da proverim betu i sutra u petak opet kod njega i u ponedeljak najverovatnije kiretaza. Stetice nije FET nego prva VTO. Plasljiva ja sam histeroskopiju radila u februaru u VA,Budimirovic je rekao da bi bilo pozeljno da je odradim pre postupka,imala sam malo vremena a u Frontu se ceka tako da sam odradila tamo i jako sam se pokajala sto sam radila bez anestezije.da se razumemo nije svakome bolno bas toliko ,sam postupak bi trebalo da traje nekoliko minuta ali sve zavisi kojom brzinom se otvara grlic,meni je trajalo 15 min jer grlic nije hteo da se otvori pod pritiskom pa su mi ga otvorili nekim instrumentima,samo snimanje unutra nije strasno,ne boli,onako neki neprijatan osecaj ali to otvaranje grlica je bilo jezivo.Razmisljala sam da li da ti ovo napisem jer ne zelim da te plasim i da odustajes od histeroskopije jer je jako bitna ali ja bih volela da sam znala sta me ceka mada mi je Stetica rekla da ce boleti ali nisam ocekivala bas toliko.Inace posle intervencije me nije nista bolelo,malo krvarila,prenocila u bolnici i to je to.Da napomenem da sam do histeroskopije mislila da jako dobro podnosim bol ali tada sam rekla da vise nista necu uraditi bez anestezije,nista!!!
|
|
|
|