RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 21:58:17)

Joko draga [sm=smiley31.gif]
Ljubim te

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 22:59:32)

Joko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] punooo

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 23:25:56)

Hocu da mi ulepšate jesen, jer su mi meseci koji stizu jako teski [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.7.2014 7:29:54)

Drage divne ste ljubim vas punoooo [sm=smiley27.gif] Za inseminaciju je kasno 10 dan ultrazvuk, ja sam radila 3 u Nfrontu i kod mene je ovulacija oko 10,11 dana ciklusa, bolje uraditi 8 dan da bi se pratio rast folkula i na vreme primila stop inj. Zelim ti uspeh [sm=bravo.gif]

cekisha -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.7.2014 16:52:19)

Rezultat ultrazvuka 10 dana je,endometrijum 8,2 na levom jajniku vodeci folikul od 21mm i dva manja od 14 i 13mm,a na desnom cetiri folikula od 14mm.Zvala jutros Valjevo,rekli mi da nocas u 4 primim pregnil od 10000 i da dodjem u ponedeljak u 16h na inseminaciju.Sta mislite,kakva je situacija sa ovim vodecim od 21mm,i da li pregnil moze da ucini nesto za ove druge od 14mm?Unapred hvala...[sm=bravo.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.7.2014 19:37:42)

Evo konačno da se javim devojke drage.
Pre aspiracije 3 dana smo se preselili u Valjevo jer je dr rekao da nesmem više da putujem. Pred kraj stimulacije stomak je postojao sve teži i bolniji ali par sati pred samu aspiraciju koja je bila 21.07 postalo je neizdrživo. U suzama sam otišla na aspiraciju jer je i vožnja liftom kolima bila ne podnošljiva. Aspiracija je protekla uredno izvadjeno 18 jć i mislila sam da će tada moje muke biti barem malo olakšane ali nažalost nisu. Dr je hteo da me zadrži u bolnici zbog mogućnosti izvrtanja jajnika i vode u stomaku, medjutim na moje insistiranje puštena sam kući uz strogo mirovanje. Procedura 2l sirutke, 5 belanaca i mlad sir. Nadala sam se infuziji HES koju sam dobijala u Frontu sa ne uporedivo manjim bolovima ( gde nije bilo vode i sl) ali je nisam dobila. To me je jako rastuilo jer znam koliko olakšavaju muke ali u Va to nije praksa. Pozivaju me posle par dana radi mogućeg transfera. Oplodjeno 10 emriona, na Uz i dalje voda dr se premišlja na kraju mi ostavlja mogućnost da sama odlučim. Rekao je da je i jedna i druga odluka ispravna, da je on spreman da prihvati odgovornost ukoliko sam ja spremna da prihvatim svoj. Pitala sam šta je to najgore što bi moglo da mi se desi, rekao je da ukoliko bi mi vitalni organi bili ugroeni da bi vadili jajnike. Imali smo dvadesetak minuta da razmislimo i doneli smo odluku da čekamo zaledjene. Sutradan nam djavo neda mira i pozivamo emriologa Milicu da vidimo kako se razvijaju embrioni medjutim dobijamo vest da je samo jedan došao do stadijuma morule ( pritom znam da je 4 dan najritičniji). Tada sam pala u očaj, tolika muka, toliki bolovi, patnja zbog čega???. UH odlučujem da zovem bolnicu i da im kažem da sam se predomislila i da hoću da vratim taj jedan emrion koji napreduje. Dr nije bio tu i objašnjeno mi je da se transferi nerade taj 4 dan. Živa nisam bila do 5 dana popodne. Nisam mogla da spavam, jedem. Dolazimo 5 dan, .Kaže dr čujem novine kod vas, sada bi ste vratili embrion. Inače sestra Bilja sve živo prenosi. Prvo UZ, stanje se pogoršalo, jajnici nikada veći i još veća količina tečnosti prisutna. Dr kaže vi ste se premišljali sada ja donosim odluku nesmemo ništa vraćati ali samo da vidimo stanje sa Milicom. Prozivaju sve druge, nas ostavljaju za kraj. U mojoj glavi je ma sigurno nema ništa pa da nam na miru poslednjima saopšte. Ulazimo smeju se (mislim valjda je dobro, nebi se smejali imali bi tužne face). Imamo dve blastociste, jedna će preživeto odledjivnje, druga sigurno neće. Kaem zaledite obe. mojoj sreći nema kraja, oslazim kući. I dalje mirovanje, surutka. danas na Uz u frontu jajnici 111*50 i 110*50, ali se nadam tom mlom smrznutom biću. Ljubim vas sve. Nadam se da će moja priča nekome pomoći.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.7.2014 20:10:50)

Joj Plasljiva bas si se namucila,ali verujemo u tvoje smrzlice,isplatice se na kraju videces.

plačljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.7.2014 21:38:11)

Plašljiva [sm=smiley31.gif] biće sve dobro.Mislim na tebe [sm=bravo.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.7.2014 22:07:44)

Hvala plačljiva draga

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.7.2014 16:48:14)

Plasljiva stvarno si se namucila ali isplatice se kad vratis smrzlice sigurno[sm=bravo.gif],miruj sad i opusti se...

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.7.2014 19:24:41)

Evo i mene sa izvestajem iz Valjeva,krecem sa kontracepcijom u septembarskom ciklusu,bicu na dugom protokolu,u Avgustu bi trebalo da odradim histeroskopiju,zadovoljna sam i sestrom i dr,ljubazni su,kao da je privatna klinika.Dok smo cekali na konsultacije sestra se radovala kad je dobila rezultate bete,dve pozitivne.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 11:52:01)

Draga alex88 ja sam iz Vrnj.Banje u Kv radim sve analize uglavnom. Treba da se javim 07.08.kada dobijem u Va pa cemi reci dali krecem sada sa microginonom ili od septembarskog ciklusa tako da mozda se i vidimo.[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 12:58:03)

A reci mi jesi li radila Histeroskopiju,ja bi ipak odradila privatno pod anestezijom,nije da se plasim ali nemogu psihicki da podnesem nista vise da gledam i trpim,lakse bi mi bilo da zaspim.Samo moram da se raspitam gde rade,u Kv tj Ratini ne rade,u Cacku radi jedna klinika a cena 360e,znam da je u Leskovcu prosle godine bila oko 200e sto i nije mala razlika,a ipak bi to odradila negde blize,u Cacku,Kg,V.Banji

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 13:03:05)

Alex bravo za komisiju. Mislim da ima u Cacku u Materni(ili tako nesto se zove ordinacija) kod dr Azanjca. A za histero sam i ja da se radi u anesteziji,ja sam radila u Va bez anestezije i preseo mi zivot.
Ma kod njih je opusteno,ljubaznost na nivou,raspolozeni,nasmejani i u najvecoj guzvi.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 13:07:30)

Hvala Stetice,ja sam zvala Medilek,mada oni su skupi u svakom pogledu,znam iz iskustva jer sam bila kod njih pre 2/3 god u vidu ispitivanja steriliteta

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 13:15:22)

Zvala sam ali nista,ne rade histeroskopiju

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 14:53:09)

Zasto privatno ja sam radila u Kv u bolnici na uput, neznam kako da ti posaljem poruku na pp, ali posalji ti meni tvoj br tel pa cu ti objasniti kog dr da trazis i lepo uradi to u Kv pod anestezijom tri dana si u bonici. Ja sam super prosla. Veceras sam pri netu pa se javljam.[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 17:17:40)

Anja imas pp,zakazala sam kod dr u bolnici,trebalo bi da on to radi,nisam znala da moze pod anestezijom,to je super.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 22:29:25)

Plašljiva, samo se ti oporavi i smrzlic te ceka[sm=bravo.gif]

Alex, znas da sam svim srcem uz vas

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 23:01:06)

Drage moje,
pratim vas ali nikako da sednem da napisem nesto. Plasljiva samo se sada opusti i postuj upute lekara.
Mi smo napokon posle mesec dana cimanja dobili uput da drugostepenu radimo u VA. Zakazana nam je 6.8. Inace smo imali upute za Front i oni su nam nakon 10 dana cimanja rekli da renoviraju kliniku i da ne rade drugostepene. Onda su nas ovi u nasoj filijali cimali jos nekoliko dana. Nadam se da ce mo tada i saznati kada cemo krenuti u postupak. Mozda vam se prikljucimo u oktobru! [sm=smiley1.gif]
Zenice, drzite se i idemo u nove pobede!

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.8.2014 23:14:45)

[sm=bravo.gif] Skijasice,bice to uskoro.
Joko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.8.2014 8:55:32)

Skijašice [sm=bravo.gif], da ovaj postupak bude uspešan[sm=smiley27.gif]

plačljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.8.2014 10:27:56)

Plašljiva,smrzići te čekaju u Valjevu a ja u trudničkim temama...[sm=smiley1.gif].Za tebe najviše navijam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.8.2014 12:03:29)

Plasljiva, drzi se i misli pozitvno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.8.2014 12:08:14)

Skijasice [sm=bravo.gif] proletece vreme brzo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>