cekisha -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 19:27:57)
|
Cao devojke...Mozda mom pitanju nije ovde mesto a tice se inseminacije u Valjevu?Trebalo bi da je radim sledeci ponedeljak u Va,naravno to zavisi od ovulacije.Dali su mi da pijem klomifen od 2 dana ciklusa ,pet dana ujutru i uvece.I da se javim da se 10 dana odradi ultrazvuk.Kad sam ih zvala rekli mi da ultrazvuk odradim privatno u mom gradu i da ih zovem da im javim kakvi su mi folikuli i endometrijum.Meni je 10 dan ciklusa sad u petak i imam zakazan uz u sest popodne,znaci da ih moram zvati u subotu ujutru.[sm=zmeden.gif]Prvi put pijem klomifen ,ne znam kako cu odreagovati na njega ,stmak me ne boli ,nikakve simptome nemam.Brine me da li cu uspeti da pogodim pravo vreme za primanje pregnila,da ne bude kasno zbog folikula.Meni su ciklusi na 26 dana pa me takodje brine da nije taj 10 dan za prvi uz kasno.Izvinite,tek sam usla u sve ovo i pogubljena sam,vasa iskustva bi mi dosta znacila.Valjda me razumete sta hocu da pitam,pozz za sve zenske...
|
|
|
|