RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.7.2014 13:49:21)

Biće to sve ok mila. Baš kao što si rekla, to su tvoji jajnici, i takvi su, i jednostavno moraš biti spremna na hiper, ako već mora tako. Pregrmećeš, znam te. Ja ti želim jedan divan zamotuljak na grudima za 9 meseci [sm=smiley27.gif]

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke evo i mene stigoh kući iz Valjeva. Situacija je sledeća endo 7,nesto i imam gomilu folikula od 10mm. Pitala sam docu za hiper, kaze da cu ga imati 100%. Meni je u prošloj vto estradiol pred aspiraciju bio 7500 kaze da će ovog puta ići i preko 10000, ali ako predje 12000 neće mi vraćati embrione. Kaže da ćemo imati puno nezrelih folikula i da će raditi više IVF. Sito sam se isplakala. Nadala sam se da će ovoga puta biti bolje ali su moji jajnici takvi. Smanjio mi je dozu gonala i sledeća kontrola je u sredu.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.7.2014 0:10:42)

PLASLJIVA i VALJEVKA 014,bez nerviranja,videcete da bice sve kako treba,pa dragi Bog bice na vasoj stranï. Glavu gore i samo pozitivno[sm=modricrtici.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.7.2014 10:04:31)

Ponovo dans zvali Narodni Front i dobili odgovor da oni ne rade drugostepene komisije zbog rekonstrukcije objekta. Rekli nam da se javimo svojoj filijali da nas rasporede na neku drugu kliniku! [sm=zmeden.gif]

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.7.2014 11:26:41)

Hvala, Prijepolje, evo ja sam u čekaonici i svratih da pokupim neku pozitivnu vibraciju. Hvala puno!

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.7.2014 15:29:38)

Naravno Valjevka,samo pozitivno.. jel zenske da vas pitam kako peti dan ciklusa imam folikul 14mm,kaze mi ova doktorkka da mozda prosĺa ovulacija kasnila? Sta mislite? Nisam pila klomifen ni nista?

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.7.2014 18:35:49)

Može da bude ovulacija ranije, recimo oko 10 dc, pa je to onda ok. Meni je ovulacija uvek bila oko 10 ili 11 dana.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.7.2014 18:51:12)

Devojke evo me sa izveštajem iz Va. na desnom jajniku oko 20 folikula, na levom jajniku oko 15 folikula. Svi su ujednačeni od 12-14mm. Endo je 7,6. Stomak ubija, jedva hodam, naduven kao da sam trudna. Sledeća kontrola je petak.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 7:42:45)

Evo mene fsh 9.66, lh 3.34, prolaktin super, amh 0.63. Odusevljena sam s obzirom da mi je fsh bio 16 a amh 0.10. Neznam sta se desilo ali mislim da su sad hormoni ok. Uzimala sam dve smokve svako jutro. Poslala sam rezultate u Va pa sad cekam da se jave. Svima u postupku zelim [sm=duda.gif] samo hrabro i pozitivno.[sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 9:54:06)

Anja odlicni su ti rezultati,ulazis u postupak sigurno. E sad sto se tice pisanja u Va,neznam koliko su azurni da odgovore na mejl,mozda je ipak bolje da nazoves.
Prijepolje bice to rana ovulacija,mozda oko 10-og dana ciklusa.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 11:50:34)

Sad sam zvala rekli da zovem oko 2, dotle ce dr pogledati rezultate. Draga stetice redovno citam sve sto pises i divim ti se kolko si pozitivna i draga.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 11:57:42)

Molim vas ako neko zna koja je razlika izmedju dugog i kratkog protokola. Ja sam dobila 11.07. a vto je planirana u septembru, pa me zanima kada krecem sa terapijom ako sam na kratkom protokolu. Hvala unapred

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 13:55:40)

Pocinjes u avgustu sa kontraceptivnim pilulama i pocetkom septembra ces verovatno da krenes sa stimulacijom,kratak protokol je deset dana a dugi petnest...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 13:59:38)

Anja na kratkom protokolu se krece sa stimulacijom 2-4 dana ciklusa,a na dugom protokolu se pocinje sa diferelinom oko 10-12 dana pre ciklusa,a sa stimulacijom isto se pocinje 2-4dan ciklusa. U avgustu kad dobijes javljas se njima i oni prave semu za kontracepciju,do kada je pijes i kada pocinjes sa stimulacijom. Otprilike bi trebalko tako da bude

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.7.2014 14:00:02)

Anja na kratkom protokolu se krece sa stimulacijom 2-4 dana ciklusa,a na dugom protokolu se pocinje sa diferelinom oko 10-12 dana pre ciklusa,a sa stimulacijom isto se pocinje 2-4dan ciklusa. U avgustu kad dobijes javljas se njima i oni prave semu za kontracepciju,do kada je pijes i kada pocinjes sa stimulacijom. Otprilike bi trebalko tako da bude

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.7.2014 10:49:28)

Sinoc posaljem mejl sa molbom da udjemo u postupak od avgusta, jer ocekujem da dobijem pocetkom meseca, i jutros mi odgovorili da se javim, ako budu adekvatni uslovi pozvace me tada. Tako da molim Boga da sve to bude ok, psihicki bi volela da to bude sto pre da vise nemislim. Neznam da li imaju guzvu ili sta je u pitanju. Od srca zelimu speh svima u postupku [sm=smiley1.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 9:22:54)

Anja navijam za avgust.
Ja sam cula da dr ide na odmor od 20og avgusta,mozda i nije tacno,a mozda cete vi i zavrsiti do tada s obzirom da je kratak protokol.

Cula sam se sa Plasljivom,juce je bila aspiracija,izvadjeno je 18 j.c.
Ima jaci hiper,slobodnu tecnost,bolove,kaze da su jajnici ogromni.
Ostala je u Va do daljnjeg,iznajmili su stan,nema net pa zato ne moze da se javi.

Pozdrav!

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 9:59:06)

Devojke srecno,navijam jako za letnje [sm=nosecka.gif].Imam jedno pitanje,jer uput za Valjevo uzimam samo ja,ili i mm?

plačljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 10:01:53)

O gde nam je plašljiva?Mislim i navijam za nju [sm=bravo.gif]

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 12:11:18)

Palcice draga hvala na lepim zeljama. Molim te da mi pojasnis ako znas, ja 07.08.kada dobijem treba da se javim i pocinjem da pijem microgynin. Ako ga pijem 21 dan znaci dibicu 27,28.08. sta dalje? Jer tada krecem sa daljom stimulacijom nisam razumela najbolje. A isli bi na odmor 16.08. da se malo opustimo. Molim te ako imas iskustva pisi [sm=smiley1.gif] Hvala

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 13:55:26)

Alex za tebe uzimas zeleni uput za stacionarno lecnje,a za muza plavi za spermogram. Ta dva uputa i resenje komisije nosis u fond da ti overe,kad te pozovu.
Anja kontracepciju mozes da pijes do 37-38dana najduze,zavisi za kad ti naprave semu.

cekisha -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 19:27:57)

Cao devojke...Mozda mom pitanju nije ovde mesto a tice se inseminacije u Valjevu?Trebalo bi da je radim sledeci ponedeljak u Va,naravno to zavisi od ovulacije.Dali su mi da pijem klomifen od 2 dana ciklusa ,pet dana ujutru i uvece.I da se javim da se 10 dana odradi ultrazvuk.Kad sam ih zvala rekli mi da ultrazvuk odradim privatno u mom gradu i da ih zovem da im javim kakvi su mi folikuli i endometrijum.Meni je 10 dan ciklusa sad u petak i imam zakazan uz u sest popodne,znaci da ih moram zvati u subotu ujutru.[sm=zmeden.gif]Prvi put pijem klomifen ,ne znam kako cu odreagovati na njega ,stmak me ne boli ,nikakve simptome nemam.Brine me da li cu uspeti da pogodim pravo vreme za primanje pregnila,da ne bude kasno zbog folikula.Meni su ciklusi na 26 dana pa me takodje brine da nije taj 10 dan za prvi uz kasno.Izvinite,tek sam usla u sve ovo i pogubljena sam,vasa iskustva bi mi dosta znacila.Valjda me razumete sta hocu da pitam,pozz za sve zenske...

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 19:38:13)

Anja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] puno srece

Alex, kad vi stupate u akciju?

Plašljiva, nadam se da je sve ok [sm=bravo.gif] svim srcem

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 20:07:04)

Joko 31.Jula prva konsultacija,Stetice hvala na odgovoru.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 20:11:27)

Anja Stetica ti je vec odgovorila,mikroginon pijes i duze po potrebi,ako dr ide na odmor 20og verovatno ce gledati da te uklopi kad se vrati s odmora.
A i ti slobodno mozes na odmor,zasto da ne.
Ti si bese na kratkom protokolu,to znaci bez diferelina,mada sam ja mislila i bez kontracepcije.
Kada dobijes posle mikroginona drugi dan ciklusa kreces sa stimulacijom.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.7.2014 20:20:37)

Alex[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sve znas

Palcice[sm=bravo.gif] za septembar

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>