RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 17:57:03)

Da se nadovezem o cjeni za prag,4500 eura je kod Sonje,ima par klinika pa sad ne znam kod koga su oni bili,drugarica moja je kod nje toliko je cjena ali to je cjena ista i za donaciju..

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 20:54:09)

Što se cene za Prag tiče to je njih izašlo sve zajedno putovanje, smeštaj, hrana, terapija, lpg....
Draga Skijašice ja sam u drugoj Vto prošla sa teškom hipertimulacijom. Voda u stomaku kao da sam 7 mesec trudnoće, jedva sam hodala a kamoli šta drugo. Nisu smeli da mi vrate embrione jer bi ukoliko ostanem trudna stanje bilo još gore. Bane me zeznuo sa terapijom jer je bila jača nego što je smela. Čini mi se da on ide na veliki broj jer većina devojaka tamo je imala ogroman broj jć kada sam ja bila. Pritom sam imala u Frontu prvu vto ali se ništa slično nije desilo ali sam tamo imala drugih problema (Garalejićka nije htela da mi odobri fraxiparin iako imam 2 genetske mutacije i imala sam izveštaj od hematologa da to moram da primam) Posle 2 meseca su se stvorili uslovi da vratimo 2 emriona koji su zaledjeni. medjutim nijedan nije preživeo odledjivanje. I tako ja prodjoh sa silnom mukom bez pokušaja ustvari. Posle vto mi je imunitet značajno oslabio i tako dobijem i candidu u crevim koju lečim i dalje.....zbog svega ovog moram priznati da mi je muka od lekara. Nemam želju da ih vidjam neko vreme. Treba mi odmor.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:04:06)

Joj, Plasljiva,
ti si se bas namucila. U potpunosti te razumem za lekare. I ja cu malo da odmorim, pa od proleca ponovo. Meni malo otkucava i bioloski sat. U maju punim 40. AMH mi pada, pa zato i nemam puno jc. Na obe VTO sam imala po 4jc, a dve se oplodile. Ja sam odmah posle prve VTO pila ren i belo vino, tako da sam prosla bez cisti i mioma. Ako hoces poslacu ti recept u pp, da pijes malo. Nece ti skoditi.
Prijepolje [sm=smiley31.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:04:17)

Plasljiva,[sm=smiley13.gif odmori i treba,pa moguce sa svim troskovima da izadje toliko,i meni su terapiju zeznuli i tako mi poarceno i ovo malo jajnih sto imam..UZ to endometriozu sam dobila tako da sad sam blago receno,nadrljala al sad sam u Novi Sad otisla kod dr Kop... ne znam smijem li puno ime pa nad se da ista uspjece..[sm=smiley1.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:07:43)

Još nešto draga, svaka od nas radi onako kako ona oseća da treba. Ako te drži nov pokušaj da odgurneš tugu onda misli o tome. Koriguj ishranu, kreni na vežbanje i sl da poboljšaš šanse za uspeh sledeći put. Verujem da ću većini posle prošlog posta delovati kao jako ogorčena ali zapravo nije tako od kako sam se oslobodila tereta u glavi zvanoj vto i činjenici da nemogu ništa da promenim i da je sve negde zapisano osećam se mnogo bolje. Kao da mi je pao nekakav kamen sa srca, nemislim o postupku, sledećim analizama i svemu onome čime budemo non stop zaokupljeni pre postupaka. Kao da sam počela da dišem od kako nemam plan i od kako sam se prepustila. Velika je ovo muka i sve mi ovde pišemo kada smo u postupku a malo nas otvori toliko dušu da ispriča šta sve oseća posle neuspeha. No možda ima i tema za to ali je nisam obilazila. Ja verujem u to da svaku od nas beba čeka negde i da je samo trenutka kada će nam se stvori ostvariti. Često se setim štetice i kažem sebi da se čuda dešavaju. zato ja želim da verujem u čuda jer mislim da naši problemi nisu toliko veliki i da je samo vto rešenje. Puno sreće svim devojkama. da se svima čuda što pre dese [sm=smiley1.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:08:11)

Plasljiva ,[sm=smiley13.gif],odmori i treba da odmoris i meni su zeznuli terapiju,poarceno mi i ovo malo jajnih sto imam i uz to sam dobila endometriozu koja mi unistila jajnik i blago receno sam nadrljala...Za cjenu je toliko sa putem,nema sta..joj mene strah da taj ren i vino nisu mi sta zeznuli pa da nije mi sta endometrioza od toga,mada ne verujem i ja sam je pila...Sad sam u Novi Sad otisla kod doktorke Kop...ne znam smijem li puno ime i nadam se da nesto bice..[sm=smiley1.gif]
Skijasice [sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:11:13)

Draga Štetice pošalji recept u pp. Ljubim vas i grlim sve[sm=smiley31.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:13:24)

Prijepolje,
ma nemoguce da te ren i vino zeznuli. Super sto si u NS. Drzim fige. Javljaj se.

Sanjalica1980 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:29:39)

Plasljiva draga, ja te bas razumem. Svasta sam prosla u relativno kratkom vremenu. Bilo mi je tesko i plakala sam ali sama sa sobom.
Skoro niko ne zna kako mi je bilo. Nisam htela da opterecujem. Pravila sam se extra jaka. Uvek nasmejana i pozitivna. Posle 4 vto sam malo vise bila tuzna i onda sam odjednom otupela. Bilo me bas briga.
Ja sam se uvek vodila sa onim " misli pozitivno i to ce se desiti" ali nakon toliko negativnih beta malo sam splasnula.

Ja stvarno od srca navijam da uskoro dobijes svoju bebicu. Navijam za sve jake zene koje su na vto.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.11.2014 21:51:40)

Pa ne znam jel isti recept,napisi i meni,da uporedim..

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.11.2014 21:05:41)

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Draga baš sam čitala da ideš 3 put o trošku grada i smorila se jer Bgd nefinansira više 3 pokušaj. Inače grad je voljan medjutim nikako da se dogovore ( to bar piše u novinama). Država finansira promenu pola ali ne i Bgd pokušaj Vto. Ako neko na forumu ima informacije koje ja neznam molim da ih podeli. Inače znam da pokušaj finansiraju i Valjevo, Lajkovac... a prednost Lajkovca je što nemoraš da budeš prijvljen 2 godine da bi konkurisao već nešto kraće ( to mi je rekao dr u valjevu) možda će nekome biti od koristi.

Lajkovac finansira svaki pokusaj,ne samo treci,dokle god ima para u budzetu koji koji je za to namenjen,a za ovu godinu je bilo izdvojeno 4miliona dinara. Moja prva vto je bila preko opstine,pa zato znam. A potrebno je da oba partnera budu prijavljena na teritoriji opstine duze od 3 meseca.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.11.2014 10:24:21)

Devojke samo da vam se javim,uradila sam jos jednu histero sa eksporativnom kiretazom,nije bilo nicega,uzeta je biopsija pa ako bude dobar ph nalaz moram odmah na vto zbog rizika da se povrati,ali opet nesmem previse da se nadam,samo se molim da tako bude
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.11.2014 10:30:31)

Alex draga,
samo napred! Zelim ti da sve bude ok i da uspes! [sm=smiley31.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.11.2014 11:00:48)

Alex molim boga da sve bude kako treba i da ostvaris svoj san sto pre! :*

Sanjalica1980 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.11.2014 12:02:26)

Alex, navijam jakoooo [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.11.2014 12:26:37)

Alex [sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.11.2014 21:30:27)

Alex dragaa navijamo od sveg srca [sm=bravo.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.11.2014 8:28:37)

Alex navijam da sve bude kako treba[sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.11.2014 10:08:04)

Hvala drage moje,navijam i ja za sve vas da ostvarimo svoju najvecu zelju.Javljam se kad stigne Ph nalaz.
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.12.2014 16:24:35)

Devojke da vam saopstim lepu vest,pobedila sam privremeno karcinom,rezultati su dobri i dobicu resenje da mogu na vantelesnu.
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.12.2014 19:18:17)

Bravo Alex,samo napred! Bas mi je drago!

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.12.2014 19:36:19)

Alex, divne vesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.12.2014 19:40:24)

Alex sjajno [sm=bravo.gif]
Sad brzinski stize i bebica [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.12.2014 20:32:14)

Alex[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

uplasenaa -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.12.2014 21:21:14)

jupiii alex[sm=sloncek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>