RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.1.2015 13:12:41)

Joooj dace Bog da nam ova godina bude talija....[sm=bravo.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.1.2015 13:31:26)

Palcice a gde i kada si ti radila histero? Jesi li cekala da te dr Bane posalje ili si pre toga ?

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.1.2015 15:36:49)

IZVORNA PORUKA: margom

A kakva am je situacija sa bilansom uspeha u Valjevu......koliko imamo trudnica sa foruma u Valjevu.....nisam kompletno iscitala temu, pa rekoh da priupitam upucenije devojke...... a navijam za sve ostale.....idemooooo !

Juce bas rekli 35 beba se rodilo prosle god u Valjevu

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.1.2015 17:36:56)

Lepo, lepo, al ne rekose jel to sve od VTO i od koliko je to ukupno pokusaja, tj. parova... cisto radi statistike......ali dobro, nema veze, bitno je da se bebane radjaju.....i da su zive i zdrave....[sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 20:54:38)

Da,to je iz VTO,e sad dal je prvi,drugi put,FET,to se ne zna...Mozda je bilo i vise trudnoca,ali nazalost nisu sve istrajale do kraja.
Ja sam radila histero u Visegradskoj pre 2 god,tada sam zakazala odmah za naredni ciklus.Nije me Bane slao,tada jos nisam bila u postupku,to je bila dijagnosticka histero.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 21:04:17)

Znaci ides ponovo iako si bila pre dve godine...a jel postoji neki razlog sto ides sada osim misljenja doktora da je dobro uraditi je re VTO.... A gde ides ovog puta?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 21:47:02)

Ne idem ponovo,meni doktror nije tad trazio jer sam radila pre toga.
A sada idem na fet u Valjevo,imamo tamo 4 zamrznute blaste.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 22:03:50)

Aha, sorry pogresno procitah recenicu....i ja sam zakazala u Specijalnoj bolnici Beograd za sledeci ciklus, kod prof Radulovica. Taman ocekujem u to vreme poziv za prve konsultacije u Valjevu, naravno ukoliko mi ovi kreteni u Visegradskoj izdaju resenje....A ako ne, idem da pravim spektakl tamo.....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 22:05:04)

A kazi mi kako ste planirali za FET, hocete li vracati po jednog ili po dva eskimceta....

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 22:24:28)

Drzim palceve za resenje i da histero prodje u najboljem redu.
Vratice mi 2,po 2 zamrzavaju.Znaci 2 pokusaja.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.1.2015 22:28:14)

Joooj znaci blizanci eskimcici blago nama....jos da bude kombinacija bata i seka i eto veseljaaaaa...... Dace bog da nam svima krene , dajemo sve od sebe...Nego nema nam veteranki foruma da navrate, verovatno ih bebane okupirale hehehe......

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 8:15:50)

Uh draga,skromna sam ja,neka bude jedno [sm=smiley1.gif]
Aj pa da sledece godine u ovo vreme i mi budemo zauzete bebama.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 11:38:49)

Poljubac za zelju [sm=smiley31.gif]..... Ja se inace sada mucim sa kandidom koja mi se aktivirala nakon UZ i kolposkopije sa struganjem i paljenjem mesta gde mi je nekada bio polip, posto su mi to radili dan za dan pocetkom nedelje, a ja sam osetljiva uzasno sto se tice sluzokoze i bilo kakvog cackanja u donjem kraljevstvu [sm=smiley36.gif].....A postala sam imuna nansve vaginalete, pijem cajeve protiv kandide u litrama, secer sam skoro skroz izbacila, hranim se bez glutena, ne znam vise sta da radim.....a hocu da sve bude cisto pred histeroskopiju..... a joooj da poludi covek vise....a imam jednu malu molbu, aj mi opisite kako izgledaju prve konsultacije kod dr Baneta, jel radi pregled, UZ itd.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 12:59:53)

Uh,valjda ces je istrebiti sto pre.
Prva konsultacija je samo razgovor,doktor pogleda sve analize sto imas,ono sto si spremala za komisiju i jos nesto pored toga ako si radila,pita za postupke ako si imala,porodicna anamneza,i sl.Sve to ubaci u komp,dogovorite se kad bi radili postupak,izracuna kad da krenes sa mikroginonom i to je to.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 13:19:39)

To znaci da Valjevo ide obavezno na duzi protokol ? Ili je to od zene do zene ? Mikroginon je bese kontracepcija.....jbg, ja ko' pala s' duda, nikada do sada nisam koristila kontracepciju pa ne znam nista ko tele....

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 14:03:19)

Ne znam da li svaka koristi mikroginon,u mojoj grupi su sve zene koristile.E sad ko je na kratkom protokolu on ne.
To je samo jedan mesec,koliko da se smire jajnici pred stimulaciju.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 14:23:15)

Leleee , znaci nista od prirodnih radova onda hehehehe.....ma nema veze, samo da se nesto desava.....kako si ti podnela Mikroginon?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 14:58:17)

Pa mesec pred vto nista,sem ako ne pijes mikroginon onda vredi pokusati jos jednom.
Ja nisam osetila,kao da ga nisam pila.Neko lose podnosi,al sve je to individualno.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.1.2015 15:12:42)

Devojke [sm=bravo.gif] jako puno srece

a tebi Palcice najvise zelim ostvarenje sna[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.1.2015 12:50:16)

Hvala Joko,takodje [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
Nema te...kako si mi ti?

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.1.2015 16:26:08)

Svasta se izdesavalo,sad od svega odmaram

ali bicu ja ponovo u ovim temama[sm=smiley1.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.1.2015 20:39:12)

Dobila resenjeee ! Jupiiiiiiiiiii ! [sm=bravo.gif] Proslog ponedeljka drugostepena, citava frka oko polipa koga ima-nema, i danas zovu da dodjem po resenje...naravno, brzinom munje se stvorih u pet do dva i oteh onoj Mici ubici na salteru taj papir zlata vredan hehehe......A bas se spremala da zbrise ranije kuci...... E sad cekamo na poziv za prvu konsultaciju....a mozda da ja njih pozovem za nedelju dana, sta mislite?
Joko hvala puno na lepim zeljama, uzvracamo istom merom, stacti planiras dalje ?

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.1.2015 21:18:39)

Margom[sm=bravo.gif] divno!!! Ma sta te briga zovi ti njih i reci da imas papir! [sm=zz_wavespin.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.1.2015 22:20:12)

Da znas Maraj, tako cu da uradim.......Nego kako si ti prosla na FET-u?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (19.1.2015 22:46:05)

Super Margom! Sacekaj malo pa pozovi za 10ak dana,ipak treba malo vremena dok resenje stigne u Va.Mozda oni to kompjuterski odmah prosledjuju,ali nece te sigurno odmah zvati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>