RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.1.2015 23:09:51)

Evo prodje nedelju dana od preuzimanja resenja sa drugostepene, za sada nema poziva, ali dobro strpljivi smo....A koliko ste vi drage moje cekale na poziv iz Valjeva, mislim od preuzimanja resenja? Ima li jos nekoga da ceka navpoziv ili sam samo ja prosla drugostepenu za njih? [sm=zmeden.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 11:08:31)

Draga Margom i ja sam 12-tog bila na UZ za drugostepenu. Dr je videla polip i predlozila histeroskopiju koju smo mi vec juce odradili. Sutra idem po resenje pa, kao i ti, cekanje. Takodje smo iyzbrali Valjevo, pa bih volela da javis kada te pozovu. Nadam se da necemo dugo cekati

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 12:19:40)

Lilika, bas mi je drago da smo zajedno na cekanju, mozda cemo u isto vreme i u postupak, pa da se malo druzimo. I Palcica ce nam uskoro na FET. A gde si bila na drugostepenoj ? Odakle si ? Ja sam na drugostepenoj bila u Visegradskoj, resenje preuzela pre deset dana, juce zvala Valjevo, njima jos nista nije stiglo. Inace usput sam ih pitala da li da uradim histero dok cekam na poziv, jer je doticna gospodja i meni videla neki polip na drugostepenoj, medjutim rekli su mi izricito da nista ne radim bez konsultacija sa dr Banetom (?!), a ja zakazala za sledecu nedelju u Specijalnoj bolnici u Jovanovoj. I eto ti sad ! [sm=smiley36.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 13:08:24)

Margom na drugostepenoj sam bila u Visegradskoj-ocigledno da smo bile zajedno a inace sam iz Kragujevca. Upoznala sam devojku kojoj su isto pominjali polip, mozda si to bas ti [sm=bravo.gif] . Ja odradila histeroskopiju u Novom Sadu i rekose mi da je najbolje da u naredna tri meseca uradimo vto da se polip ne pojavi ponovo. Ovo je treci put da ga otklanjam...izgleda da sam bas podlozna tome. A sta ce na to da kazu u Valjevu....videcemo [sm=zmeden.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 19:41:12)

Hahahhahaaaa pa ne mogu da verujem kako je svet mali.....nas dve ladno u neglizeu caskale pred UZ....Jeste, ja sam ta sa postojecim-nepostojecim polipom, kod mene ti je sve bilo u fazonu lud-zbunjenog....Sutradan na vanrednoj kolposkopiji nistaaaa........Nema veze, histero cu u svakom slucaju raditi privatno, tako da nece biti nekog cekanja ili odlaganja, samo da se dogovorim sa dr Banetom.... Kako si ti prosla na histero? Jesi li zadovoljna uslugom i strucnoscu ? A naravno, ostajemo u kontaktu, poslacu ti ja svoj broj mob. privatnom porukom ovde, pa cemo se dogovarati za dalje...Pa mora da padne neko kafenisanje u Valjevu hehee, ipak smo delile ono pola zavese u hodniku-svlacionici i to sve bez gaca.... [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 20:06:02)

Margom , lilika[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 20:40:26)

E Margom kad' smo se druzile "bez gaca" [sm=smiley2.gif] druzicemo se i na kafici, samo jos da nas pozovu. Ja sam histeroskopiju radila u Genessisu i zadovoljna sam i strucnoscu i uslugom, pa cak im je i cena dosta niza od klinika u Bg-u. Ako treba neka bliza informacija u vezi histero. ili klinike pitaj.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 22:12:54)

Pa ko ti je radio histero, dr Kopitovic? Ako nije tajna koja je cena? A za kafu je dogovoreno.....[sm=bravo.gif]
Maraj zeno pa sta bese s tobom, ja sam u ludilu proteklih dana pa ne stizem da citam......

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 22:27:17)

Zene drage, super ste mi vas dve ovde i vase price oko upoznavanja[sm=smiley1.gif]
ja sam margom radila fet, a beta za dva dana. Ocekujem[sm=rozacrtici.gif][sm=smiley2.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 22:55:14)

Histeroskopiju mi je radila dr. Crnogorac-skroz je ok a cena operativne je 67.200.00 a ako je dijagnosticka u pitanju onda oko 30-40.000 din nisam sigurna. Radila sam ja kod njih i prvu vto, sestre su jako ljubazne i fine.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 22:56:08)

Hehehe mos' misliti da se sa nekim upoznas u bez-gacnom stanju [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]....

Jeeeee, supeeeeerrrrr.... znaci osecas nesto ? Koliko su ti vratili eskimcica ? Navijamoooooo ! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 22:57:13)

Maraj drzimo palceve do veeelike bete, pa da nam budes srecna i debela [sm=nosecka.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 23:05:03)

Posto sam ja na uz promenila kliniku a ti si Margom prilicno uticala na tu odluku [sm=smiley20.gif], zanima me da li na resenju pise koja je odabrana klinika. Malo mi je frka da nisu prihvalili moju prvu odluku.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 23:19:03)

Lilika ne pise na resenju ime odabrane klinike, to nema veze sa njima vec sa Fondom, promena mora da se uradi u fondu, rekohbti ja onomad....pa zar nisi otisla posle ultrazvuka u fond da napises zahtev...[sm=zmeden.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2015 23:31:04)

Pokusavam da ti posaljem poruku, ali ne ide nesto...odbija da je posalje....[sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2015 7:22:00)

Hvala drage[sm=smiley31.gif]
jednog eskima su mi vratili. Imala sam samo njega za zamrzavanje.

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2015 9:33:56)

Ooooo blago meni[sm=zz_banghead.gif]. Pitala sam na uz da li mogu sada da promenim kliniku i dr kaze da moze. Nisam isla u fond i kako sada da saznam na kojoj sam ja klinici ustvari [sm=zmeden.gif]

Lilika* -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2015 9:49:37)

Uopste mi nije jasno zasto su me na uz pitali koju kliniku biram-samo sam napravila zbrku [sm=smiley19.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2015 10:54:40)

Eno uspela da ti posaljem poruku...ajde me nazovi da sto pre urgiramo u Fondu, dok nisu poslali dokumenta. Ja znam da su i ranije insistirali da se u slucaju promene klinike pise molba i preda u Fondu, nema Visegradska nikakve veze sa izborom klinike, to pitaju samo onako pro-forme, makar je tako do skora bilo, jedino ako nisu nesto od 1.januara promenili....Imam ja telefon tete koja salje dokumentaciju bolnicama po izboru, pa cu ti dati da je zoves i raspitas se...... [sm=bravo.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.2.2015 11:13:35)

Prve konsultacije zakazane za 13.2.2015. ! Idemooooo ![sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif]..... Prosto se covek nekada iznenadi brzinom reagovanja pojedinih institucija za koje smo navikli da vecno razvlace pite ! Jutros oko 9h, zvrcka meni mobilni, kad' ono teta iz Fonda......Kaze ona, gospoj'a draga imate zakazane prve konsultacije u opstoj bolnici Valjevo, sledeci petak...dodjite u fond u Nemanjinu pre toga sa zeleni uputom, licnom kartom i resenjem komisije....A ja ocekivala da mi se prvi jave iz bolnice, posto sam stekla utisak da oni uvek preteknu fond, al nema veze, ko pre devojci hehehhehehe.......
Lilika, ajde cekam te, pritisni ih malo, ja bi ih zvala svakog dana da ih podsetim na molbu.....Stisni ih......[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.2.2015 11:37:49)

Margom [sm=bravo.gif] bravo draga!!! Navijam iz sve snage[sm=bravo.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.2.2015 11:41:31)

Hvala draga, guramo dalje...[sm=bravo.gif]
Nego kako si nam ti, jesu li krenuli neki simptomi trudnoce.....[sm=smiley1.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.2.2015 11:52:37)

Bravo margom!Srecno na konsultacijama,videces da su svi divni.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.2.2015 12:06:54)

Hvala Palcice, sigurna sam da jesu, vec sam se uverila u to u razgovorima telefonom, zvala sam ih ukupno tri puta, sva tri puta su se javile tri razlicite sestre, sve su bile predivne.... Kako si ti, kada planiras na FET ?

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.2.2015 12:26:00)

IZVORNA PORUKA: margom

Hvala draga, guramo dalje...[sm=bravo.gif]
Nego kako si nam ti, jesu li krenuli neki simptomi trudnoce.....[sm=smiley1.gif]

E draga kod mene samo podrigivanje[sm=jezicek.gif] kao djilkoš neki sam podrigujem i na hranu i na vodu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>