Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.3.2015 18:24:53)
|
IZVORNA PORUKA: margom Yellence, kako ide bockanje..jesi li potre''fila ugao hehehe....ja ili sam toliko dobra u davanju ili nesto ne radim kako treba, ali niti imam modrice, niti podlive, jedva vidim sutradan gde sam prethodno vece sebi dala inekcije...ne boli me ni na dodir....bolucka i pecka samo dok se daje i jos nekih par minuta posle i to je sve...... A osecam se potpuno normalno, kao da nisam u procesu...tako je makar za sada...[sm=smiley1.gif] A da, [sm=hudicek1.gif]nikad slabija i kraca, danas cetvrti dan i nema nsta, moooozda neka bleda tackica na toalet papiru i to je to..... Kako je kod tebe Yeco? Ljubim vasssss..... Draga moja ista situacija i kod mene. Malo one obicne igle ostavljaju trag ali nasla sam i za to resenje. Jel tebi od Gonal-a ostaje visak spriceva i igala? Evo treca za koji minut i nista se ne premecuje,ja se uplasila da li dobro radim,ali sad vidim da je i kod tebe tako...Ljubim vas sve...Jacika kako je kod tebe? Da nismo Margom i ja lude? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|