margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.3.2015 18:43:25)
|
Leleleeee vidim ispade frka sa Aruckom.....kakav bre crni BMI, meni to niko nigde nije pominjao, tek me dr Bane u VA pitao za tezinu i visinu.....gluposti, al'' u nasoj drzavi svako voli da bude Mica ubica i da "mu se moze" da nas zaj''bava za badava ! To dok covek ne napravi haos i ne postroji ih sve, ne vredi.....Ja ovoliku kolicinu izivljavanja psihickog, a ponekada i fizickog (pri pregledima) na pacijentima ne mogu da shvatim. Sto se tice zelje da svako bude glavni i taj "koji se pita za nesto", to mi je jasno, takav smo narod i to nam je svojstveno, ali malopre pomenuto izivljavanje nikako. E sad se ona jedna jedina nasla pametna da nekom meri BMI, a posao joj je da ispise upute i prosledi zenu dalje....strasno....i posle nam kazu BEZ STRESA I NERVIRANJA... a izvin''te kako to, molicu lepo..... Elem, Yellence, drzim ti pesnice sutra, javi nam sta si uradila i kakvi su tracevi aktuelni hehehehe... Mi te pratimo u sredu, tada sam na programu ja, a mislim i Lakixox...a Jacika u petak, pa se mozda tada i vidimo svi.....[sm=bravo.gif]
|
|
|
|