RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 21:01:13)

Laki zenskaaaa, sta mi radis, mazis li bebice....nemoj da im nerviras tatu molim te, onomad mi je pricao o tvojim poduhvatima u vidu generalnog ciscenja.....[sm=smiley36.gif]

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 21:22:15)

Juce sam sredjivala za unapred. Hahaha.
Meni su trombociti malo ispod granice tako da bi u svakom sl prepisali fraxi.
A ovaj utrogestan me .... Izgorecu.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 10:26:28)

Devojke trudnjacice, kako ste mi ? Ima li tegoba od Utrogestana ? Mene ubise grudi od njega.....ne smem da se ocesem o majicu..... Yellence , tebi vec 3dt, polako gazis ka beti.....Jos danas Ferrero da nam preuzme decicu i ostadoh ja iz nase grupice za sutra....[sm=bravo.gif] E posle nam Jacika utrcava sa svojim bebironima hehehheee.....Ala smo se nakupile,mbice [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif], Boze zdravlja ! Uzivajte, gledajte sve moguce serije, slusajte lepu muziku i mislite ruzicastoooo ! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 10:29:34)

Magrom,meni je treci dan,a dosadno mi je kao da je petnaesti...valjda nisam navikla da lezim i nista ne radim....trudim se da budem pozitivna,mazim stomak i nadam sw najboljem za sve nas.....jedva cekam kad ce bete nase visoke pa da se hvalimo.....[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 10:30:58)

Lakiloxx kako se osecas danas?

BANANKO -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 11:02:21)

pozz svima.. moze mala konsultacija sa Vama profesionalcima... ja sam id Vas mnogoooo naucila. Ja trebam da krenem za par dana sa mikroginonom...dobila sam od dr da ponovim briseve i nazalost ispostavilo se da imam kandidu. Da li to obustavlja sam proces ili ima nade [sm=smiley19.gif]

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 11:13:05)

Jelence evo i ja lezim pa malo i ustanem, utrnula mi guza....sad sam dala fraxiparin. Sinoc u 00h zvoni alarm za utrogestan ja zaspala pa ne znam sta me snaslo dal treba bocka ili utrogestan...hahaha.
Mene jos ziga desni jajnik...

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 11:15:59)

Bananko imas vremena dok pijes mikroginon da odes do lekara i pocnes sa terapijom. Uzmi lomexin pa posle tri dana ponovo lomeksin. Posle mozes neki probiotic za gospodjicu da joj odrzavas normalan balans dobrih bakterija tj lactobacilus...Ali odi do lekara

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 11:19:58)

Bananko pa ne bii trebalo da ti pravi problem
Kandida je cak uobičajena u trudnoci.
al muslum da je mozes izleciti do tad samo izbaci slatko,kiselo i smanji testo. Ona se razmnozava kad jedes slatko i kiselo

BANANKO -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 11:27:35)

Hvala devojke ja sam vec pala i bedak... mislila sam to je to kraj...[sm=smiley19.gif].... vama koliko vidim super ide...drzim vam palceve da sve bude ok.
Ja sam iz Beograda pa me interesuje da li se praktikuje da se spava u valjevu tokom nekih posebnih dana ciklusa ili ste se vracale kuci

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 12:30:01)

Bananko, nema potrebe da ostajes jer ces u toku folikulometrije dolaziti otprilike svaki drugi dan da vadis krv u 8h i posle uz. Svaki put ce ti reci kad da dodjes. Jedino zbog nekih komplikacija (hiperstimulacije i sl) nekome preporuce da ostane u Valjevu.

Devojke, sto se Fraxiparina tice, bolje ga uzeti preventivno nego da dodje do nekih nepredvidjenih dogadjaja. Ne daju ga na drugim klinikama jer jedino Valjevo radi po protokolu klinike za vto u Mariboru.
Sto se tice stadijuma vracanja embriona podeljena su misljenja embriologa. Jedni smatraju da treba cekati da se razvije embrion a drugi da bi ih trebalo sto pre vratiti u prirodnu sredinu.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 12:48:54)

Dinak,meni vratise sve razlicite embrione,bar bih tako rekla po slicici koju sam dobila,zato mi tek sad nije jasno koje su kakve...ali kapiram da oni znaju sta je najbolje pa se i ne opterecujem puno...

Kako ti napredujes?

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 13:45:07)

Usli smo u 10.nedelju pa bi trebalo da odem kod Baneta na kontrolu. Sutra cu, zavrsio je vasu grupu pa sad nije toliko zauzet (ne racunajuci porodiliste i op.salu). Kod njega je uvek guzva!
Samo da ne dodje neki strucni saradnik, oni stvarno nemaju meru da li pacijenti cekaju.
Jutros sam vadila krv (krvna slika i glikemija) i urin. Kontrolni pregled. Najvaznije nam je da lepo rastemo i pravilno se razvijamo [sm=smiley1.gif]
Brojem celija se ne opterecuj, ako tako hoce zakacice se i onaj najmanji. Samo uzivaj, citaj nesto lagano za ,,mozak na ispasu,, tv emisije i filmove samo sa lepim sadrzajem, bez stresova. Virusi vladaju haos, izbegavaj drustvo bar neko vreme.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 13:55:48)

Zemske mislim na vas i cekam pozitivne bete[sm=bravo.gif].
Neopterecujte se embrionima,u kom stadijumu su vraceni,jer kad hoce da se zakaci to je to. Samnom u postupku je bila zena koja je imala samo jedan embrion i to bio cetvoroceliski loseg kvaliteta pa se u septembru rodila devojka. Malo srece i mnogo vere u te mrvice i to je to

Anoniman -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 13:58:37)

Sve vto-ke vucem da nam sto pre dodju u trudncke teme!
A ti Dinak nam se pridruzi, i ja sam sada usla u 10 nedelju, 9+1 sam[sm=smiley1.gif]

pozitivna -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 14:26:52)

stetice draga ,kako si ,tek sam danas procitala neke info.koje si mi pisala jos 21.8 2013 hvala
Pisi mi sta ima kod tebe ?
Kiss

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 14:53:41)

Zene moje evo i mene.Nisu mi danas vratili moje bebe,kaze doktor da je veliki rizik jer su mi jajnici jako uvecani.Ostaje da se oporavim pa za meaec dva idem po moje eskimcice.

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 16:12:02)

Ferero bolje sacekaj. Nemoj se nervirati. Sve to brzo prodje. Pij surutku da ti se organizam brzo oporavi

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 19:37:18)

Ferero, mozda je tako bolje. Najtezi deo je prosao. Taman imas vremena da malo ocistis organizam od hormona. Ko zna zasto je to dobro, mozda to tako treba [sm=smiley1.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 20:46:51)

Hvala vam,zene moje!Danas sam bas bila tuzna jer na sve ovo mi je dr Bane rekao gledajuci me na uz da je sve ostalo bilo idealno i da bi sigurno ostala trudna.E ta recenica me bila slomila.Ali idemo dalje...

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 20:49:33)

Gde su moje trudnace yellena,lakixox i buduca margom?!Nesto ste mi zatajile!

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 21:16:25)

Tu sammmm ! Malo sam zategla kucu danas i dovela sebe u red, pa da sutra dovedem decu u cisto hehhehhheee......narednih dana samo lenstvovanje i blejanje.....eventualno podgrejem rucak..... [sm=jezicek.gif]
Ferero, ti ces blago meni da smestis decicu u revitalizovan stomacic, nemoj da brines ! Malo ces da odmoris i udaris glanc i eto klincurije !
A za sta ti je Bane rekao da je bilo idealno, endometrijum ? Pa bice ponovo, nema siki-riki ! Ljubim te punooooo, i da vidim osmeh na licu ! [sm=bravo.gif]
Ja vas sutra popodne izvestavam o aktuelnom stanju u jaslicama ! [sm=smiley36.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 21:32:54)

Tu sam i jaaaaa.....Ferero84 rekla sam ti da ko zna zasto je to dobro...jeste malo glupo reci ali zna on najbolje sta bi trebalo uraditi....nek si ti nama ziva i zdrav...bices trudnA sledeci mesecccccc....jeeeee.....

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.4.2015 22:08:28)

Gledajuci onaj uz,okrenuo ga je prema meni i rekao vidi kako je sve idealno ubedjen sam da bi ostala trudna.Na sta je mislio pojma nemam ali me je jako rastuzio.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2015 10:28:24)

Zatp ti i nije hteo da vrati bebe...meni je onda obkasnip da hiperstimulacija grune tek kad se ostane u drugom stanju i onda napravi haos...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>