RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:37:48)

Devojke nek je sa srecom,da se bebice fino ususkaju kod vas i da se za 10ak dana radujemo velikim betama! [sm=bravo.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:39:26)

Hvala Palcice.....dokle si ti stigla?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:43:27)

Ja sam stigla do bete :)
26.3.vracene dve odmrznute blaste,sutra beta.
Ja sam malo poranila,radila juce 9dpt i bila je 20.7,nadam se da ce sutra biti bolja.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:47:54)

Ajde drzimo palceve....bice to sve dobro....jesi i ti u Valjevu radila? Koliko si imala opodjenih?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:56:46)

Radili smo u Va prosle godine,bila je biohemijska trudnoca.Sada smo vratili zamrznute embrione.

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:57:27)

Jeste bila, kaze da je juce prokrvarila kao u ciklusu, jutros nista. Bili su na uz i razgovoru i otisli. Ne znam da li su se vracali jer sam posle bila na et i lezala

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 12:00:06)

Ah dobro dobro....Palcice drzimo fige....

lakiloxx kako se ti osecas?

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 12:08:39)

Super. Jos me ziga jedan jajnik ali nista strasno. Evo me na putu ka Bg. Kako si ti? Odmaras?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 12:15:04)

Dobro je....nema nekih silih tegoba,malo nesto zigne,malo neki osecaj tezine u donjem stomaku,ali sve u svemu super....sad nam samo ostaje da cekamo....

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 13:58:38)

Utrogestan stavljate vaginalno ili prva dva dana pijete?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 14:57:44)

Ja stavljam...kad vec lezim....kapiram da je bolje tako.....

Maraj -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 16:37:06)

Devojke sta je sa margom jer ona transver danas ima?

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 16:38:28)

'De ste trudnjaceeeeeeee.......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].... Jel uzivate sa svojim bebanama? Lakixox, pa vi imate citavo obdaniste hehehe...ima Marko da radi samo za cipele hahaha....da su zivi i zdravi svi i da ostanu kod svojih mamica narednih devet meseci.....[sm=bravo.gif]..
Malopre sam se cula sa Snezom. Njima na zalost nisu vratili bebice, jer je Sneza jako lose odreagovala na stimulaciju...osim tezeg hipera , dobila je i krvarenje, cak je dr Bane bio zbunjen kaze ona. Dogovoreno je da konacno ide kuci, i da se odmori dobro, pa ce u nekom od narednih prirodnih ciklusa dobiti nazad eskimcice !
Sutra Ferero, a ja prekosutra po moju malu bandu hehehe ! [sm=jezicek.gif]
Ljubim vas sve devojkeeeeee !

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 16:40:00)

Maraj duso, u isto vreme kucamo komentar hehehe......Meni je embriolog pomerila transfer na utorak, posto imamo 6 embriona koji se jako lepo razvijaju, pa hoce da idemo na blaste ! [sm=bravo.gif]

suzi kju -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 16:54:13)

Margom ti to nesto zacas,hihi salim se,kad neko sa strane prati,vreme leti,a kad pojedinac nesto ceka onda ide sporije...

Uzivajte i odmarajte do dana bete,a ja vas vucem jakoooo u trudnicke temice [sm=smiley36.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 17:38:55)

Bas mi je zao zbog Sneze,koliko je su joj zaledili?Ja sam sad bas u bedaku,sta li mene ceka sutra[sm=smiley13.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 17:57:35)

Ferero, zasto si u bedaku...pa nema to veze sa tobom. Sneza je juce imala krvarenje i to skoro isto kao [sm=hudicek1.gif]...I ona je imala najjaci hiper u grupi.Verovatno zato Bane nije hteo da rizikuje, jer je njoj zbog hipera prilicno iscrpljen organizam. Odmorice se nekoliko meseci i eto beba nazad kod mame. I ona je toga svesna, i apsolutno se slaze sa takvim resenjem.
Nemoj da brines, bice sve ok sutra. Raduj se svojim mrvicama. Kako se ti osecas?

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:02:27)

Ferero, nemas sad prostora za bedak, cekaju te [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Samo pozitivne misli!

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:04:06)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Margom ti to nesto zacas,hihi salim se,kad neko sa strane prati,vreme leti,a kad pojedinac nesto ceka onda ide sporije...

Uzivajte i odmarajte do dana bete,a ja vas vucem jakoooo u trudnicke temice [sm=smiley36.gif]

Suzi, meni se vala oduzilo, umorna sam psihicki ko' pas....sve ovo prilicno iscrpi coveka...Kako ste vi, jel slusaju bebe ? [sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:11:39)

Jooj ma znam da se oduzi,znam kako je meni bilo,pogotovo do dana kad se vadi beta,nikako cini mi se da dodje taj dan,ali ja to da vas utesim.
A bebice su dobro,uzivaju verovatno cim je meni muka,u sredu idem da radim dabl i da ih vidim [sm=bravo.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:11:39)

U principu sam dobro,sad nema bolova samo osecam kao neki blagi pritisak i malo sam se naduvala jer mi se pojavio problem sa zatvorom pa me to vise mici.Ja sam samo jednu jc imala manje od sneze pa mi je zato frka.Hvala na podrsci

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:13:29)

Znam,moram da mislim na to kako mi sutra vracaju moje bebane[sm=duda.gif]

suzi kju -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:14:51)

Ferero koliko sam razumela prica se o hiperstimulaciji,jel tako?
Ako ti nemas nikakvih tegoba,u smislu jakog bola u stomaku,otezanog mokenja i nadutosti,onda si bezbedna,po malo je normalno da boli stomak od bockanja jajnika.
Mene je boleo stomak prilicno,pa su mi zakazan ET sa treceg dana prebacili da bude petog dana,do tad se sve normalizovalo,i vratili su mi blaste,sto je mnogo bolje.Tako da ja mislim da nema potrebe da se plasis,koliko sam procitala,dobro si [sm=smiley1.gif]
l da,zatvor je normalan,kako utrogestan deluje na matericu,isto tako i na creva,sve je to tu jako blizu,mene muci i sada u trudnoci,malo izregulisi ishranom,suve sljive cajevi i bice to ok.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:14:54)

Ferero, joj sutra kad ti vrate bebe ima da zaboravis na sve muke...ostace ti jedna cekanje bete.....ima samo sve da pitamo kad najpre mozemo da je uradimo.....

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 18:17:27)

Ljudi ja nista ne razumem oko tih brojeva cwlija....sta su blaste a sta su ove druge...ako su nama vratili ove manje podeljene jel to nesto znaci? Suzi kju jel ti znas nesto vise o ovome.....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>