ARONIJA u trudnoci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Sladja80 -> ARONIJA u trudnoci (26.3.2013 14:26:34)

Ne znam da li opstoji negde tema,ako postoji izvinjavam se,interesuje me da li je neko pio sok od aronije u trudnoci i da li uopste sme da se pije?Cula sam da je jako dobar za krvnu sliku i za opste stanje organizma

Ana RR -> RE: ARONIJA u trudnoci (26.3.2013 15:17:54)

Meni su rekli da moze ali ne u prvom tromesecju.

mine -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 10:27:23)

Ana, da li znas mozda zasto?! mislim da li su ti rekli razlog.
ok mi je za sok ili napitak koji moze da sadrzi odredjeni % alkohola ali sam plod bilo kandirani ili ne...ne bi trebalo da je stetan cak naprotiv..
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Meni su rekli da moze ali ne u prvom tromesecju.

lanajelena -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 10:31:02)

Ja sam pre neki dan kupila deci kandiranu aroniju i receno mi je da uzmu samo par komada,verovatno je jaka cim ne valja puno,kontam da je isto i za trudnice kao i za decu ali bolje ti pitaj nekog strucnog

mine -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 10:33:42)

hm...hvala...[sm=zmeden.gif]
sad da li je tako i kod odraslih ne trudnih...mislim ako za decu nije ok vise od par plodova onda ni za odrasle nije dobro 100g verovatno[sm=zmeden.gif]

anci kv -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 11:41:49)

ja pijem caj od susene aronija,solja na dan,kascicu aronije prelijem vrelom vodom i to je to.
aronija je jaca i od brusnice,i jednu i drugu preporucuju po nekoliko komada dnevno.veca kolicina moze da izazove kontrakcije,tako su mi barem rekli

Sladja80 -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 12:14:00)

meni je rekla komsinica koja radi u apoteci da mi ne preporucuje aroniju zato sto nije dovoljno ispitana,a i na netu gde god da sam nasla nesto,nigde ne pise nista za trudnice,drzim se ja cvekle pa sta bude...

Trcosava -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 12:21:17)

Pisah ja negde recopis za malokrvnost, odnosno za poboljšanje krvne slike... koliko me pamćenje služi ništa štetno u njemu nema za trudnice, pa možete i to da probate umesto da lupate glavu sa najnovjijm hitom - aronijom [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 19:43:20)

cfguhjljl[sm=kuza.gif][sm=torta.gif][sm=kava.gif][sm=muca.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif]

liliana -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 19:44:47)

jzhz[sm=lev.gif][sm=bad.gif][sm=sloncek.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gifksm=zajcek.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden2.gif]b

liliana -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 19:46:32)

cxcjlkđš[sm=9nebesa.gif][sm=angel.gif][sm=bad.gif][sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=duda.gif][sm=grrr.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif][sm=kava.gif][sm=lev.gif][sm=love.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=smiley31.gif][sm=zmeden2.gif][sm=zajcek.gif][sm=smiley25.gif][sm=smiley6.gif][sm=kava.gif][sm=kuza.gif][sm=darilo.gif][sm=metulj.gif][sm=jezicek.gif][sm=rozaCrtici.gif]

dunja RR -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 20:10:05)

Lili, jel to dete za kompom? [sm=jezicek.gif]

lesica -> RE: ARONIJA u trudnoci (27.3.2013 20:13:38)

Kako imamo temu ARONIJA, zaključaću ovu i prebaciti postove tamo.

Stranica: [1]