Hristinica -> RE: Nedostatak sexa u braku (10.9.2011 15:13:34)
|
IZVORNA PORUKA: Dove Nema potrebe za izvinjenjem.Naravno da sam razmisljala o tome,jer svakoj zaljubljenij zeni prvo to padne na pamet.Ali,nama je posao vezan za kucu,dalje,u kuci je nas jedanaestoro i zivimo na selu,i najvaznije tat je jos uvek gazda u kuci.Tako da sumnjam da ima prostora za neverstvo.Veruj da bi na kapiju dosli da mi kazu ako ima drugu.Takav je mentalitet ljudi ovde.Tacno se zna ko koga,gde,kad,zbog cega,u koliko sati...Jednostavno,ja mislim,da je on pregoreo i izgubio interesovanje.A meni je sve to vrlo bolno jer verovali ili ne i nakon sest godina sa njim ja jos imam leptirice u stomaku.Volim ga kao prvog dana! Dove,i ja sam se rodila u tvom kraju, mada dugo ne zivi tu, tako da znam taj mentalitet ljudi, i znam da bi svi vec pricali o prevari, jedino ako nije nasao neku iz drugog mesta i to vesto krije[sm=smiley24.gif][sm=smiley29.gif] Ali mislim da je ipak u pitanju rutina, kuca-pos'o, pos'o-kuca[sm=smiley36.gif] i muskarci jednostavno vole neke promene, i zadovolje nas se, i zele bar neku promenu , pa makar to bilo drugo mesto gde cemo voditi ljubav... I da, tako je i kod mene nekada- misli da treba da skacem od srece kad me on pozeli... a kod mene je situacija da sam ja od uvek imala vece sexualne zelje od muza[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif], i kad smo se zabavljali.. ali mi to tada nije smetalo, a sada u braku (2 godine zivimo zajedno) mi smeta, i cesto se svadjamo zbog toga i samo zbog toga se i svadjamo, jer ja cesto osetim da mu nisam pozeljna, a kad vidim da gleda slike na net-u nekih devojaka, ja prosto izludim[sm=smiley7.gif][sm=smiley15.gif].. On meni stalno prica da ne moze bas svakog dana, da je umoranod posla, a ja posto nigde ne radim, da stalno mislim samo na sex[sm=smiley36.gif] eto tako...[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|