Verus -> RE: Nedostatak sexa u braku (25.12.2010 20:08:30)
|
Slazem se sa Nedjom...Ja sam skinula 25 kila od porodjaja i imam jos dooobrih 10 tak kila da bih bila "stara ja". Osecam se bolje u toj staroj kozi... mm mi jeste govorio da se puno debljam u trudnoci, pisala sam i kukala na rr o tome: sad bih volela da sam ga malo vise slusala...tesko je bre skinuti sve te kile-jos uvek dojim i jos uvek nisam na dijetama niti imam vremena da vezbam. Srecna sam ako se malo naspavam... Ali da: kad sam sebi lepa onda se i ja osecam sexi, imam vise zelje da i njega zavedem...doduse, on sad kaze da bas primeti da sam puno smrsala, ALI zene sva sam mlitava, nista od mojih misica, cvrstog tela, ma uzas zivi.. On bi hteo sex svaki dan...ne opterecuje me sa tim, nema zahteve, mislim da razume umor, iscrpljenost. On brine o maloj kad ja radim vikendom (kao sada) i svako jutro, dorucak, spavanje, obdaniste.... Ali lagala bih kad bih rekla da ne zelim da se vrati stara strast...IZVORNA PORUKA: Nedja IZVORNA PORUKA: olga75 Necu da mracim i da pametujem ali ako je najbitnije da je zena mrsava onda stvarnu fuj Mislim da je višak kilograma posle porođaja češće ubica želje kod žene, nego kod muškarca. Sa 25kg viška sam bila kao nasukani kit, bila sam ružna sebi i sa odećom, a kamo li bez nje...i iako je to mm, koji me je zaista voleo u svim izdanjima, koji je sex želeo i kad sam bila breg, MENI je to smetalo do te mere da sam izgubila želju za seksom, nisam mu davala ni u kupatilo da uđe dok se tuširam. I koliko god ja shvatala da je to površno...prosto sam takva po tom pitanju.
|
|
|
|