Zoka81 -> RE: Žena se švalera zbog... (12.3.2010 14:40:28)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: zlatka Cao moje drage, Izvinjavam se ako tema vec postoji neka je administratori onda stave gde joj mesto, posto nisam uspela da nadjem slicnu temu. E ovako ukratko da vam objasnim moju pricu: Udata sam imam cerkicu koja je 2,5 godine. U braku sam 5 godina super se slazemo . Ali problem je kod mene, meni se svideo jedan drugi muskarac i tako sam pocela da mu dajem do znanja da mi je stalo do njega. Jedno 5-6 meseci smo samo ocima davali neke tajne znakove. Jednog dana trazio mi je broj tel, nisam mu dala ali sam ja uzela njegov. Nazovem ga i kazem mu dolazim kod tebe taj i taj dan jesili kuci (inace blizu mene zivi). Ali sve to sa strahom , i pomislila sam samo da popricamo da resimo to sto je izmedju nas ta neka tajna osecanja. Prvi put kada smo se sreli ja sam mu objasnila da sam udata i da imam dete. Prihvatio je , ali on je hteo da se vidjamo i dalje da to bude nasa mala tajna. Pristala sam na avanturu. Mislila sam da je kao u filmovima lepo ce nam biti dok smo zajedno. Evo ima 2 meseca tako vidjamo se 2 puta nedeljno,pricamo, upoznajemo se, vodimo i ljubav. E danas kada sam otisla kod njega malo je bio nervozan i doslo je tu malo do nesporazuma, ali sve resili smo. danas sam tek shvatila kada je bio malo drugaciji nego uobicajno(inace je uvek cool i nezan prema meni).Da sam mozda pogresila, nisam trebala da se opustim u ovako nesto. Svesna sam da rizikujem svoj brak, posto moj dargi me jako voli i nikada sebi nebi oprostila da on cuje da sam ga varala jer stvarno to boli. Do sada nista nije primetio da imam drugog , posto sa svojim muzem i dalje isto funkcionicemo. E sad drage moje samo bi vas zamolila da mi malo pomognete sta dalje da radim. Dali je pravilno da ostanem i dalje u tajnoj vezi (posto nesto nas neki osecaj spaja nemogu to da opisem). Hvala vam i izvinite na dugoj prici, ali morala sam nekom da se poverim i znam da ste vi tu da me ohrabrite i pomognete resiti svoj problem. pozdrav........ Pa ako si sretna kao sto kazes onda bolje batali tu drugu vezu i ne rizikuj svoj brak bez potrebe. Ne znam kakve osecaje imas za ovog drugog ali ako ti je brak u redu i muz je ok prema teb i ne znam sta ti to onda trebalo, uostalom imate dete na koje trebas misliti. Zar da ono odrasta bez oca samo zato sto je tebi dosadno pa pravis gluposti. S jedne strane te razumem ali i ne razumem ako kazes da ti je brak u redu.
|
|
|
|