Unica -> RE: Žena se švalera zbog... (12.3.2010 15:25:40)
|
ja cu sad biti malo gruba i reci da se osecam kao glupace jer uopste odgovaram na ovu temu. prvo, jer je zena postavila pitanje/temu i nestala iako je dobila mnogo odgovora pa je red bar jedno HVALA! drugo, jer me tema prevare sa naznakom "moj brak je super" uzasavaju. kome je super takav brak??? tebi mozda. zivot u lazima je super??? ma daaaj. kaze u postu da unazad 5-6meseci daje znakove ALI kad je trazio broj nije mu dala svoj (opet) ALI je uzela njegov i sama ga nazvala. meni je uopste cela konstatacija apsurdna. ne dam broj da bih uzela i nazvala tj. preuzela inicijativu. koliko god se trudim da ne osudjujem negde se ljutim jer imam utisak da je zlatka ovde htela podrsku za prevaru a ne savet kako resiti trenutnu situaciju. IZVORNA PORUKA: zlatka Evo ima 2 meseca tako vidjamo se 2 puta nedeljno,pricamo, upoznajemo se, vodimo i ljubav. E danas kada sam otisla kod njega malo je bio nervozan i doslo je tu malo do nesporazuma, ali sve resili smo. danas sam tek shvatila kada je bio malo drugaciji nego uobicajno(inace je uvek cool i nezan prema meni).Da sam mozda pogresila, nisam trebala da se opustim u ovako nesto. ovo mi je kao izjava neke shiparice od 16godina. kao malo je bio nervozan, nije mi pruzio svu paznju pa sam se zapitala da li je trebalo (a vec je prevara ucinjena). draga, ako takav stav imas i u braku meni ne treba odgovor zasto varas muza (ali se slazem da se ti zapitas). pobogu, 5 godina ulaganja u brak, dete i onda avantura koju bi da prekines jer eto momche je bilo malo nervozno. da li je pravilno da ostanes u tajnoj vezi? to je bilo pitanje na kraju. uuuhhh, od mene neces dobiti nikakvu podrsku u smislu "uzivaj, jednom se zivi"... naslusala sam se i nagledala prevara oko sebe i licno ne mislim da su deca prepreka za prevaru jer ko hoce da vara ne razmislja tako. obicno, imamo ulogu majke i ulogu supruge. zene koje varaju to preseku kao da nema veze jedno sa drugim. mislim, da je sebicno uzivati sa strane i vracati se muzu u zagrljaj i jos za to reci "super funkcionisemo"... najbitnije je znati sta zelis u zivotu i biti ISKREN prema sebi a i prema drugima. ako volis muza, kao sto kazes, tesko da bi ti pala na pamet prevara i visemesecni flert. licemerno je, slozices se.
|
|
|
|