Klarita -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (3.12.2013 17:31:35)
|
Jao, uzas koliko je lekovito bilje opasno, a ljudi ga nekako prihvataju u stilu da im biljka ne moze nista. Na neke stavri sam se jezila kada sam slusala taj predmet na fakultetu. Taj uvae ursi folium mi je ostao urezan u glavi, onda opasnost od proazulena i azulena kao kancerogenih materija iz kamilice (opasni su za zene, misli se na vaginalno ispiranje, a upravo se masovno koristi), pa menta iz nane koja moze da ugusi novorodjence....ma niz stvari...sad sam dobila inspiraciju [sm=jezicek.gif], a mm i K me cekaju da idemo da kupimo mikser jer je nas u kvaru vec duze vreme. MM resio da pravi projice, pa ne moze covek bez miksera[sm=jezicek.gif] nego, neka mi je on ziv i zdrav. Beba se sutira od prosle nedelje neverovatno. Bila sam na kontrolu u subotu, sve OK, mada malo mi stegnuta materica, pa se vracam na terapiju utrogestanom, 2x1 i po potrebi 3x1...no, osecam se dobro, tako da ne brinem previse. Saljem vam [sm=smiley31.gif] i od NG cu na trudnicko, pa cemo cesce da se druzimo...
|
|
|
|