Lepterija -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (26.12.2013 11:05:43)
|
Dobro jutro drage moje, ja konacno kuci pijem kaficu sa svojim muzicem. Juce me otpustise posle ogtt, i on bio ok valjda, 7 pa 6 posle glukoze, nisam se mnogo opterecivala kako se inace krece, samo sam se pribojavala da ne bude ok, pa bih morala ostati jos da rade profil. No dobro [sm=bravo.gif] kod mene sve sraslo, ne bi trebalo vise da krvari. Nalazi nikad bolji u zivotu. Cak i Fe 26, a ja muku mucim s njim od rodjenja, stvarno ne znam u cemu je fora, mozda jedino sto folnak nisam izbacivala nikako. Picu ga bogami do kraja trudnoce. I utrogestan mi izbacila, inace od vto sam koristila 3×200. Jole, nisam u toku sta ti je bilo s grlicem, ali ovo s polozajem da vise nisi spomenula, napravice bebac do porodjaja jos mali milion pretumbavanja. Dr mi rekla otprilike da ne citam i ne slusam svasta. Radim, sedim, spavam onako kako mi odgovara, samo da lepo slusam svoje telo, a uglavnom sam tako i radila. To je to. Na kontrolu cu za 4 nedelje na gak, a na 4d u mirabilis u 23-4.nedelji. Svim novopridoslim trudnicama, zelim dobrodoslicu.
|
|
|
|