Jeltje -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (27.12.2013 12:04:42)
|
Cao drage moje, Juce se vratih iz Cacka...posle skoro nedelju dana izlezavanja, svekrva je sve radila, kuvala i spremala, a ja samo jela....uzas...Sad vec imam 4kg vise. Bas se osecam kao [sm=pujs.gif]...hahahah Inace smo dobro, mene muci zelaudac u smislu da sta god pojedem imam osecaj kao da sam slona pojela i bas mi bude tesko, a i nesto mi se zadnjih dana dosta spava preko dana, a nocu imam neke kosmare pa se budim po celu noc, a i idem u toalet bar 2x u toku noci...To mi nista ne prija, ali sve ostalo je ok. Sledece nedelje i ja idem na ekspertni UZ. Lepterija, upratila sam tvoje stanje i uzasno mi je drago sto si napokon dosla kuci i sto je sve sraslo i nemas vise problema...kucam u drvo da sve ostane dobro. Milice, da li sam ja utripovala ili si ti skoro isto bila bolesna...Leci se, odmaraj, cajevi i voce...drzim fige da ozdravis sto pre. Sunce, super za bepce koje napreduje kako treba, neka tako i nastavi. Jole, ti si draga super...i tvoja beba, a to sto su ti vec sve devojke rekle i u pravu su, beba ce se jos puno puto okretati u stomaku, tako da ne brini. Meni se zaista cini da ti ovde najvise brines, a zaista mislim da si super tj. da je sa tobom i bebom sve ok...I ja sl nedelje idem na 4D...jedva cekam. Ti ces na 4D zapravo saznati pol? (Btw i ja mislim da je devojcica). Ljubim sve lepe stomake [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|