Torbica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (11.1.2014 21:03:53)
|
Cao zenice! Jole, Adulence, hvala vi! [sm=smiley4.gif] Moiraina, nasmeja me Dj! Mani, i ova moja kuka sto ima dva brata, kaze, mama, sad jednu seku! [sm=zz_running.gif] Inace, meni je ovo full. Postizem ali sa dobrom organizacijom i mislim da ne mogu vise. To je to. Nadam se da ce na leto ovo pile izaci iz pelena, uh, bice 6 godina kako sam u pelenama. [sm=jezicek.gif] Jedva cekam da porastu jos malko. Meni je nos zapusen, grrrrrrrr, danas sam drmnula jedan Fervex jer me i glava bolela, sto se retko desava. Klince vodila na radionicu, mama cuvala malenog. Popodne sam skitala, a sad odoh neke police da preslozim. Inhalacije? Ziveo onaj ko ih je izmislio. Nama zavrsavaju 95% svega! E sad, ja jesam medju srecnijima jer znam kad sta kako i koliko, mada uvek obavestim nasu dr da je u toku, zasad je sve bilo uvek ok. Doduse, sam fizioloski redje dajem, kad je obicna prehladica dodam pantenol rastvor, regenerise sluznicu, ne moze da skodi. Nikad nam se nije desilo ono - od inhalacija se spustilo nize, moj veliki glas za inhalacije. Ljubim
|
|
|
|