jelenazvezda -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (12.1.2014 12:06:22)
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina NEĆEŠ završiti u ludnici, veruj mi, kad ja nisam nećeš ni ti, a ja sam baš živac i nerviram se oko svega. Nemaš tiker pa ne vidim kolika je bebica, ali rekla bih da nema još 2 meseca (ili grešim?) Moj bebac je sa nedelju dana starosti završio u bolnici zbog ešerihije (tek smo bili izašli iz porodilišta), bio u bolnici nedelju dana, posle toga još nedelju dana svakodnevnog odlaska u bolnicu da primi terapiju. Onda još nedelju dana zbog pupka, isto svaki dan. Pa onda ispitivanja zašto je došlo do ešerihije kod tako male bebe (sumnjali su na neke urođene anomalije). Bio na profilaksi (antibiotik svaki dan) od rođenja do 10 meseci. Sa dva meseca prva viroza praćena temperaturom, pa sa 4,5 meseca, pa pred odlazak na letovanje (7 meseci), pa stomačni virus na moru u Grčkoj (temperatura+povraćanje)... Isto ekcem kad je bio baš mali... Uhhh kad se setim... Sigurno ti neće biti lakše od ovoga što pišem, ali mala deca se razboljevaju i to je prosto tako (a pogotovo sad kad je ovo ludo vreme, temperature kao da je proleće a trebalo bi da je minus). Probaj da se ne nerviraš previše, znam da nije lako, ali to je samo početak svega što nas čeka sa njima. Navijam da što pre ozdravite [sm=smiley31.gif] A što se tiče ekcema i toga što joj se pojavljuje na temenu, stvarno nemam iskustvo. Nama je ekcem bio lokalizovan na obrazu, pri svakom padu imuniteta je dobijao osip po licu i po nogama, ali izvukli smo se samo sa Linolom, nije se pogoršavalo. To vaš dr treba da pogleda i da prepiše terapiju, pogotovo ako curi, jer postoji rizik od infekcije. napunila je 3 meseca 9.1. njoj se ekcem pojavljuje svuda i jedan dan ima pa nema i sve tako ukrug,medjutim po glavi nikako da se povuce,jesi ti samo upala u linoli ili si i mazala kremu linolu,jer ja imam i jednoi drugo
|
|
|
|