RE: Računanje pola po starosti krvi (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

serpica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (2.11.2014 22:08:31)

IZVORNA PORUKA: Frcokla

Dragi moji, ja zelim decaka!
Moram priznati da vec sada mnogo razmisljam o polu deteta, dok smo u procesu "truda" i rada na tome.
Ne bih da se opterecujem ali sudeci po kineskoj tabeli polova, naredni povoljni meseci za decaka su nam tek februar, [sm=zz_banghead.gif] pa onda tek maj...
Moja drugarica, i sestra od strica kazu da tabela funkcionise 100% i njima je pogodilo (vise puta).

Sta bi s onom tvrdnjom da pol bebe odredjuje spermatozoid, i da pol iskljucivo zavisi od muskarca?
Zasto onda racunamo starost krvi, godine majke ili mesec zaceca!? To mi nije jasno...

Da li imas dece? Devojcice? Dve,tri koliko? Dete je dete,neprocenjivi dar od Boga,po meni zensko dete jos veci dar jer i samo taj dar radja....
Ja bih volela da imam sve devojcice iako imam sina za koga sam posebno vezana,
ne razumem ja ovo...zeilm decaka.[sm=zmeden.gif]
Bog ti dao dva para blizanaca i da svi budu zenski,da vidis sta je radost i sreca...

Maslacak15 -> RE: Računanje pola po starosti krvi (2.11.2014 22:58:25)

Frckola,
Mani se kineza i teorija nego se pripremi da volis to dete Koje ces nadam se zaceti uskoro kog god ono Pola bilo. To su Sve gluposti naravno da pol odredjuje spermatozoid a ne Kalendar. Ja JJesam malo sujeverna u Drugom smislu i verujem da takve sto previse zele stigne nagrada po serpicinoj zelji. I cisto za tvoju informaciju o nepogresivom kineskom kalendaru moj mladji sin je Trebalo da Bude devojcica.toliko o tome

bubulence -> RE: Računanje pola po starosti krvi (2.11.2014 23:10:08)

Serpi a ja htedoh da joj napisem da je najpametnije da ni ne pravi dete... ali sam precutala jer nisam tu da sudim i odredjujem ko ce imati dece a ko ne.
uvek sam sebi a i drugima zelela da imaju zdravu decu, zar je pol bitan [sm=smiley13.gif]?
ja se jesam obradovala kada sam cula da je opet devojcica ali bih se jedako obradovala i da mi je dr rekao da ce biti decak. najbitnije mi je bilo ono ‘sve je u redu‘

jelenajm -> RE: Računanje pola po starosti krvi (3.11.2014 11:16:29)

Ta tabela po kineskom horoskopu,bar u mom slucaju nije bila tacna. To je samo za zezanje.

choopa choops -> RE: Računanje pola po starosti krvi (3.11.2014 12:42:37)

Dragi moji, ja zelim decaka!
Moram priznati da vec sada mnogo razmisljam o polu deteta, dok smo u procesu "truda" i rada na tome.

Ja ovo ne razumijem i nikada neću moći . Sorry!

A kaj se mene tiče [sm=smiley36.gif] , ovo nisam ni probala, jer ne ispunjavam te uslove, nažalost. Ali kineski mi nije pogodio. Trebale su bit obje djevojčice, a nisu bile [sm=smiley1.gif] Ovo je čista zezancija, da se prekrati to iščekivanje , ali da neko ide pravit djete da bi bilo tog i tog pola??? [sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (3.11.2014 13:39:25)

Zaboravila sam da pitam,a sta ako u februaru ostanes trudna,proracun te zezne i bude devojcica?? Neces da rodis???
I kad smo kod kalendara polova meni ni jednom nije pogodio,cak i ovo racunanje po starosti krvi mi je za sina pogresio....

Frcokla -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 14:43:07)

Jao jao, zene zasto ste me pogresno shvatile.[sm=zmeden.gif] Naravno da je lepo imati decu oba pola. Samo bih nekako volela da mi prvo dete bude decak. Ne znam zasto... Kazu decaci su za mame, a devojcice su tatine mezimice!
Da li se slazete s tim?

Nego vecina ovde pise kako zeli devojcicu...
Ja cak imam nekoliko imena spremnih kada su devojcice u pitanju. Za decaka nemam jos nijedno. [sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 14:51:31)

I ja sam želela da imam sina pa ćerku. To sam nekako oduvek želela. A imam dva sina, i ne bih ih menjala ni za 10 devojčica. [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 14:59:53)

Kako reče Bubi najvažnije je ono "sa bebom je sve uredu" i mislim da bez obzira koliko ko voli ili ne voli određeni pol,najbitnije to...da je sa plodom sve uredu.
Kod mene ni jedno računanje nije pogodilo pol,uvek mi je bilo suprotno

Olga75 -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 15:02:29)

tema je za razonodu
a dete je dete nek bude zivo i zdravo na radost svima
a to ko sta voli ili zeli , pa sta mu ja mogu

serpica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 15:05:55)

Jao jao, zene zasto ste me pogresno shvatile.[sm=zmeden.gif] Naravno da je lepo imati decu oba pola. Samo bih nekako volela da mi prvo dete bude decak. Ne znam zasto... Kazu decaci su za mame, a devojcice su tatine mezimice!
Da li se slazete s tim?

Nego vecina ovde pise kako zeli devojcicu...
Ja cak imam nekoliko imena spremnih kada su devojcice u pitanju. Za decaka nemam jos nijedno. [sm=smiley1.gif]

Tako je zvucalo,zato si tako i shvacena,jedno su zelje a drugo mogucnosti,pozeli prvo da ostanes u drugom stanju,pa onda pozeli da je sa trudnocom sve ok,pa onda da izneses do kraja,i na kraju pozeli da se rodi zivo i zdravo...; a to sta ce biti je najmanje bitno...ja imam dve devojcice i moje su mezimice,vole i tatu naravno ali su meni vise naklonjene,i sin je vezan za mene ali kad vidi tatu zaboravi me istog trenutka..
Sad cekam cetvrt dete i molim Boga svakog dana da sve bude ok i da iznesem do kraja,teska bitka me ceka i nesmem ni da zamislim sta bi moglo da bude,a kamoli da mislim i zelim poseban pol.....

Olga75 -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 15:08:11)

eto ja imam devojcicu
ona nije taj famozni naslednik imena , plemena , cegagod
nek je ona meni ziva i zdrava i nek mi rodi unucice
a kad dodje vreme pisacu Klariti da izracuna sta nas ceka [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 15:53:47)

slazem se sa Serpicom, tako je zvucalo...
a moja devojcica je skroz tatina cerka.
pita je on sinoc da li ga voli.
ona: njavise na svetu
ja: jel onako kao sto mama tebe voli?
ona: da, i jos vise... i onda se zamisli pa kaze: ne razumes ti to mama, to je vise od najvise...
jeste da nije meni upuceno ali sam se istopila jer je bilo iskreno najiskrenije...

Klarita -> RE: Računanje pola po starosti krvi (6.11.2014 22:48:54)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

eto ja imam devojcicu
ona nije taj famozni naslednik imena , plemena , cegagod
nek je ona meni ziva i zdrava i nek mi rodi unucice
a kad dodje vreme pisacu Klariti da izracuna sta nas ceka [sm=smiley36.gif]

Nisam ti racunala[sm=zz_eek.png] prezimenjakinjo po muzu, pa sta cekamo[sm=kuza.gif]

lesica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (11.11.2014 19:56:34)

Kikikikikikiki, drage moje proročice, od mene svakako imate kafu, ali omašiste obe [sm=smiley36.gif]

Umesto devojčice po proračunu, nama će stići jedan dečak kapitalac kako moja dr reče [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Računanje pola po starosti krvi (11.11.2014 20:38:10)

Opa lesice [sm=bravo.gif] Čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (11.11.2014 21:45:39)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Kikikikikikiki, drage moje proročice, od mene svakako imate kafu, ali omašiste obe [sm=smiley36.gif]

Umesto devojčice po proračunu, nama će stići jedan dečak kapitalac kako moja dr reče [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif] les da si pozelela decaka mozda ga ne bi dobila....bas mi je drago sto Lenka biti starija seka.
Videcemo da li je Klarita meni pogodila [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Računanje pola po starosti krvi (11.11.2014 23:29:02)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ma, to moja segrtkinja pogresila[sm=smiley36.gif] decak, decak, nego sta[sm=bravo.gif]

Serpi, ti li pa sumnjas[sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (11.11.2014 23:32:26)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif] Za obe.

Ivanicaaa -> RE: Računanje pola po starosti krvi (25.11.2014 13:14:54)

Drage devojke, moze li neka od vas da mi "vidi" na osnovu datuma, sta nosim... Ja sam rodjena 5 marta, 1990, a muz 15 avgusta 1983, dete smo napravili krajem avgusta. Ako je decak, kad bih mogla da pravim devojcicu i obratno. Hvala unapred!

Klarita -> RE: Računanje pola po starosti krvi (25.11.2014 13:21:17)

IZVORNA PORUKA: Ivanicaaa

Drage devojke, moze li neka od vas da mi "vidi" na osnovu datuma, sta nosim... Ja sam rodjena 5 marta, 1990, a muz 15 avgusta 1983, dete smo napravili krajem avgusta. Ako je decak, kad bih mogla da pravim devojcicu i obratno. Hvala unapred!

Ja sve vidiiiiiim[sm=smiley36.gif]

Devojcica[sm=smiley1.gif] decak bi mogao biti od sledece jeseni pa do 2017.marta[sm=smiley1.gif] i od jeseni 2019.do marta 2020.

Ivanicaaa -> RE: Računanje pola po starosti krvi (25.11.2014 13:23:58)

Hvala na brzom odgovoru, za dve nedelje imam uz, pa javljam... Predpostavila sam da je devojcica, imam osecaj. [sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Računanje pola po starosti krvi (25.11.2014 13:35:34)

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: jabudic

E hajde neko od vas upućenih da mi izračuna:

Ja: 21.02.1986.
MM: 22.05.1983.

Izračunajte mi ka će djevojčica [sm=smiley1.gif]

Devojcica, devojcica, ali samo ako se bacis odmah na posao, posle januara ako muckas, opet je decak [sm=smiley1.gif]
I neeee, ne moze me nagovoriti Bubulence, radim po savesti, kapiras?
I da, za N se uklapa, za J ne[sm=zmeden.gif]

Klarita, ja te poslusah i napravih prije NG!
Sad samo čekam djevojčicu! U suprotnom ti stiže dječak na kućnu adresu [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Računanje pola po starosti krvi (25.11.2014 17:48:54)

IZVORNA PORUKA: Klarita

E hajde neko od vas upućenih da mi izračuna:

Ja: 21.02.1986.
MM: 22.05.1983.

Izračunajte mi ka će djevojčica [sm=smiley1.gif]

Devojcica, devojcica, ali samo ako se bacis odmah na posao, posle januara ako muckas, opet je decak [sm=smiley1.gif]
I neeee, ne moze me nagovoriti Bubulence, radim po savesti, kapiras?
I da, za N se uklapa, za J ne[sm=zmeden.gif]

Sad samo čekam djevojčicu! U suprotnom ti stiže dječak na kućnu adresu [sm=smiley36.gif]

Jabudic ti si retka kome je nasa Klarita rekla da je devojcica [sm=smiley36.gif] jer ona voli decake i to sve tamo do 2017od [sm=smiley36.gif]
Ja cu verovtano posle N.G saznati pol,mada mi je sasvim svejedno sta god da je...

choopa choops -> RE: Računanje pola po starosti krvi (25.11.2014 17:53:45)

[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>