gaga1972 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (8.2.2014 13:15:43)
|
Kao prvo,nova sam,pozdrav svima [sm=smiley1.gif] !Ne znam kome bih se obratila sa pitanjem za misljenje... U 38.g.sam postala mama prvi put [sm=bravo.gif]sincic zacet prirodnim putem,za kratko vreme i dalje do porodjaja sve bez problema proslo,hvala Bogu! Ipak,nemam neko znanje,sem da je ovulacijaotprilike 14.dana...E sad,moj ciklus je nekad bio...skoro celog zivota na 28 dana,a sad eto,cudna neka stvar. Radi se o tome da sam posl.menzes imala 11.tj.12.januara(par kapi prvog dana,a drugog sve kako inace imam-ali to tako ,hoce-nece nije prvi put). U vreme O sam bila kod mame,kao i pre i posle nje,a kad sam dosla,29.01. mm navalio da pravimo bebu[sm=jezicek.gif],doslo mu eto,konacno [sm=smiley36.gif]. Uporan covek ,svako vece u akciji[sm=smiley36.gif]iako je kasno za ovaj put,rekla bih. Nenaspavana sam,ne pitajte[sm=jezicek.gif] Medjutim,ja nisam dobila po izracunu 6. tj.7. pa ni danas.Cudno se osecam skroz...naduveno...Uradim test jutros u 5h,on negativan...jedna crtica [sm=smiley13.gif] Koliko sam to ocekivala ...po onome koliko znam...toliko se cudom cudim sto nemam jos...i sve tako. Jedino sto bih volela da smo zasad omanuli da ne rodim pre 23.10....ne znam sta bih sa Vagom u kuci [sm=smajl.gif],Tacnije,zelimo devojcicu,a ovo ne bi bila... a salu na stranu,samo neka je zivo i zdravo i da se samo radjaju deca!!! Sta mislite...samo kasni,jel?!
|
|
|
|